Cautare

176 de rezultate pentru "balan alixandru" (2.86 secunde)
intra Balan in locul lui Tanase Min. 74 Schimbare la Rapid: intra Roman in locul lui Herea Min. 71 Schimbare la Steaua:
"Scopul unui sistem integrat portuar este de a crea o conexiune intre comunitatea portuara si autoritati, fapt ce va conduce la fluidizarea circuitului documentelor in sistem electronic", a declarat Ioan Balan, directorul general APC.
- Suzana Balan Asa va vreau, cateodata, dar nu merita sa va faceti inima rea. Oamenii normali va iubesc , iar faptul ca si dupa atatia ani nu mai incap de dvs.
In cadrul evenimentului principal, la Romexpo vor fi organizate doua puncte de interes, unul de esports, unde se vor desfasura finalele turneelor, si cel de-al doilea, de entertainment, unde comunitatea de gaming va putea interactiona cu youtuberi cunoscuti precum Ovidiu Ovvy Patrascu, Alexandru Colo Balan.
Este cazul Andreei Balan, care le-a dezvaluit, recent, fanilor ce exercitii fizice face in miez de noapte. Nu e vorba despre sex cu iubitul american, ci de o lumanare ca la carte, facuta in fata oglinzii, doar in chiloti si in sutien.
Stilistii Baneasa Shopping City, Alina Pitilina si Norbert Matei Balan, vor fi prezenti la eveniment si si-au unit fortele pentru a raspunde intrebarilor participantilor, iar work-shop-urile de machiaj, manichiura si hair style nu vor lipsi din cadrul evenimentului pentru cei care doresc sa invete mici trucuri, necesare unei vacante reusite".
Invitati speciali - Ion Dodu Balan, Eliza Roha, Camelia Iuliana Radu, Nicolae Dan Fruntelata, Florentin Popescu, Emil Lungeanu, Lucian Gruia, Coman Sova, Nicoale Georgescu, Geo Calugaru.
Dan Balan SCENOGRAFIA: Adrian Ștefanescu SCENARIUL SI REGIA: Cristian Mitescu In distributie: Mariana Sinca/Geo Dinescu, Dumitru Georgescu/Cristian Mitescu/Marin Fagu Vocile personajelor:
INNA, Antonia, Smiley, Diana Dumitrescu, Horia Tecau, Bogdan Vladau, Andreea Mantea, Gina Pistol, Andreea Balan, Adina Galupa, Alexandra Harra, Ale Blake, dar si sketch-uri cu Mihai Bendeac.
Loredana, Andra, Holograf, Alina Eremia, Stefan Banica, Cristina Balan, Nicole Cherry, Dorian Popa, Lora, Ami, Sore, Giulia etc. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.
Loredana, Andra, Holograf, Alina Eremia, Stefan Banica, Cristina Balan, Nicole Cherry, Dorian Popa, Lora, Ami, Sore, Giulia etc. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.
Membru fondator al proiectului de succes mondial, O-Zone, Arsenium a cucerit lumea alaturi de Dan Balan si Radu Sirbu, cu hituri precum Dragostea din tei”, Despre tine” si De ce plang chitarele”.
Frumoasa artista a ales sa isi petreaca un weekend prelungit la malul marii intr-un hotel de patru stele din statiunea Venus.
Mai mult lumeajustitiei.ro sustine ca DNA are obligatia, potrivit legii, sa se sesizeze din presa pe acest caz si cere o ancheta urgenta si eficienta, cu publicarea rezultatelor, astfel incat acestea sa fie cunoscute de opinia publica, la fel cum s-a procedat si in cazul membrilor CSM George Balan si Adrian Neacsu.
La stand, am intalnit-o pe Laris Balan, masteranda la Marketing si Comunicare in Afaceri si asistent-consultant la o firma de training si consultanta, Premian.
biserici de lemn (Fildu de Sus, Sinmihaiu Almasului, Baica, Racis, etc.), manastiri (Strimba, Balan, Bic, Rus), castele, conace (Jibou: Wesselenyi, Simleu Silvaniei:
Catalin Botezatu, Ana Maria Prodan, Rita Muresan, Silviu Prigoana, Valentina Pelinel, Andreea Marin, Adriana Bahmuteanu, Adelina Elisei, Luminita Anghel, Minodora, Andreea Balan, Gabriel Cotabita, Lora, Romica Tociu, Nicoleta Luciu, Corina, Gina Pistol, Tania Budi, Marina Almasan, Mirela Boureanu Vaida si Ionela Prodan.
Horia BALAN; Prof. Dr. Mihaela BALGRADEAN; Sef. Lucr. Dr. Vlad BUDU; Conf. Dr. Ionel Alexandru CHECHERITA; Prof. Dr. Alexandru CIOCALTEU;
Am gasit pe Facebook un comentariu semnat Constantin Balan, cu 2 ani in urma, la un articol alambicat si neverosimil.
Compozitorii Laurentiu Matei, Adi Cristescu, Madalin Dragan(Shoby), Andrei Tudor, Bogdan Vlasceanu (F Charm), Razvan Preda (Sonny Flame) si Alexandru Minculescu (Cabron), impreuna cu textierii Loredana Mindrescu (Moni-K), Cristina Balan (Vocea Romaniei 2016!), Ovidiu Iordache si Andreea Andrei sunt cei alaturi de care Nico a lucrat intens pentru ca acest album sa se ridice la nivelul asteptarilor publicului sau.
google-analytics.com