Cautare

976 de rezultate pentru "oana fingu si sotul ei" (3.26 secunde)
Aici, am fost intampinati de Gabriella Pascaru Bisi, CEO & CO - Founder la Tycoon Communication, si sotul ei, Sandro, italian de origine, care ne-au dat mai multe detalii in acest sens. "Eu si sotul meu suntem foarte pretentiosi!
La fel de adevarat este si faptul ca ma sprijin pe o "stanca", deci punctul meu de sprijin este foarte puternic si ma refer aici la sotul meu. Si el se sprijina pe mine asa incat ne completam reciproc.
Elena, supranumita Vaduva neagra din Tulcea, si-a ucis atat sotul, cat si concubinul, continuandu-si apoi nestingherita viata. Site-ul mariustuca.ro isi propune realizarea unui mini-serial despre crimele si delictele judiciare celebre.
Si noi, cele inselate, suntem femei. ... sa te faci ca nu stii, sa mimezi ca sotul tau este usa de biserica sau pur si simplu sa pleci, sa inchizi usa in spatele tau?
Barbatul a recunoscut ca i-a ucis pe parintii Gabrielei, Petre si Elena Garoafa. Bogdan Mitu e si el suspectat ca si-a ucis sotia. Cel mai bun prieten a lui Bogdan Mitu, sotul femeii inecate in Dunare, a recunoscut ca i-a ucis pe parintii acesteia, sotii Garoafa.
Limba romana ii joaca feste deputatei PSD Oana Niculescu Mizil. In declaratia de avere si in cea de interese ea a gresit scrierea cuvantului "prezenta".
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
Afla in ce formula va continua show-ul facut celebru de Huidu si Gainusa! ... O noapte, doua si apucati-va de treaba. ... Probabil si pentru telespectatori! ... Bebelusa Oana: ... Serban a facut un gest de onoare de a se retrage si nu putea fi altfel acum.
Oana Mizil a nascut o fetita, joi (3 septembrie), la o clinica privata din Bucuresti. Iubita lui Marian Vanghelie si primarul suspendat al sectorului 5 au ajuns la spital in jurul orei 11.00. Oana Mizil a nascut joi o fetita perfect sanatoasa.
Tudor Giurgiu) si Un etaj mai jos (r. ... De asemenea, autorii celor cinci filme concureaza si la categoria Cel mai bun regizor.
OANA BUGEAG) (continuare) IN TOATA ROMANIA, LA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, SUNT DOAR 25 DE ACCELERATOARE - Dupa caderea lui Ceausescu, nu v-ati gandit niciun moment sa va intoarceti in tara? ... Si unde sa ma intorc? ... Si realitatea este ca nimeni nu mi-ar fi oferit o pozitie corespunzatoare.
Actrita Oana Zavoranu si-a anuntat ieri intrarea in PRM, unde va ocupa postul de consilier de imagine al presedintelui Corneliu Vadim Tudor, iar, in perspectiva, va ajunge parlamentar de Bucuresti, dupa cum a anuntat liderul formatiunii. ... Trebuie sa stea cum sta acum langa mine si sa zambeasca frumos.
Pentru ca nu i s-a oferit un loc pe lista pentru alegerile europarlamentare, Oana Zavoranu a primit din partea lui Corneliu Vadim Tudor promisiunea ca va candida pentru un post de deputat la alegerile parlamentare de anul viitor.
Romania se plaseaza pe ultima pozitie dintre toate statele membre UE in ceea ce priveste prezenta europarlamentarilor la sedintele plenare si voturile din Parlamentul European (PE) in perioada scursa dupa 14 iulie 2009, cu o rata a prezentei de 83,46%, releva un studiu publicat de VoteWatch.eu, citat de Agerpres.
Pentru a-i demonstra lui Basescu relatia de dusmanie cu Vantu, Ghita a trebuit sa-i faca pe plac lui Basescu si i-a dat afara pe Oana Stancu si pe Adrian Ursu, care avusesera o campanie agresiva impotriva Elenei Udrea.
Revista a ramas in proprietatea lui Adrian Sarbu atunci cand acesta s-a rupt de Grupul PRO si de CME, in august 2013.
Recent, vedete, jurnalisti si bloggeri si-au dat intalnire pe terasa The Garden - J. ... Marriott, pentru a sarbatori noul numar al revistei The Grand Magazine, cat si valorile perene, dar si frivole ale Romei, conturate in cinematografia italiana:
Oana Roman i-a dat replica lui C.T Popescu printr-un mesaj uimitor: ... Nu stiu daca aveti copii, probabil nu, si intr-un fel e bine, pentru ca ati fi avut un copil nefericit, care ar fi suferit mult avand un parinte cu astfel de gandire.
TREBUIE SA-SI ASUME GRESEALA!/ NU MI-AM INCHIPUIT CA SE VA AJUNGE AICI! ... Gestul lui Rares Bogdan a venit dupa ce Oreste Teodorescu si Oana Stanciulescu nu au mai fost primiti ca invitati la Realitatea TV.
Tehnicienii campioanei Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, Jakob Vestergaard, Mette Klit si Steluta Luca au condus, luni, primul antrenament dupa pauza competitionala, la reunirea echipei fiind prezente 13 handbaliste, informeaza Mediafax.
google-analytics.com