Cautare

17 de rezultate pentru "balaurul" (7.37 secunde)
De fapt, primarul Constantei, Mazare, nu este Fat-Frumos, ci Zmeul- Zmeilor, iar primaria Constantei, Balaurul cu o suta de capete, care ne arunca flacari pe nari, prin serviciile de urbanism si cel de taxe si impozite, zi de zi!", a remarcat suparat Balan.
Balaurul care-si musca coada, cum ar fi, Blejnar, ca doar n-o sa-si muste capul?! Nu-mi place sa folosesc termenul autism, pentru ca persoanele sunt, in lumea lor, geniale.
Cand se retrage, balaurul mai da o data sau de doua ori din coada. Basescu a avut grija sa avem ce sa discutam pana la toamna", comenteaza Stelian Tanase.
Gheorghe luptand cu balaurul national. Si a biruit in tot ce si-a propus! Dar cu ce pret? "Modernizarea statului" a fost doar o scuza, un pretext.
Actualul Guvern Boc da senzatia ca nu mai poate stapani "balaurul" economic. Se comporta precum Katoblepas. Este un animal care traieste prin Etiopia si care, la un moment dat, se autodevora, incepand cu coada si picioarele.
Printre bombaneli consternate, balaurul se indeparteaza. Personajul aminteste, trist, de baragladinele care, bagate in priza de Printesa, Guta, Vijelie, topaiau sinistru, imbracate in portocaliu, cu tabloul lui Basescu deasupra capului, in spotul electoral al candidatului PDL la presedintia Romaniei.
"Euro va muri, nu stiu cat mai are de trait, asta depinde de sumele pompate din banii contribuabililor, pana cand acestia se vor plictisi in tot felul de ajutorari falimentare(...)Banca Nationala face o foarte mare greseala stabilind ca tinta adoptarea euro, face o foarte mare greseala luptandu-se cu balaurul inflatiei zi de zi, de 20 de ani", a precizat Patriciu.
Novac a reusit sa-l izgoneasca, iar cand a fugit, balaurul a lasat o dara pe pamant, care poarta si acum numele "Brazda lui Novac".
balaurul moare, dar inainte de asta mai loveste de cateva ori cu coada. Nu voiam sa fiu printre cei cazuti victima ultimelor zvarcoliri ale balaurului.
Acolo unde tema a permis s-a recurs la reprezentarea scenei pe doua treimi (Nasterea Domnului) sau pe intreaga suprafata ovoidala (Sfantul Gheorghe omorand balaurul).
Daca va indoiti de propriile calitati, nu va lasati influentati de aparente si nici de explicatii evazive. Meritati sa vi se dea raspunsuri clare, fara ocolisuri. Nu sunteti chiar balaurul de la castel!
Lupta impotriva coruptiei s-a transformat foarte usor intr-o lupta cu balaurul din poveste de vreme ce i se da acestui flagel dimensiuni de-a dreptul uriase si trasaturi diavolesti.
Geoana a inceput sa faca repetitii pentru un clip in care apare in chip de Sfintu’ Gheorghe ucigind balaurul.
pozezi în cruciat, în sfant luptand cu balaurul corupţiei, e bine să-ţi faci ordine mai întai în propria bătătură.
Cum din fauna noastra nu face parte aceasta felina, as propune comparatia cu alta jivina, balaurul cu doua (sau trei, sau cinci, sau n) capete.
Ca balaurul din poveste. Ii tai un cap, apar alte zece. Un jurnalist de la BBC, acum doua saptamani, cand a luat un dublu interviu lui Basescu si Tariceanu, i-a comparat cu doi scolari care se bat in curtea scolii.
"Popeye se intoarce!", si mai ales dimensiunile sale (desi e drept ca in 1990 prezenta la urne a fost mai mult decat dubla fata de 2007) arata insa, clar, ca in psihicul colectiv romanesc singura transformare este cea care marcheaza trecerea de la paternalismul de stanga (tatucul ocrotitor, presedintele "sarac, dar cinstit" etc.) la populismul lui "Fat-Frumos pe Cal Alb" care rapune "Balaurul Coruptiei" si cohorta de "oligarhi" si "grupuri de interese nelegitime" aferenta.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com