Cautare

228 de rezultate pentru "cordos paturi huedin" (7.55 secunde)
Constructia in acea zona va incepe in octombrie 2019, iar acest spital va avea un numar de 1.015 paturi, plus 100 de paturi la primiri urgente.
Planurile noului spital care va avea doua etaje si o capacitate de circa 600 de paturi ar urma sa fie gata maine seara.
patru paturi matrimoniale. ... Aceste paturi sunt pe cale de disparitie, sunt extrem de rare, preturile au crescut extrem de mult la achizitie.
Proiectul a fost initiat de Consiliul Judetean Teleorman in colaborare cu conducerea spitalului. Proiectul presupune o capacitate de 15 paturi de triaj, 6 paturi de ATI si doua sali de operatie.
Oamenii au dus plapumi si paturi la Clinica de Oncologie din Timisoara, unde bolnavii ingheata de frig in saloane. In unele saloane din spital, temperatura a ajuns la sub 10 grade.
Mii de angajati ai bancilor din Danemarca au primit paturi, geci groase si camasi pentru a nu ingheta de frig in timpul seviciului.
Barbatul le-a dat batranilor doua paturi si le-a cerut o suma simbolica pentru transport. ... Barbatul i-a spus apoi ca-i mai da paturi in schimbul unei gaini.
Cu toate acestea, Romania are pentru marii arsi un singur centru, la Spitalul Floreasca, si alte 28 de paturi, dintre care 10 pentru copii.
Astfel, si-au pierdut aceste functii Traian Chebeleu, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Austria, Caius Traian Dragomir, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Elena, Petru Ioan Cordos, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Lituania si in Republica Letonia, si Mihai Dinucu, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Croatia.
"USL are peste 50% in Cluj in pofida patriotismului local pentru premierul Emil Boc", a declarat pentru gandul senatorul PSD Alexandru Cordos.
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
Alexandru Cordos si Laurentiu Florian Coca. Puteti citi in continuare comunicatul transmis in urma conferintei. 'Prin motiune, se subliniaza inconsecventa actualilor guvernanti, dar si pozitia duplicitara a Ministrului Apararii, Gabriel Oprea, fata de situatia pensionarilor militari.
Alexandru CORDOS, senator PSD de Cluj, a sustinut o declaratie politica in Senat, intitulata "Masurile lui Basescu aduc genocidul social in Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul PSD de Cluj Alexandru CORDOS (foto)a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Cum se vindeca nostalgia dupa eternele cozi ceusiste", pe care o puteti citi in continuare.
Astfel, au fost reconfirmati in functia de vicelider senatorii Viorel Arcas si Cosmin Necula, iar senatorii Ioan Mang si Alexandru Cordos au fost alesi intr-un prim mandat de vicelideri.
-Viorel Arcas, Alexandru Cordos, Ioan Mang, Cosmin Nicula - vicelideri; - Constantin Lazar - secretar; - Florin Constantinescu - purtator de cuvant.
Senatorul Alexandru Cordos a interpelat-o pe doamna Ministru Elena Gabriela Udrea. Obiectul interpelarii: Situatia cererilor de finantare pentru Axa 4 DMI 4.2.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica pe care o puteti citi in continuare: Cronica unei demisii fortate.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut declaratie politica intitulata: "Intrarea in vigoare a noului Cod al muncii a concurat sarbatoarea de 1 Mai", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru CORDOS a sustinut o declaratie politica intitulata " Sfetnicul de taina al presedintelui isi ia rolul in serios", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com