Cautare

618 de rezultate pentru "zz" (2.26 secunde)
Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu (nr. 31) s-a calificat ieri in turul al treilea la Australian Open, primul turneu de mare slem al anului, gratie victoriei cu 4-6, 6-4, 6-1 in fata frantuzoaicei Pauline Parmentier.
Dupa o viata petrecuta in sala de scrima, antrenorul emerit craiovean Dumitru Popescu a fost recompensat cu premiul "Mentor pentru Excelenta in Educatie".
Cristi Chivu a demarat ieri negocierile cu Inter Milano pentru prelungirea contractului scadent pe 30 iunie 2012. Runda inaugurala s-a terminat insa nedecis, deoarece exista neintelegeri intre cele doua parti legate de salariul oferit romanului de catre sefii clubului italian.
Sezonul dezastruos facut la Cesena l-a inclus pe Adrian Mutu in echipa "petardelor" din Serie A, alaturi de alte nume "grele".
Tehnicianul Marcello Lippi, campion mondial cu nationala Italiei in 2006, a fost numit, ieri, in functia de antrenor principal al echipei Guangzhou Evergrande, inlocuindu-l pe sud-coreeanul Lee Yang-soo, a anuntat clubul chinez, citat de AFP si Mediafax.
Reprezentativa Spaniei, detinatoarea trofeului, s-a calificat in semifinalele Campionatului European din Polonia si Ucraina, dupa ce a invins, sambata seara, la Donetk, cu scorul de 2-0 (1-0), nationala Frantei, in sferturile de finala ale competitiei.
Finala Campionatului European de fotbal 2012 se va disputa intre Spania si Italia, duminica 1 iulie de la ora 21:45 pe stadionul Olimpic din Kiev si va fi transmisa in direct de posturile de televiziune, Dolce Sport 1, Dolce Sport HD, TVR 1 si TVR 1 HD.
Mediafax si istoriafotbalului.com: Finala: Spania-Italia 4-0 Reprezentativa Spaniei a castigat Campionatul European de fotbal pentru a doua oara consecutiv, dupa ce a invins selectionata Italiei, scor 4-0 (2-0), duminica, in finala de pe stadionul Olimpic din Kiev.
Cotidianul.ro : Premierul s-a tinut de cuvant de Ziua Nationala a Romaniei La parada Zilei Nationale a Romanie a defilat, dupa drapelele de epoca, si Detasamentul de Cavalerie al Jandarmeriei.
RTV.NET: Asaltul Europei. Steaua si CFR Cluj intra astazi in focurile Ligii Europa, la Amsterdam si Milano Steaua si CFR Cluj disputa joi primele partide in 16-imile de finala ale Ligii Europa.
tikitaka.ro: Ajax - Steaua 2-0, Inter - CFR 2-0! Suntem prea mici ca sa fim mari!
HotNews : Champions League, finala competitiei Borussia vs Bayern (21:45)/ Finala marilor orgolii Wembley, gazda marii finale Champions League "Wembley" va gazdui, in aceasta seara, de la ora 21:45, prima finala 100% germana din istoria Champions League.
timetv.ro: Joaca baschet cu Hagi si Stelea, la Wizz Air Sport Arena Streetball Gheorghe Hagi, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan:
MEDIAFAX: Chivu ar putea ajunge la echipa lui Mutu, Ajaccio Fundasul formatiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, ar putea deveni coechipier cu Adrian Mutu la echipa AC Ajaccio, scrie site-ul italian sportevai.it.
Kate Upton este un fotomodel celebru, in ciuda faptului ca masurile ei sunt un pic mai mari decat cele ale celorlalte fete care defileaza pe podiumuri.
GSP : Romania - Argentina 0-0 ' Egal spectaculos in fata a 45.000 de spectatori Romania a terminat la egalitate amicalul cu Argentina, scor 0-0.
Campionii mondiali si europeni au dechis scorul in primul meci de la CM 2014 si au fost la un pas de a intra la cabine in avantaj.
google-analytics.com