Cautare

817 de rezultate pentru "accidente in timis" (2.78 secunde)
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national. Intre primul si ultimul loc in topul salariilor pe judete diferenta este de aproape 100%.
Top 300 Capital il pune pe prima pozitie pe Ion Tiriac, cu 1,5 miliarde de euro, in timp ce Topul Forbes 500 spune ca Dinu Patriciu, cu o avere estimata la 2,3 miliarde de euro, ar fi cel mai bogat.
Seceta prelungita compromite lucrarile agricole de toamna Seceta prelungita din vestul tarii le creeaza probleme agricultorilor in ceea ce priveste pregatirea terenului pentru lucrarile de toamna. "Avem probleme in ceea ce priveste pregatirea terenului pentru campania de insamantare aculturilor de toamna.
Si cine ia asta in serios!
- In mandatul viitor vreau, in primul rand, sa continui ce am inceput in urma cu patru ani si anume modernizarea acestei frumoase zone a Timisului.
- In mandatul viitor vreau, in primul rand, sa continui ce am inceput in urma cu 4 ani si anume modernizarea acestei frumoase zone a Timisului.
Rus-Savitar, unul dintre cei mai importanti producatori de mobilier din pal si canapele din Romania, anunta finalizarea proiectului de extindere si modernizare a fabricii de mobilier tapitat si inaugureaza intr-un cadru oficial pe 30 ianuarie 2014, componenta principala a proiectului, respectiv noua fabrica de productie a mobilierului tapitat din Dudestii Noi, Timis.
PROFI a deschis in aceasta saptamana magazine la Tantareni, Cheveresu Mare, Balaceanca, Periam si Cluj-Napoca, incheind astfel luna martie cu un total de 13 inaugurari, dintre care sase in format Loco, cinci in format City si trei in format Standard.
Cod portocaliu de canicula, luni si marti, in opt judete Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis duminica avertizari cod portocaliu si galben de canicula si disconfort termic accentuat pentru zilele de luni si marti.
Sunt un mare pericol in momentul de fata pentru noi toti. ... Din pacate nu exista alta solutie in momentul de fata. ONG-URILE S-AU DOVEDIT A FI NEPUTINCIOSE IN FATA ACESTUI FENOMEN. Traim ca in jungla si asta nu este normal.
O femeie insarcinata a fost gasita joi, moarta in casa, de catre propriul ei sot. Din primele rezultate ale anchetei, se pare ca inima acesteia a cedat dupa mai multe luni in care s-a luptat cu o boala agravata de sarcina.
Salariile in mediul privat au crescut in medie cu 4,1%.
In presa de ieri au aparut unele clasificari de performanta economica eronate, inspirate din Harta Interactiva a Antreprenoriatului in Romania.
700 de pacienti aflati in comunitati rurale dezavantajate din judetele Timis si Caras-Severin, majoritatea persoane in varsta, care nu se pot deplasa la un spital, au beneficiat de servicii medicale de calitate, cu ajutorul unei solutii de telemedicina.
Membrii Executivului nu au stiut sa gestioneze criza provocata de inundatii, au intrat din bilbe in bilbe, ba chiar au incercat sa dea vina pe presa dornica de scandal, ratoindu-se la reprezentantii acesteia de parca ei ar fi salvatorii poporului.
Cod rosu de inundatii, emis pentru judetul Timis. Autoritatile au trimis inclusiv un mesaj de avertizare prin sistemul Ro Alert, iar mai multi localnici ar putea fi evacuati.
Toate depozitele si toate morile din judetul Timis sunt verificate pentru a identifica daca exista cereale venite din Ucraina, potrivit Directiei Agricole Timis.
In tara noastra isi desfasoara activitatea peste 700 de firme cu capital sarbesc, iar aproape jumatate dintre acestea sunt in judetul Timis. Colaborarea economica dintre cele doua tari are loc in aproape toate domeniile de activitate, numarul societatilor cu capital sarbesc din tara noastra fiind in crestere.
A fost bataie generala intr-o localitate din Timis. Mai multi oameni si-au impartit pumni si picioare in fata unui bar. In scandal a fost implicat si fiul primarului din localitate.
Totul a pornit dupa ce liderul PSD Timis Alfred Simonis a reclamat ca liderul PNL Timis, Alin Nica, foloseste Posta Romana pentru a-si face campanie electorala.
google-analytics.com