Cautare

5038 de rezultate pentru "pop ion isu mm" (3.61 secunde)
Maftei, Pop, Buta, Git - Catinean, Ad. Pop, Militaru - Blaj, Al. Pop, Cocian Rezerve: ... Pop, Bogdan, Calugar, Fulga Antrenor: ... Irimia, Serban, Pop, Florescu Antrenor:
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu:
Fostul presedinte Ion Iliescu a acordat un interviu postului "Radio France Internationale", pe tema proiectului de lege privind revizuirea Constitutiei, elaborat de Guvernul Boc in regim de "maxima urgenta", si pe care presedintele Basescu ar urma sa-l trimita Parlamentului, spre aprobare. ... fostul presedinte Ion Iliescu Reporter:
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
Ion Vargau: ... Stiu ca si domnul senator Ion Vasile si-a manifestat intentia, dar eu v-am rugat sa fie cate unul, plus ca dumneavoastra sunteti un doctor care nu-si mananca pacientii.
Danut Culetu s-a aratat surprins de numarul destul de ridicat al scolilor si le-a cerut ca, dupa aceasta sedinta, reprezentantii ISU Dobrogea, ISJ Constanta si cei de la Drumurile Nationale sa refaca lista respectiva.
Danut Culetu s-a aratat surprins de numarul destul de ridicat al scolilor si le-a cerut ca, dupa aceasta sedinta, reprezentantii ISU Dobrogea, ISJ Constanta si cei de la Drumurile Nationale sa refaca lista respectiva.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" (ISU) Constanta a celebrat, vineri, cei 76 de ani de Protectie Civila in Romania.
Angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea efectueaza o actiune de verificare pe linia masurilor privind prevenirea si stingerea incendiilor (PSI) si a protectiei civile. ... Astfel, una dintre primariile controlate de catre pompierii ISU a fost cea a localitatii Murfatlar.
"Bonus", consilierii judeteni au mai aprobat, vineri, ca si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" sa se mute in cladirea CMZ, dupa ce sefii ISU au solicitat acordarea unui numar de 12 camere ce vor adaposti Centrul Judetean de Conducere si coordonare a Interventiei.
, in sedinta Consiliului Judetean Constanta, a fost aprobat, in unanimitate, proiectul prin care Directia Judeteana a Arhivelor Nationale (DJAN) si Centrul Judetean de Conducere si Coordonare Interventii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Dobrogea", sa se mute in cladirea Centrului Militar Zonal (CMZ), condus de cdor.
Astfel, azi, la ora 10:00, la ceremonialul militar si religios organizat in Piata Tricolorului, va participa si un pluton format din 18 subofiteri si un ofiter din cadrul ISU "Dobrogea".
Astfel, moartea tinerei a dus la intocmirea unui dosar penal pentru ucidere din culpa pe numele lui Andrei Condurache, cel care conducea autospeciala de interventie a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui.
Astfel, moartea tinerei a dus la intocmirea unui dosar penal pentru ucidere din culpa pe numele lui Andrei Condurache, cel care conducea autospeciala de interventie a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui.
Doua persoane au ajuns in coma la spital dupa ce masina in care se aflau a scapat de sub control si s-a izbit intr-o curba de o ambulanta a SMURD si de autospeciala ISU Iasi care stationau pe marginea soselei, in localitatea ieseana Potingeni.
Arafat mai sustine ca echipaj al ISU a fost trimis la locul accidentului la 16.30, dupa ce un martor a sunat la numarul de urgenta 112. ... UPDATE La locul tragediei au ajuns zeci de membri ai ISU Constanta - Pompieri, Politie, Ambulanta, Scafandri.
- ORA 19.45 Noi echipaje de scafandri ai ISU au coborat in lacul Siutghiol pentru a continua cautarile. ... Barcile care au ajuns la fata locului si au recuperat prima victima sunt din cadrul ISU Dobrogea. Potrivit ISU Dobrogea, primele echipaje au ajuns la fata locului la ora 16.30.
In acest fel, admiterea la liceu se va finaliza mai repede, in 21 iulie.Potrivit Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, din totalul unitatilor de invatamant preuniversitar la nivel national, peste 22.000 de cladiri ale acestora nu necesita obtinerea autorizatiei privind securitatea la incendiu, iar peste 4.000 trebuie sa obtina acest aviz.Reprezentantii ISU precizeaza ca, in urma datelor din teren, cladirile care nu necesita obtinerea autorizatiei sunt acelea care nu au efectuat modificari constructive sau au fost puse in functie anterior introducerii obligatiei legale de obtinere a avizului.
Turistii au fost evacuati de catre proprietarii pensiunii, pana la sosirea echipajelor SMURD si ISU Neamt. ... La fata locului au venit mai multe echipaje SMURD si ISU Neamt care au intervenit pentru stingerea flacarilor.
Bogdan Nica, managerul Spitalului de Boli Infectioase din Ploiesti, a declarat joi dimineata ca spitalul nu avea autorizatie ISU, era in curs de obtinere, iar ISU nu a gasit nereguli in urma controalelor.
google-analytics.com