Cautare

915 de rezultate pentru "trafic" (3.70 secunde)
Andi Moisescu a sustinut o lectie de educatie rutiera la Scoala Centrala din Bucuresti, pentru elevii din clasele I-IV, incurajandu-i sa devina cei mai responsabili participanti la trafic si un exemplu pentru ceilalti.
Prin urmare, odata ce U-2 a inceput sa zboare la altitudini de peste 60.000 de picioare, controlorii de trafic aerian, au inceput sa primeasca un numar tot mai mare de rapoarte OZN.
Sentimente.ro inregistreaza constant cele mai mari valori de trafic in randul site-urilor de matrimoniale Statisticile arata ca o relație din trei incepe acum online si, pana in 2020, peste 330 de milioane de persoane din intreaga lume isi vor crea cont pe un site de dating.
Un angajat al IPJ Botosani a fost retinut astazi de procurii DIICOT intr-un dosar de prostitutie si trafic de persoane. ... Procurorii vizeaza o retea de trafic de persoane, care racola si ducea tinere pentru prostitutie in Olanda si Spania.
Un sofer si un biciclist au fost implicati joi intr-o bataie in trafic pe o strada din Sectorul 6 al Capitalei.
Camerele de bord folosite de zeci de mii de soferi pentru a avea o dovada in cazul in care patesc ceva rau in trafic au devenit inutile. Parlamentul a respins definitiv legea care ar fi permis politistilor sa dea amenzi in baza filmarilor facute in trafic.
Pregatirea slaba a viitorilor soferi este o problema recunoscuta chiar de catre Politia Rutiera, care se chinuie la modul cel mai serios cu dezinteresul manifestat de tagma scolilor de soferi, in ceea ce priveste siguranta in trafic, urmare a slabei pregatiri teoretice si practice a tinerilor invatacei.
Politia Romana si procurorii anti-mafia fac, in aceasta dimineata, peste 300 de perchezitii in toata tara pentru destructurarea unor grupari infractionale specializate in trafic de droguri, trafic de minori si persoane, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranti.
In doar cateva ore, peste 300 de participanti la trafic au fost depistati de politistii rutieri, in timp ce conduceau pe DN 2, cu viteze peste limita legala.
Pentru ca se estimeaza un trafic aglomerat pe ruta Constanta-Medgidia-Cernavoda, se recomanda varianta DN2A Constanta-Harsova-Giurgeni-Slobozia-Urziceni-DN2 Urziceni-Bucuresti. ... viteza excesiva sau neadaptata conditiilor de trafic, oprirea nejustificata pe banda de urgenta si neasigurarea la schimbarea directiei de mers.
Impotriva barbatului din Brastavatu, procurorii au dispus inceperea urmaririi penale pentru trafic de droguri de risc. ... Potrivit reprezentantilor de la DIICOT - Biroul Teritorial Hunedoara, Paul Farda si Ilie Jilcu sunt retinuti si cercetati acum pentru trafic de droguri si risca ani buni de inchisoare.
Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT l-au retinut aseara pe un doljean cercetat pentru trafic de persoane, dupa ce, cu cateva ore in urma, o introdusesera in arest si pe una dintre victimele acestuia.
Patru persoane, trei din Mehedinti si una din comuna doljeana Poiana Mare, au fost retinute vineri dimineata de ofiterii de la Crima Organizata din Craiova si Mehedinti, toate fiind acuzate de comiterea infractiunii de trafic de carne vie.
VEZI SI RESTRICTIILE DE TRAFIC 500 de jandarmi vor asigura ordinea in timpul manifestarilor organizate pe 1 Decembrie. ... Restrictii de trafic Circulatia autovehiculelor in zona adiacenta Arcului de Triumf se va face dupa cum urmeaza:
Politistii din cadrul IPJ Dolj au explicat ca, luni seara, in jurul orei 20.30, o patrula din cadrul Sectiei 3 Politie a observat in trafic, pe strada Calea Bucuresti din Craiova, un "autoturism care se deplasa in mod sinuos".
Nesemnalizarea directiei de mers Iata un top 5 al celor mai des intalnite greseli pe care le fac soferii in trafic:
Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. ... Mii de soferi sunt acum blocati in trafic.
Laura Gal) Politistul rutier din Bihor devenit celebru dupa ce a postat pe Facebook selfie-uri in care anunta prezenta radarului in trafic este cosmarul soferilor profesionisti care incearca sa scape de cozile de pe DN1, din Vama Bors, intrand pe drumuri interzise ca sa poata iesi mai repede din tara prin Vama Bors.
Titi Aur, reguli in trafic. ... Eduard Pascu) Multiplul campion national la raliuri, Titi Aur, a prezentat, pentru cititorii DC News, in cadrul rubricii Jungla Urbana, principalele reguli care trebuie respectate pentru ca, atat soferii, cat si pietonii, participanti la trafic, sa se intoarca la familii in siguranta.
Incident socant in trafic! Un adolescent de 16 ani a tras cu arma spre un alt sofer, dupa o sicanare in trafic.
google-analytics.com