Cautare

307 de rezultate pentru "titus" (2.67 secunde)
BPN al PSD a decis, luni, inlocuirea lui Mircea Geoana in functia de presedinte al Senatului cu Titus Corlatean.
Geoana sustine insa ca CExN nu poate lua in discutie excluderea sa, deoarece intreaga procedura ar fi lovita de nulitate.Liderii PSD, in frunte cu Victor Ponta, sustin ca excluderea lui Geoana din partid se impune in urma refuzului acestuia de a renunta la functia de presedinte a al Senatului in favoarea lui Titus Corlatean, asa cum a decis in urma cu doua saptamani BPN al PSD.
Senatorul independent Mircea Geoana il inlocuieste astfel in functia de presedinte de comisie pe Titus Corlatean, care a devenit ministru al Justitiei. ... "Din partea Grupului parlamentar al PSD, in locul domnului Titus Corlatean, grupul nostru il propune pe domnul senator Mircea Geoana", a anuntat Ilie Sarbu.
Senatorul Mircea Geoana a fost votat, in 29 mai, in plen, pentru preluarea functiei de presedinte al Comisiei de politica externa a Senatului, in locul actualului ministru al Justitiei, Titus Corlatean.
La Ministerul Justitiei a fost propusa Mona Pivniceru, ca ministru al Afacerilor Externe - Titus Corlatean, iar ministru pentru Relatia cu Parlamentul - Dan Sova.
In competitia pe Capitala pentru un fotoliu de parlamentar intra si trei actuali ministri ai Cabinetului Victor Ponta, social-democratii Ecaterina Andronescu (ministrul Educatiei) si Titus Corlatean (ministrul Afacerilor Externe) si liberalul Corneliu Dobritoiu (ministrul Apararii).
Isi mentin portofoliile ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ministrul Mediului, Rovana Plumb, ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, ministrul de Externe, Titus Corlatean, ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, ministrul Muncii, Mariana Campeanu.
Ministrul afacerilor externe, Titus Corlatean, a participat la 27 februarie 2013, la Roma, la o reuniune ministeriala transatlantica a sefilor diplomatiilor din statele membre NATO si UE, la care au participat si Inaltul Reprezentant al UE pentru politica externa si de securitate comuna, Catherine Ashton, si secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen.
Ministrul Corlatean si primarul Oprescu au inaugurat "Piata Francofoniei" Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, impreuna cu Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, au inaugurat, luni, Piata Francofoniei din Bucuresti, prima piata din Europa dedicata Francofoniei, in prezenta reprezentantului Secretarului General al Francofoniei, precum si a reprezentantilor Grupului ambasadelor, delegatiilor si institutiilor francofone din Romania.
Niculae Banicioiu, Eugen Bejinariu, Gheorghe Bunea Stancu, Ion Calinoiu, Ion Calea, Titus Corlatean, Adrian Duicu, Dan Nica, Constantin Nita, Ion Prioteasa, Cristian Rizea, Dan Sova, Marian Vanghelie.
Liderul social-democrat a vorbit si despre un fost ministru din echipa lui Mihai Tudose, Mircea Titus Dobre, care a demisionat din PSD si s-a inscris in noul partid condus de Victor Ponta, PRO Romania. ... Poate il inlocuiam pe domnbul Dragnea cu domnul Titus Dobre.
Europarlamentarul social-democrat Titus Corlatean a declarat ca a primit confirmarea de la Bruxelles ca Romania a fost scoasa de pe afisajul din aeroportul orasului, unde figura ca tara in care exista gripa aviara.
• Social-de mocratul Titus Corlatean, pre se din tele Comisiei senatoriale de politica externa, a declarat in decembrie ca opozitia Frantei si Germaniei fata de aderarea la spatiul Schengen a fost determinata si de "cereri de spaga" pentru tronsonul in cauza.
Emisiunea de divertisment "O data-n viata" este una extrem de populara, un program gandit de regretatul Titus Munteanu, care a avut incredere in Iuliana Tudor si a stiut de la bun inceput ca audientele nu vor lipsi!
Vor fi prezenti pe scena, alaturi de Ioana Sandu, invitati speciali precum Alexandru Jula si Stela Enache (amandoi au lansat tot la Eurostar si tot la Magazinul Muzica, exact acum un an albumele Stela Enache - Cantecele mele - dublu album si Alexandru Jula - Ultimul Romantic), Polina Manoila - interpreta de muzica populara si romante, Saveta Bogdan - interpreta de muzica populara, Petrica Pana - muzician, dirijor, realizator TV, Victoria Dutu - artist plastic, scriitoare, Alexandru Vilmanyi si Ionel Bratu - Voicescu - compozitori, Rares Dragomir - interpret de muzica pop, Camelia Florescu - interpreta si textiera, Titus Andrei - realizator si prezentator emisiuni muzicale la Radio Romania Actualitati.
Prietenul Titus Cristescu aminteste ca printre cei 200 de absolventi din generatia sa este si un scriitor - posibil sa se fi gandit la Gabriela Vasilache cum se numea atunci (Negreanu dupa casatorie).
Un ostatic roman a fost ucis in Algeria Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Ministerul Afacerilor Exeterne, insotit de ministrul Titus Corlatean, ca unul dintre cei cinci ostatici romani din Algeria a fost ucis.
"Trebuie sa conlucram cu aliatii nostri" Mesajul presedintelui Petro Porosenko l-a determinat pe ministrul roman al afacerilor externe, Titus Corlatean, sa sustina ca, in conditiile actuale, se impune convocarea CSAT.
Senatorul Titus Corlatean a sustinut o declaratie politica intitulata: Ce ar trebui sa faca statul roman pentru protectia familiilor de romani din strainatate care isi pierd abuziv copiii.
Mircea Geoana, Titus Corlatean, Ion Rus, Marian Sirbu, Vasile Dincu, Gheorghe Nichita, Dan Nica, Ion Stan, Ilie Sirbu, Cristian Diaconescu, Victor Ponta sunt, toti, oameni adusi de Adrian Nastase fie in guvern, fie in atat de hulitul Birou de Coordonare care a inlocuit in iulie 2004 - in disperare de cauza - Delegatia Permanenta la conducerea Partidului Social Democrat.
google-analytics.com