Cautare

382 de rezultate pentru "melodi" (3.01 secunde)
Dupa ce in Statele Unite ideea de a-ti face abonament pentru muzica a avut succes, iata ca abonamentul on line la muzica a ajuns si in Europa, mai precis in Franta.
Sony Ericsson isi continua seria de lansari si prezentari de noi produse care dureaza inca de la inceputul anului. Ultimul aparut pe lista este W660, un terminal din gama Walkman adresat pasionatilor de muzica.
Sony lanseaza în mai, pe piata româneasca, primul walkman cu capacitate de redare video, a anuntat un comunicat al companiei.Aparatul are un ecran LCD color, cu rezolutia de 320x240 pixeli, care poate fi folosit atât orizontal, cât si vertical.
Profesorii din Statele Unite ridica o noua problema care vizeaza iPod-urile si echipamentele electronice similare. Dascalii sustin ca acestea sunt folosite de elevi si studenti pentru a copia in timpul examenelor.
Orange si Universal Music lanseaza in colaborare PrePay Music, o oferta unica pe piata si conceputa special pentru tineri, care imbina comunicarea mobila cu muzica si continutul multimedia de cea mai inalta calitate.
O sotie adevarata si o amanta virtuala... Multi sunt convinsi ca acesta poveste in trei poate functiona, insa potrivit expertilor situatia nu este una tocmai roz.
Un subiect intens discutat in IT tine de drepturile de autor asupra proprietatii intelectuale. Practic, discutam de copierea ilegala de melodii, filme, programe, etc., pe si de pe un calculator pe altul.
Este evident ca IT-ul patrunde in toate ramurile posibile ale electronicii. Asa s-a ajuns ca sistemle audio de masina sa fie modelate cu tehnologii din domeniul IT.
Un studiu realizat de Nielsen SoundScan indica o crestere de aproximativ 50% a numarului de melodii comercializate on-line in perioada 1 ianuarie - 1 iulie 2007, fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Cu toate ca este indispensabil, utilizarea telefonului mobil la serviciu poate fi deranjanta pentru cei din jur. Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor.
Cu toate ca este indispensabil, utilizarea telefonului mobil la serviciu poate fi deranjanta pentru cei din jur. Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor.
Motorul de cautare Google marcheaza azi, printr-un logo special, 164 de ani de la nasterea inventatorului american Thomas Edison, cel care a inventat becul cu filament si fonograful (foto).
Evz.ro informeaza: Revolutia eBook inghite cartile si scoate biblioteca din casa. In Romania exista in jur de 200 de carti digitale si doar 4.000 de eReadere.
Motorul de cautare Google ne ureaza un Craciun fericit prin intermediul unui logo creat special pentru aceasta ocazie. La alegere, utilizatorii pot canta sau asculta o melodie de Craciun.
Ziarul Financiar informeaza:
In loc de literele care formeaza numele motorului de cautare ieri aparea un sintetizator muzical in miniatura, la care utilizatorii puteau compune o melodie.
It.bzi.ro: Cum sa-ti maresti productivitatea in fata computerului Petrec incredibil de mult timp in fata computerului. Avand in vedere ca si lucrez pe notebook-ulpersonal, numarul de ore petrecute zilnic la PC poate varia de la 12 pana la 16 ore.
It.bzi.ro : Ce au cautat cel mai mult romanii pe Google in 2012 Creatorii seriei RObotzi, emisiunile gen Romanii au talent sau Vocea Romaniei, meciul Steaua -Dinamo sau filmul Ice Age 4 au reprezentat cele mai populare cautari pe Internet din Romania, in acest an, potrivit Google.
O problema frecventa a utilizatorilor de telefoane Android este viata scurta a bateriei. Platforma celor de la Google are multe avantaje, dar functionalitatile de ultima ora vin de obicei cu un mare dezavantaj, si anume consumul destul de mare al bateriei.
REALITATEA.NET: CLAUDE DEBUSSY. 151 de la nastere, sarbatoriti de GOOGLE. De ce place DEBUSSY CLAUDE DEBUSSY. GOOGLE celebreaza 151 de ani de la nasterea marelui compozitor francez cu un logo special.
google-analytics.com