Cautare

705 de rezultate pentru "poze concert dalaras" (2.89 secunde)
Doua cuvinte foarte folosite sunt poze si fotografii. ... Sunt fotografi care spun ca poze fac amatorii, ei fac, in schimb, fotografii. ... Conform DEX online Poza, poze (subst. ... Aceasta atitudine se vrea o detasare de lumescul poza, poze, o distantare care sa arate masura priceperii lor.
Astfel, vei primi postarile sale intr-un mod organizat, avand posibilitatea filtrarii noutatilor pe care le primesti, putand alege din statusuri, poze, jocuri, comentarii si like-uri, videoclipuri sau alte activitati.
In zona de concert nu va fi permis accesul cu: ... In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.
Trupa Krypton revine in ‘‘formula de aur‘‘ printr-un concert extraordinar ce va avea loc vineri, la Music Club din Bucuresti, prin care lanseaza un nou single si un nou videoclip, au anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, membrii trupei.
In zona de concert nu va fi permis accesul cu: ... In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.
Cel mai asteptat concert al lunii mai se afla la doar cateva zile distanta. ... Pregatirile pentru acest concert au intrat in linie dreapta.
14 iulie | 19:00 | Concert Opening EUROPAfest Academy - Sala King's Valley, Hotel Mara 19 iulie | 19:00 | Concert in the Park - Casino Sinaia, Parcul Central Dimitrie Ghica” 20 iulie | 19:00 | Concert Summer Concert at Castle - Castelul Peles 22 iulie | 19:00 | Concert Summer Magic Dream - Castelul Peles 23 iulie | 19:00 | Concert Gala EUROPAfest Summer Edition - Castelul Peles 13 - 25 iulie | Summer Music Academy Sinaia Din anul 2005 festivalul EUROPAfest are loc sub Inaltul Patronaj al Casei Regale, fiind primul eveniment muzical din Romania care s-a bucurat de aceasta onoare.
Dulce Pontes, partenera de scena a lui Jose Carreras si Andrea Bocelli, concerteaza pe 9 Februarie la Sala Palatului Ne mai despart doar cateva zile pana la concertul pe care Dulce Pontes, nume remarcabil al scenei contemporane de world music si fosta protagonista a mai multor duete de prestigiu, alaturi de artisti precum Cesaria Evora, Jose Carreras, Caetano Veloso, Marisa Monte, Carlos Nunez, the Chieftains, Kepa Junkera, Eleftheria Arvanitaki, George Dalaras, Andrea Bocelli, il va sustine la Bucuresti.
Ganditi-va la un concert cu o mare trupa rock.
Demis Roussos a concertat la Bucuresti pe 5 decembrie 2013, in ajunul sarbatorii de Sfantul Nicolae, oferindu-le celor din sala o seara magica si un concert de neuitat.
si o studenta, si ea producator musical in devenire) cu care am fost la concert si am ajuns in Pasadena la 7 dimineata. ... Timp de 10 ore nu a mers la toaleta pentru ca n-a vrut sa piarda locul din primul rand la concert.
Trupa Roxette a sustinut aseara un concert plin de energie in cadrul Arenelor Romane, reusind sa incalzeasca sufletele miilor de fani ramasi in fata scenei dupa ploaia torentiala ce a cuprins Bucurestiul.
Spectatorii care parasesc zona concertului vor trebui sa mai cumpere inca un bilet In fiecare seara de concert, accesul publicului se va face incepand cu ora 19:00, pe cele doua intrari amenajate in bulevardul Libertatii:
Concert Extraordinar: ... Soprana Irina Baiant a pregatit un concert special, cu arii si duete celebre in care ii va avea ca invitati pe Florin Ristei si Adrian Nour, iar Orchestra Metropolitana Bucuresti dirijata de Daniel Jinga ii va acompania pe indragitii solisti.
SAMBATA 16 SEPTEMBRIE - CONCERT PINK MARTINI DJ-ul roman Paul Damixie, cunoscut international pentru remixul piesei Hello a cantaretei britanice Adele, va deschide evenimentul din seara de 16 septembrie, la ora 17:30.
Acestia merg insa mai departe si, la recomandarea Comisiei Europene, impun ca pe pachetele de tigari sa fie afisate si poze, intrucat acestea vor avea un impact puternic atat pentru clienti, cat si pentru nefumatori.
It.bzi.ro :Wikipedia doreste poze de la utilizatorii sai Wikipedia s-a remarcat in timp prin fotografiile pe care le pune la dispozitie pentru utilizatori.
In 1795 isi cunostea pe deplin meseria, isi stapanea personalitatea muzicala si dadea dovada de o virtuozitate pianistica iesita din comun, asa cum avea sa o arate in primul sau mare concert vienez din martie 1795.
Joi 15 noiembrie, Celelalte Cuvinte va sustine un concert la Arad, iar in ziua imediat urmatoare, vineri 16 noiembrie, la Timisoara. ... Biletele pentru concert vor putea fi achizitionate la intrarea in club.
Una dintre cele mai iubite trupe din Romania, Taxi sustine un concert extraordinar in data de 6 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.
google-analytics.com