Cautare

1289 de rezultate pentru "stiri protv mall" (4.71 secunde)
BSB, retailer-ul de moda pentru femei, anunta deschiderea celui de-alea douazecelea magazin din Romania, odata cu inaugurarea Mega Mall, centrul comercial din Capitala, care va fi lansat pe 14 mai. ... 2015 a debutat cu inaugurarile simultane din Lotus Center Oradea si Arena Mall Bacau.
De asemenea, la Mega Mall, Promenada Mall si Mall Vitan veti putea admira si achizitiona obiecte de sticlarie si decoratiuni.
Reactia lui Oreste la megascandalul melodiei Despre Smerenie si mall-ul bisericesc! ... Plecat in Palestina jurnalistul Oreste Teodorescu a raspuns criticilor melodiei in stilul consacrat dupa ce a fost printre singurii care au criticat deschis constructia unui edificiu de asemenea dimensiuni, catalogandu-l mall bisericesc.
Bijuteriile care transmit emotii reflecta fidel personalitatea celor care le poarta si fascineaza printr-un design delicat cu mixuri inventive pot fi gasite din 18 decembrie 2017 in Bucuresti Mall, la etajul 1.
5 motive pentru care trebuie sa vizitezi expozitia MASINARIILE LUI LEONARDO DA VINCI din AFI Cotroceni Expozitia MASINARIILE LUI LEONARDO DA VINCI - INVENTIILE UNUI GENIU AL RENASTERII, care include cele mai importante inventii ale lui Leonardo da Vinci, este gazduita in premiera de un mall din Romania, chiar in Bucuresti.
Daca e vineri, e AMAZING Friday, un adevarat maraton de evenimente pus la cale de AMAZING Jewelry Copenhagen in Bucuresti Mall, pe 12 octombrie.
Vineri, 9 August 2013, a avut loc deschiderea celui de al 100-lea magazin Carpisa din afara Italiei, ocazie cu care a avut loc o prezentare de moda cu tema "Carpisa, all day long!" in Iulius Mall Cluj Napoca Manechinele au defilat pe covorul rosu si au aratat, inca o data, ca gentile Carpisa pot accesoriza cu success orice tinuta si ca ele pot fi purtate de dimineata pina seara, in orice loc si cu orice ocazie.
O persoana a fost prinsa sub tramvai, in apropiere de Liberty Mall din Capitala. ... Incidentul a avut loc pe linia tramvaiului 32, la intersectia Calea Rahovei cu șoseaua Progresul, langa Liberty Mall, potrivit www.pefata.ro.
In acest an, Mall Promenada a gazduit receptia Ambasadei Africii de Sud in Romania, cu ocazia zilei nationale. Pe terasa mall-ului, invitatii au asistat la un concert interactiv, sustinut de catre doi celebri artisti sud-africani, pianistul Ben Schoeman si baritonul Njabulo Madlala.
Ben Schoeman, pianist, si Njabulo Madlala, bariton, in data de 27 aprilie, la Promenada Mall in Bucuresti. ... La receptia data de Ambasada Africii, cu acest prilej, la Mall Promenada,.
Pe 22 si 23 mai 2015, Centrul de Resurse Juridice aduce campania Lagarele de langa tine, ce promoveaza drepturile persoanelor cu dizabilitati mintale inchise in institutiile statului, la Mall Coresi, din Brasov.
Pe 15 si 16 octombrie copiii, parintii si tinerii pasionati de stiinta si tehnologie sunt asteptati la nivelul 1 din Mall Promenada pentru evenimentul de stiinta educativa SCIKiDS Festivalul Stiintei.
Acum se intentioneaza construirea unui mall in gradinita din preajma teatrului. ... De ce nu se face mall-ul in parcarea de langa Tosca? ... S-ar putea construi mall-ul pe Stirbei Voda, langa ciuperca daramata?
Atac la mall in Braila. Un martor ocular la evenimentul ingrozitor care a avut loc la Braila a spus ce a vazut in momentul in care era in zona mall-ului unde un individ a intrat cu masina in oameni.
A fost bataie generala intr-un mall, in apropiere de Ploiesti. ... Scaunele si tavile au zburat in toate directiile in zona de food court a mall-ului, iar agentii de paza nu au reusit sa ii calmeze pe cei care au provocat scandalul.
Vizita la mall nu se mai rezuma la shopping. ... Un studiu recent al unei companii de cercetare arata ca sapte din zece romani merg la mall cel putin o data pe saptamana.
Steaua-Chelsea este IN DIRECT pe ProTV diseara, la 20:00, dar se vede si pe iPad si iPhone, pentru cei aflati in deplasare, prin aplicatia Voyo.ro.
12.000 de stelisti vor ocupa o peluza pe National Arena, in timp ce 7000 de giurgiuveni vin sa strige pentru Astra. Finala e vineri, 23 mai, in direct la ProTV, de la 21:00!
ProTV Mircea Dinescu, audiat in Dosarul Revolutiei: ... AmosNews, ProTv, digi24
Intervievat de ProTV, omul de afaceri Ion Tiriac, fost mare sportiv, este de parere ca Victor Ponta ar fi un presedinte mai bun decat Klaus Iohannis.
google-analytics.com