Cautare

2811 de rezultate pentru "accident grav la mihaesti valcea" (4.25 secunde)
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeazaa ca in aceasta dimineata, in jurul orei 11.00, un grav accident rutier a avut loc pe DN2, la kilometrul 129+400 de metri, in zona localitatii buzoiene Zarnesti.
Un grav accident de circulatie s-a produs, luni dimineata, pe DN1, in apropiere de Otopeni. ... Astfel, masina pe care o conducea a fost lovita din spate de un autoturism Mercedes, al carui sofer a fost ranit si transportat la un spital din Capitala, informeaza MEDIAFAX.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 20.30, C. ... Cand a ajuns in apropierea statiei RATB Victoria, a surprins si accidentat grav pe M. ... Din accident a rezultat rănirea gravă a pietonului care a ramas internat la spital.
Andreea Mantea a fost implicata, duminica seara, intr-un accident rutier in zona Brancoveanu din Capitala. Bruneta se afla la volanul automobilului ei, un BMW impreuna cu colegii de la emisiunea "Nunta cu surprize". ... Din fericire, nimeni nu a fost ranit, insa masina vedetei a fost grav avariata.
Un copil de 5 ani si parintii lui au murit intr-un accident rutier produs noaptea trecuta pe Autostrada Soarelui, iar fratii copilului sunt grav raniti.
Un accident de circulatie deosebit de grav a avut loc in aceasta dimineata, pe DN28 Iasi-Targu Frumos. Sapte persoane au murit, iar alte trei persoane sunt la spital si medicii incearca sa le salveze viata.
Traficul este blocat la aceasta ora in dreptul localitatii Azuga, ca urmare a unui accident rutier grav.
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Nu mai departe de ieri, pana la ora pranzului, in Constanta avusesera loc patru accidente rutiere, toate...
Accident grav, marti seara, in vestul Ucrainei. 27 de oameni au murit si 12 au fost raniti, in urma coliziunii dintre un autobuz cu pasageri, un microbuz si un camion cisterna.
Accident grav in Arad! Carambol intre 3 masini si un microbuz | 10 persoane au fost ranite
Un grav accident a avut loc, in aceasta dimineata, pe DN 2, in localitatea Garoafa, judetul Vrancea. Un autocar cu ucraineni s-a rasturnat, iar 23 de persoane ranite usor au fost preluate de ambulante.
Accident grav la Iasi: 6 victime dupa ce doua masini s-au ciocnit
Un accident rutier grav a avut loc in capitala cu putin timp in urma.
La Caranasebes a avut loc recent un accident grav. Un motociclist care participa la concurs si trei persoane din public au fost accidentate de o masina care a intrat pe pista de concurs.
Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
O masina de politie a fost implicata, vineri seara, intr-un grav accident rutier in judetul Buzau. Masina urmarea un sofer care nu a platit benzina.
Patru persoane si-au pierdut viata, vineri, intr-un grav accident de circulatie produs in Sectorul 3, la intersectia bulevardelor 1 Decembrie si Basarabia, informeaza Realitatea TV.
La data de 19 ianuarie 2011, in jurul orelor 17.20, M. ... In urma impactului deosebit de puternic cele doua autovehicule au fost grav avariate, soferul autoturismului Logan si-a pierdut viata, iar celalalt sofer a fost ranit usor.
Un politist a fugit de la fata locului, dupa ce a provocat un accident rutier grav
Cantaretul Lino Golden a fost implicat intr-un accident grav, dupa ce ar fi intrat cu masina intr-un tramvai. Artistul a fost transportat la spital.
google-analytics.com