Cautare

203 de rezultate pentru "nora dinca" (4.27 secunde)
Carla Troceanu (29 kg, U11) - locul 3, Daniela Demetrio (32 kg, U11) - locul 2, Andreea Valceanu (+52 kg, U11) - locul 3, Razvan Boboc (55 kg, U13) - locul 3, Robert Guse (55 kg, U15) - locul 3, Alin Bardau (+66 kg, U15) - locul 1, Alexandru Hamied (+66 kg, U15) - locul 3, Claudia Florea (32 kg, U15) - locul 2, Alexandra Jechean (63 kg, U15) - locul 2, Lorena Necula (57 kg, U15) - locul 2 Alexandra Mihalache (40 kg, U17) - locul 3, Ionut Ianacu (55 kg, U17) - locul 3, Alexandru Dinca (60 kg, U17) - locul 3, Alberto Dinca (81 kg, U17) - locul 3.
Vernisajul a avut loc in foaierul Consiliului Judetean Calarasi si a fost prezentat de criticul de arta Ana - Amelia Dinca.
Ma bucur ca ceilalti artisti au raspuns invitatiei curatorului Ana Amelia Dinca, care an de an organizeaza aceste superbe saloane, creand astfel o punte de legatura intre artistii calaraseni si zonele apropiate, respectiv Bucuresti, Slobozia, Lehliu. ... Curatorul expozitiei, Ana Amelia Dinca, a precizat:
Potrivit criticului de arta Ana Amelia Dinca, lucrarile din ultimii ani, pe care Cornelia Victoria Dedu le expune, au trasatura de penel viguroasa ca urmare a trairii directe, aspectele concretului fiind surprinse cu mijloacele desenului, adaptate esteticii picturii.
Expozitia i-a avut ca amfitrioni pe Clementina Tudor, manager al Centrului Cultural UNESCO Ionel Perlea si pe Ana Amelia Dinca, curator de expozitii si critic de arta.
Criticul de arta Amelia Dinca are despre despre pictorul expozant cuvinte de lauda:
Cuvantul de deschidere l-a rostit Amelia Dinca , istoric si critic de arta. ... Puteti citi in continuare prezentarea celor doi artisti, facuta de doamna Ana Amelia Madalina Dinca, istoric si critic de arta.
Expozitia a fost prezentata in mod profesionist de Ana Amelia Dinca, critic de arta si curator de expozitii, si de pictorul Victor Grigore, care s-a implicat in organizarea si buna desfasurare a evenimentului.
Evenimentul a fost prezentat de criticul de arta Ana Amelia Dinca. ... Curatorul expozitiei a fost Ana-Amelia Dinca, critic de arta.
baclavaua cu visine si baclavaua cu nuca si ciocolata", ne-a spus Maria Dinca, reprezentant al firmei Fiesta Food. ... Vin si turisti straini la targurile la care participam", a mai spus Maria Dinca.
formula-as.ro / Ancu Dinca: Nu exista boli incurabile (Continuare) Intamplare cu o ciorba de rata - V-as ruga sa ne vorbiti putin si despre dispozitivele pentru alimente.
formula-as.ro / Ancu Dinca: Nu exista boli incurabile (Continuare) Dusmanul din bloc - In afara de telefonul mobil, mai tinem in preajma noastra si alti vampiri energetici?
formula-as.ro / Ancu Dinca: Nu exista boli incurabile (Continuare) Medicina energo-informationala - In ce fel actioneaza dispozitivele dvs. de incarcare si echilibrare energetica a organismului?
formula-as.ro / Ancu Dinca: Nu exista boli incurabile (Continuare) Telefonul mobil - un rau necesar - Fiindca am vorbit de releele GSM, va propun sa trecem la aparatele propriu-zise, "bombele cu ceas" pe care le purtam zilnic asupra noastra.
O bestie precum Gheorghe Dinca nu ar fi putut savarsi atrocitatile acestea, daca fiecare dintre cei cu care Alexandra a vorbit, ar fi actionat cu profesionalism si, mai ales, cu suflet fata de situatia in care se afla adolescenta. Statul a fost complicele lui Dinca.
La standul Delicii traditionale - Romania, Siria, Turcia, din cadrul targului din curtea MTR, vizitatorii au putut cumpara de la Valentin Dinca, detinatorul brandului, cataif, suberek cu vita, suberek cu branza, ciocolata de casa si salam de biscuiti, cozonaci si poale-n brau, pasca, cataif cu nuca.
Avem si rahat turcesc diverse tipuri, cu diverse arome, ne-a spus Valentin Dinca. Dar si langosul cu branza, mantana sau dulceata - la 7 ron, este la mare cautare.
Inregistrare in premiera cu Gheorghe Dinca in instanta. Acesta a povestit cum a rapit-o pe Luiza Melencu.
Nora Noapte) Daca atributele depreciative cu care societatea romaneasca a coplesit-o pe Viorica Dancila, prima femeie prim-ministru din istoria Romaniei, ar fi adunate intr-o carte, am avea posibilitatea sa realizam un dictionar al infamiei de dimensiunile unei enciclopedii.
Proiectul de lege initiat de Dutu mai prevede ca persoanele care candideaza pentru functia de judecator al Curtii Constitutionale mai trebuie "sa nu se afle in relatie de rudenie de gradul I in linie dreapta, de gradul 2 pe linie colaterala sau sa nu fie in relatie de sot/sotie, ginere/nora cu persoane care fac sau au facut parte in ultimii 5 ani din conducerile nationale ale partidelor politice".
google-analytics.com