Cautare

1585 de rezultate pentru "nunta sabin si nicoleta ilie" (3.16 secunde)
Mesterul Nicoleta Simona Vaduva participa la 100 de traditii romanesti din curtea Muzeului Taranului Roman organizat in acest week-end.
Dupa cum se stie democrat-liberalii constanteni au decis ca in cazul a doua institutii ale statului unde aveau deja proprii oameni in functii de conducere - Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca si Garda de Mediu - sa propuna nume noi.
Senatorii au completat lista magistratilor de la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), validandu-le, prin vot, pe Mona Pivniceru (din partea Inaltei Curti de Casatie si Justitie), pe Alina Nicoleta Ghica (din partea Curtii de Apel Bucuresti) si pe Florentina Gavadia, care este prim-procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 6.
Aceasta a trimis invitatii catre prietenii apropiati ai familiei si s-a implicat activ in organizarea evenimentului ce a numarat 30 de persoane. Nicoleta a ales o locatie exclusivista din Piata Universitatii, singura din Bucuresti unde panorama este de 360 grade.
La Art Safari, la ultimul etaj, puteti vedea expozitia de pictura a Nicoletei Jutka si a lui Marcel Thiele. ... Nicoleta Jutka s-a nascut in Romania, insa de 27 ani traieste in Germania.
De doua luni, Nicoleta Luciu se lupta cu o acnee pacatoasa care i-a invadat toata fata. Disperata, bruneta a apelat la toate tratamente posibile, insa abia ultimul pare ca si-a facut efectul cel mai bine.
Nicoleta Velicu a participat recent la Nutraceutica organizata in Pavilionul C 4 de la Romexpo cu un stand cu produse bio alimentare si cosmetice. La noi, predomina produsele fara gluten, fara zahar si fara ingrediente animale.
Nicoleta Luciu a scapat de 11 kilograme in mai putin de o luna. ... 9 zile, apoi am facut si un detox cu sucuri timp de zece zile.
Andrei Radu) USR ar putea fi scos din alegeri nu de PSD, ci de Monica Nicoleta Patrut, o jurista din Deva foarte activa in tot felul de chestiuni politico-civice, este de parere jurnalistul Liviu Avram.
Nicoleta Dragne mai are o luna pana naste, dar se confrunta cu dureri ingrozitoare! Nicoleta Dragne, tintuita la pat. Si-a dat planurile peste cap!
Senatorii Grupului PSD, in frunte cu liderul de Grup Ilie Sarbu, s-au intalnit miercuri 5 iunie, la Azuga, cu autoritatile locale din judetul Prahova, la initiativa senatorului de Prahova, Georgica Severin si a primarului din Azuga, Constantin Samson.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare:
Liderul PNL Bihor, Cornel Popa, a confirmat ieri ca prefectul judetului, Ilie Bolojan, a fost propus pentru postul de secretar general al Guvernului, in locul lui Radu Stroe, si a precizat ca, din informatiile pe care le are, Bolojan a acceptat acest post.
Senatorul de Sibiu Ilie Stoica, care a fost exclus din PC dupa sustinerea presedintelui Traian Basescu la referendum, si-a anuntat ieri, in sedinta de plen, afilierea la grupul parlamentar al PNL.
Grupul PSD din Senat se va reuni miercuri dimineata pentru a decide, prin vot secret, asupra succesorului lui Vacaroiu la tefia Senatului, in conditiile in care BPN al PSD l-a recomandat pe Ilie Sarbu pentru aceasta functie, dar in cadrul grupului vor fi depuse mai multe candidaturi.
Dan Ilie Morega a ramas fara postul de presedinte al PNL Gorj, insa este in continuare sef interimar al unui birou de conducere. Doi dintre rivalii liderului liberalilor gorjeni si-au pierdut functiile de vicepresedinti.
O spune, la RFI, vicepresedintele partidului Ilie Sarbu. ... I-a primit Ion Iliescu, i-a promovat Ion Iliescu in diverse functii", declara Ilie Sarbu. ... "Acum e foarte greu, e ca si cum m-as dezice eu de propriul meu tata.
Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a achitat pe deputatul Dan Ilie Morega si pe fostul ministru al muncii, familiei si egalitatii de sanse, Paul Pacuraru, in procesul in care cei doi erau judecati pentru dare, respectiv luare de mita.
Nu vom sta in pozitia ghiocelului in fata lui Basescu, avertizeaza Ilie Sarbu liderul senatorilor PSD Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, care este si socrul premierului Victor Ponta, a declarat marti, la RFI, ca noua putere nu va sta "in pozitia ghiocelului" in fata presedintelui Traian Basescu, si ca Romania trebuie reprezentata la Consiliul European de la Bruxelles de seful Executivului.
google-analytics.com