Cautare

203 de rezultate pentru "nora dinca" (4.33 secunde)
Prezentarea expozitiei a fost facuta de curatorul si criticul de arta Amelia Dinca. Atmosfera a fost intretinuta de doi epigramisti, Ion Mitrea si Cornel Ursu-Dobrogea, care i-au satirizat in rime pe cei prezenti si nu numai, creand o atmosfera placuta.
Criticul de arta Ana Amelia Dinca a deschis vernisajul, facand o sinteza a artei lui Cristi Sisman: - Arta lui Cristi Sisman inseamna nu numai pictura, ci si colaj, ambele evaluate in expresia unei avangarde, in cadrul careia primeaza conceptul si redarea directa a unor idei.
In memoriam Alexandru Ioan Grosu Cuvantul de deschidere a fost rostit de Ana Amelia Madalina Dinca, crtic de arta. Clasic si extrem de modern, in acelasi timp, Alexandru Grosu a fost un magician al formei si unul dintre cei mai mari sculptori romani contemporani.
Datorita efectelor sale, este considerata o specie a picturii si are o pretiozitate si o frumusete aparte, a spus Ana Amelia Dinca, curatorul expozitiei.
Filmul face parte dintr-un viitor proiect de lungmetraj care urmareste povestea vietii lui Dinca, sclavul rom care a schimbat cursul istoriei in Tarile Romane.
A cuvantat in deschidere Ana Amelia Dinca care este un critic de arta cunoscut si curator de expozitii. Intrunirea a fost intr-un cadru bine organizat, cu o atmosfera tovaraseasca insotita de buna dispozitie.
Participand in perioada urmatoare la numeroase expozitii de grup de pictura, grafica si caricatura, a constatat ca o privire plastica amuzanta asupra figurii umane se potriveste maiestriei sale, in ultima perioada preocuparea pentru acest deliciu artistic fiind constanta. Ana Amelia Dinca
Jimmy Stanescu foloseste mijloacele de expresie cu atentie, cautand sa le insereze in compozitii inedite, care ii definesc stilul si personalitatea. Ana Amelia Dinca
In octombrie 1984, in timp ce Nicolae si Elena Ceausescu urmau sa faca o vizita in RFG timp de 4 zile, blindatele lui Hortopan trebuiau sa inconjoare cladirea CC al PCR, iar un grup de ofiteri urma sa-i aresteze pe Emil Bobu, Tudor Postelnicu, Ion Dinca si ceilalti sefi de partid fideli lui Ceausescu.
Radu Dinca, din Bucuresti - demonstratie pictura pe sticla - icoane traditionale. Filoteea Drajmici din satul Paltinul, comuna Vatra Moldovitei, jud.
A fost, pe de o parte, un grup de oameni cazati in Hotelul Negoiu, de langa Universitate, si care erau animati de Dumitru Dinca la vremea respectiva.
Atelier de confectionat papusi â€" Catalina Marinescu 12, 00 â€" 18, 00 Duminica: Demonstratie pictura icoane traditionale pe sticla â€" Radu Dinca 11, 00 â€" 13, 00;
Actiunea este organizata de Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Calarasi si Miscarea Civica Calarasi semneaza pentru Basarabia, in parteneriat cu senatorii Raducu Filipescu si Viorel Badea cu sprijinul Vicepresedintelui Consiliului Judetean Calarasi Vali Barbu, viceprimarilor municipiului Calarasi Viorel Ivanciu si Dragos Coman,a presedintelui TNL Vasile Alexandru si Presedintelui Executiv al TNL Calarasi - Stefan Stan, Doamnei Alina Jipa, Domnilor Rares Ionescu, Alin Dragulin, Dorinel Dinca, Marius Cojocaru.
Este un Nica Leon - in Piata Palatului, un Dan Iosif si un Dumitru Dinca - in Piata Universitatii. Poate si un Petre Roman, de ce nu?
La standul Delicii traditionale - Romania, Siria, Turcia, din cadrul Pietei Taranesti din curtea MTR, vizitatorii au putut cumpara cataif, suberek cu branza, ciocolata de casa si salam de biscuiti, cozonaci si poale-n brau, pasca, cataif cu nuca.
In paralel cu Piata Taraneasca, patronul firmei, Valentin Dinca, este si la targul de la Piata IOR. Puteti comanda produse si pe site-ul www.delicii-traditionale.ro
Cel putin, toti acestia nu au avut ferocitatea unor primari din perioada precedenta, Doncea - Marele Demolator sau Dinca - Balconetti (spaima balcoanelor inchise cu geamlac ale blocurilor).
premieri comunisti sau activisti "gen Ion Dinca, ßtefan Andrei, Dumitru Popescu, Ion Iliescu". E clar unde bate raportul, fiindca nu se spune, cel putin pana acum, nimic de Silviu Brucan sau despre comisarii si asa-zisii voluntari care au venit in Romania pe tancurile sovietice pentru a "implementa" comunismul.
Dinca - Draghici, Walace, Sabau, Corbu - Popa, Pacionel, Balgiu, Gheorghe - Trica, Chipirliu Antrenor: Daniel Oprita Stadion: Stefan Dobay (Dumbravita)
Dinca - St. Draghici, Gugu, Al. Sabau, Ad. Ilie - Mad. Mihaescu (Barbulescu 46?), Enceanu, Bodisteanu (D. Oroian 62?) - Ad.
google-analytics.com