Cautare

24 de rezultate pentru "pass" (4.44 secunde)
La Bruxelles au avut loc proteste fata de Green Pass. ... Mii de protestatari au manifestat sambata la Barcelona fata de Green Pass.
Mediafax Group si RoNewMedia au incheiat un parteneriat in urma caruia primii 1.000 de cumparatori din Romania ai biletelor full-pass la evenimentul care va avea loc in perioada 16-18 mai, la Biblioteca Nationala, beneficiaza de un pachet atractiv de servicii, potrivit it.bzi.ro.
Festival Pass-urile, care asigura accesul la toate proiectiile si evenimentele din cadrul festivalului, au fost puse deja in vanzare pe Eventbook.ro. Pretul unui Festival Pass este de 150 lei.
Doza booster va fi un prim subiect de discutie, alaturi de Green Pass. Miercuri, C.E. va prezenta noi masuri de calatorie.
E tarziu sa mai venim cu legea Green Pass-ului la locul de munca. Franta reintroduce munca la distanta obligatorie. Romania nu a luat nicio masura suplimentara pentru prevenirea valului 5.
In Italia Green Pass-ul este obligatoriu. Grecia te considera vaccinat daca ai schema cu 3 doze. In Franta si Romania autoritatile se bat in replici.
„In rest, nici macar un singur cuvint despre celelalte portiuni ale autostrazii 'prioritate nationala', Coridorul european IV - Lugoj - Deva - Sibiu - Rimnicu Vilcea - Pitesti - Bucuresti, cu o lungime de 415 km, si, in afara de by-pass-uri, doar promisiuni...
Printre cei interesati se numara un investitor francez care intentioneaza sa construiasca o unitate de biodisel pe baza de rapita si floarea soarelui, de asemenea au depus cereri firmele Europipe Industry, Unic Tur Pass SRL, Regalo Min SRL, Expert Rossad SRL, Imperial Star, Ibersa SA (aceasta exprimandu-si intentia de a infiinta o fabrica de vopseluri).
NEAL BROTHERS SRL (Craiova)  Clasamentul National al Firmelor 2007 Microîntreprinderi - PANTECHIKI SA GRECIA (SUCURSALA ROMÂNIA) - (Bucuresti) Întreprinderi Mici - POM SERVICE SRL (Brasov) Întreprinderi Mijlocii - SODEXHO PASS - ROMÂNIA SRL (Bucuresti) Întreprinderi Mari - PETROM SA (Bucuresti) Întreprinderi nou-înfiintate - GOLDBECK SRL (Bucuresti)
Reluand o metafora, e ca si cum UE ne-ar fi cerut sa facem o operatie de apendicita, iar Basescu vrea sa facem si un by-pass, in paralel, dar de care nu avem nevoie!
Medalia de bronz a fost impartita de doua echipe participante, medalia de argint a mers la Afro-man Darius, aurul a fost castigat de curajoasa Diana care a schiat doar in costum de baie iar Cupa Master of the snow 2013 si ski-pass gratuit pentru tot sezonul a fost castigate de balerinele Loredana si Daria!
Un joc in doi sau mai multi jucatori va putea fi jucat de pe un singur aparat, local, printr-un sistem intitulat pass-and-play, in care dati o lovitura incercand sa va doborati adversarul si dati iPhone-ul prietenului de langa voi pentru a da si el o data.
Biletele si Festival Pass-urile pot fi achizitionale online, pe Eventbook.ro, si vor fi disponibile si in cinema. Programul complet al editiei din acest an este disponibil pe site-ul Anim'est.
Austria ii pune in lockdown pe cei care nu sunt vaccinati. In Italia, valabilitatea Green Pass-ului ar putea sa scada.
Catalonya, Canare si Galicia vor sa extinda folosirea pasaportului verde. Cazurile cele mai grave din spitale sunt persoane nevaccinate. Spania inregistreaza o crestere de 23% a cazurilor de Covid.
PNL a depus un amendament care prevede plata spitalizarii nevaccinatilor. Comisia de Sanatate a amanat votarea amendamentelor la proiectul Green-Pass-ului.
Protestatarii au strigat sloganuri precum: "Suntem oameni, nu coduri QR" Au fost proteste si in Franta, Austria si Olanda.
De astazi, super certificatul verde a intrat in vigoare in Italia. Un roman a fost prima persoana amendata pentru lipsa documentului.
In Dambovita, un medic este acuzat ca a vaccinat fictiv o echipa de fotbal. La Valcea s-ar fi obtinut Green Pass-ul fara a se trece pe la cabinet.
Navetistii italieni pot calatori doar cu "certificatul super verde". Abonamentul se aplica si pentru intrarea in hoteluri, sali sportive si piscine.
google-analytics.com