Cautare

62783 de rezultate pentru "un italian a inpuscat patronul unui club din timisoara" (7.23 secunde)
Senatorul Valer Marian l-a interpelat pe Premierul Mihai Razvan Ungureanu.Obiectul interpelarii:
- Cum ati plecat din tara? ... de catre maestrul Placido Domingo, fiind selecționat din zeci de mii de concurenți pentru a canta in cadrul Operaliei. Actualmente sunt in Romania, asa ca nu am plecat "definitiv" din tara, asa cum se zvoneste.
Oamenii de afaceri raspund cu averea daca isi falimenteaza firmele pentru a scapa de datoriile la stat. Fiscul doljean inregistreaza deja 60 de cazuri in care s-a cerut atragerea raspunderii materiale a actionarilor, asociatilor si administratorilor unor firme care au la buget datorii de sute de miliarde de lei.
Clubul "Tan-Tan Summer Club" din statiunea Mamaia a fost amendat de inspectorii OPC in urma unui control efectuat sambata seara.
Arestarea angajatei BRD acuzate ca a furat 2,2 milioane de euro a fost un soc pentru colegii de serviciu de la sucursala craioveana a bancii.
Deoarece pe 29 Aprilie se va sarbatori Ziua Internationala a Dansului, organizatorii turneului RHYTHM OF THE DANCE vor oferi tuturor persoanelor ce iubesc dansul, sansa de a achizitiona bilete mai ieftine, la oricare dintre spectacolele turneului!
Intre Timisoara si Viena, un drum cu masina dureaza sase ore. ... Care e gustul iernii in Timisoara si care e mirosul lui decembrie in Viena? Cat de mult seamana strazile a doua orase separate doar de sase ore, timp cat pentru un pui de somn...?
Pe 22 martie 2010 a murit Mile Carpenisan, la doar 34 de ani, dupa ce se aflase mai multe zile in coma. El era internat de cateva zile la Spitalul Judetean Timisoara, dupa ce suferise un soc septic si un blocaj renal.
Intre 23 - 26 august 2012, va avea loc cea de-a XI-a editie a CUPEI TAUBENREUTHER, pe Terasa Capus, judetul Cluj, organizata de catre Clubul Transsylvania Off Road. Aceasta reprezinta a IV-a etapa din Campionatul National de Off-Road al Romaniei.
Razboiul dintre Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si patronii din fotbal a ajuns si la Craiova.
Indragitul moderator a creat, pentru iubitorii muzicii live, The Manifest, cel mai nou proiect care militeaza pentru muzica LIVE. ... Joi, 24 octombrie, incepand cu orele 23:00, la Bound Club&Bar din Centrul Vechi, vor face o demonstratie live de concert ca la carte.
Minivacanta de 1 Mai a dat de lucru serios Garzii Financiare si Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Constanta.
Deportarile in Baragan au fost o actiune intreprinsa in anii 1950 de regimul comunist din Romania, care a inceput prin relocarea fortata in Campia Baraganului a populatiei dintr-o raza de aproximativ 25 km de granita cu Iugoslavia, din judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti, in urma conflictului izbucnit intre Stalin si liderul comunist de la Belgrad, Iosip Broz Tito si, odata efectuat acest transfer de amploare de dislocare, a continuat prin condamnarea la munca silnica a cetatenilor socotiti de regim ca fiind nesiguri sau dusmani.
Marti, pe celebrul stadion "Olimpic" din München, am urmarit un meci de cupe europene, cu fotbalisti adevarati, Bayern - Chelsea, 3-2. ... Meciul s-a disputat in martie 1982, in sferturile Cupei Campionilor Europeni, dupa ce in tur, la Craiova, nemtii s-au impus cu 2-0 (goluri:
Silvian Toma a fost audiat de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Mehedinti si retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat Tribunalului Mehedinti cu propunere de arestare pentru 29 de zile.
Scandalul artificial creat in jurul omului de cultura Cristian Tabara a aparut dupa schimbarea conducerii TVR. ... A publicat si doua carti: "Experienta mistica a luminii in religiile orientale si in crestinismul ortodox" si "Romania, semne ale credintei".
VIDEO Cele mai noi imagini din avion cu autostrada Arad-Timisoara. ... Aseara au fost publicate pe youtube ultimele imagini cu autostrada Arad-Timisoara, realizata din avion.
Magda Marincovici Chiar este un privilegiu sa vorbesti cu doctorul Mihai Gafencu, nefrolog pediatru la Spitalul Clinic de Copii Louis Turcanu Timisoara. Deoarece este unul din cei 10-11 nefrologi pediatri din Romania.
Municipiul Timisoara a fost ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021 Timisoara este orasul romanesc ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021, a anunțat, vineri, Steve Green, seful juriului, intr-o conferinta de presa desfasurata la sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei.
Trupa lui Liviu Andries joaca astazi, de la ora 17.00, in deplasare, cu Universitatea Poli Municipal Timisoara, meci din etapa a 15-a a Ligii Nationale, iar sambata, de la ora 18.00, primeste vizita formatiei Benfica Lisabona, in optimile Cupei Cupelor.
google-analytics.com