Cautare

449 de rezultate pentru "vanghelie" (2.57 secunde)
Catalin Voicu, fost general SPP, este cunoscut pentru relatiile apropiate cu presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie. ... Catalin Voicu, fost general SPP, este cunoscut pentru relatiile apropiate cu presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.
"Nu fac echipa cu Marian Vanghelie", a mentionat el. ... Linistit", i-a replicat Marian Vanghelie lui Victor Ponta, in afara salii de sedinta, dupa ce acesta din urma i-a spus, in gluma, liderului de la Bucuresti: ... Ponta i-a spus apoi lui Vanghelie:
Inclusiv apropiatii lui Geoana, care l-au sustinut pana in ultimul minut, in frunte cu Vanghelie, spun acum ca batalia este pierduta. ... De asemenea, Marian Vanghelie pare sa fie un alt motiv pentru care delegatii spun ca vor vota schimbarea.
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
De ziua sa Ion Iliescu s-a lasat pe mana lui Marian Vanghelie care i-a organizat o aniversare all-inclusive. De ziua sa Ion Iliescu s-a lasat pe mana lui Marian Vanghelie care i-a organizat o aniversare all-inclusive de 5 stele la Hotel Phoenicia din Capitala:
Atacul la Geoana a fost precedat de o sarja trasa inspre Vanghelie. ... Daca in cazul lui Geoana toata infierarea regizata de Nastase in BPN ar putea fi totusi doar un gest de razbunare puerila si cam tardiva, in cazul lui Vanghelie situatia este complet diferita.
Vanghelie va candida tot la Sectorul 5 Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, luni seara, la Realitatea TV, ca Marian Vanghelie va candida pentru un nou mandat la primaria Sectorului 5, si nu la Capitala, adaugand ca organizatia PSD Bucuresti trebuie sa nu mai fie o problema pentru partid, ci un sprijin.
Constantin Gheorghe publica pe blog articolul "Vanghelie, care este, nu mai este!", pe care il puteti citi in continuare. Jocurile tembele pe care le facea Cosmin Gusa in spatele lui Vanghelie, precum si jocurile si mai tembele ale lui Vanghelie s-au spart azi in scafarlia celui care este!
"Vanghelie e in spatele campaniei OTV anti-Oprescu" In PSD nu este nici un secret ca Marian Vanghelie se afla in spatele atacurilor OTV impotriva edilului Sorin Oprescu, dezvaluie liderul social-democrat Miron Mitrea, intr-un interviu acordat ziarului Ring.
Iliescu l-a atentionat pe Vanghelie:
Vanghelie si-a recastigat functia la un restaurant din Bucuresti (Autor: ... Marian Vanghelie, Victor Ponta si Liviu Dragnea au facut adevarata pace din Partidul Social Democrat. ... reconfirmarea lui Vanghelie la sefia PSD Bucuresti, suspendarea lui Traian Basescu si pozitionarea partidului condus de Dan Diaconescu.
De ce vrea Victor Ponta sa-l pastreze pe Marian Vanghelie in PSD Conform unor informatii aparute in presa, presedintele PSD a avut o intalnire la Bruxelles, la sfarsitul saptamanii trecute cu Marian Vanghelie pe tema nemultumirilor din PSD.
Mai concret de atat, ma refer, stimati colegi, la prietenia stransa ce s-a legat intre distinsii domni liberali, reprezentati de domnul Teodor Atanasiu, si doua triste figuri ale politicii de tip asa, categoric nu!, adica domnul Marian Vanghelie si domnul Mircea Geoana.
Marian Vanghelie vrea sa preia "Realitatea TV" de la Elan Schwartzenberg Potrivit unor surse de pe piata media, primarul sectorului 5 s-a intalnit in urma cu cateva zile, la Monaco, cu Elan Schwartzenberg si au batut palma privind tranzactia.
Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a laudat sistemul medical romanesc, aratand ca nasterea fetitei sale a avut loc fara niciun fel de problema, ca a platit 2.000 si ceva de euro, dar dupa 15 minute de la nastere Oana Mizil se putea juca pe calculator.
Dupa ce favoritul PSD pentru Primaria Capitalei, Sorin Oprescu, a spus pe sleau ca nu-l pasioneaza sa candideze la scaun, Organizatia PSD Bucuresti nu a avut de ales si l-a lansat in cursa electorala pe al doilea clasat in sondajele pesediste, Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5 care este.
Dupã ce favoritul PSD pentru Primãria Capitalei, Sorin Oprescu, a spus pe sleau cã nu-l pasioneazã sã candideze la scaun, Organizatia PSD Bucuresti nu a avut de ales si l-a lansat in cursa electoralã pe al doilea clasat in sondajele pesediste, Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5 care este.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a fost surprins, intr-o inregistrare difuzata de Realitatea TV, spunandu-i unui coleg de partid ca Mircea Geoana nu are cum sa castige un nou mandat la sefia PSD si ca va pierde "cu siguranta".
Astfel, la intrebarea care dintre candidati este “cel mai frumos, cu farmec personal“, 28,8% dintre subiecti l-au ales pe Videanu si doar 7,7% pe Vanghelie. ... In cazul lui Vanghelie, procentele stau, bineinteles, exact invers:
De departe, cea mai transanta atitudine la adresa lui Adrian Nastase a avut-o Marian Vanghelie, primarul "care este" al Sectorului 5. Si el un mai vechi contestatar al fostului premier, caruia i-a cerut in repetate randuri demisia din PSD, Vanghelie s-a lansat ieri intr-o serie de atacuri furibunde:
google-analytics.com