Cautare

663 de rezultate pentru "lemn" (3.94 secunde)
Iordan Lepadatu din Babeni, Ramnicu-Valcea a fost prezent recent la targul de Sfintii Petru si Pavel, de la Muzeul Satului, cu obiecte sculptate in lemn. ... La standul sau, am gasit obiecte din lemn facute de el, de sotia sa, Vita Lepadatu si de fiul sau, Constatin:
Brandul Niste Tarani, inspirat dupa titlul unei carti de Dinu Sararu, imbina artizanatul din lemn si ceramica cu produse gastronomice romanesti. ... Lucrarile din lemn le face in timpul liber si le expune numai la Muzeul Taranului Roman.
- Accesorii de brad confectionate din lemn reprezentand modele de peste 100 ani cum ar fi: ... - Decoratiuni eco din conuri de brad, pin sau macese, mici casute din lemn sau globulete din crengute;
Se construieste astfel cheiul inalt de lemn, de 91 m si cheiul jos de lemn, lung de 222 m. ... Cheiul inal de lemn si cheiul jos de lemn.
Teodore Adrian Negoita participa la Targul Piata Taraneasca de la MTR cu icoane pictate in stil bizantin pe piatra si pe lemn.
La standul sau vizitatorii au achizitionat si icoane de lemn, cruci diferite - la 3, 5, 10 si 20 RON, cruci de purtat, linguri de lemn de cires - intre 35 - 40 RON, ornamente din sfoara impletita pentru ghivece - la 30, 35 si 65 RON, cruciulite de purtat la 2 - 3 RON, icoane de lemn - la 30, 50 si 120 RON.
Sunt icoane facute pe oua din lemn, cu acrilice si tempera, icoane pe coji de oua lipite pe lemn, icoane pe piele si icoane pe lemn.
Specificul atelierului este simbolul si facem pictura pe lemn decupat. ... Avem Soarele si Luna pictati pe lemn cu acrilic - la 60 Ron, avem pandantive care sunt o colectie de simboluri, mai avem modele noi, care sunt deja desenate.
La targul asta scaunelele din lemn - de la 100 Ron la 450 Ron.
Tristetea si durerea sufleteasca (ce corespund elementului metal) controleaza furia (este asociata elementului lemn). ... - Dureri de cap - Ameteli - Cresterea tensiunii - Atac vascular cerebral - Irascibilitate - Eructatii - Suspine - Menstruatie neregulata Energia ficatului (lemn) ataca splina si stomacul (pamant).
Defrisarea ilegala a padurilor si contrabanda cu lemn au dat bataie de cap autoritatilor in ultimii ani. ... Bineinteles, vor scadea taierile ilegale de paduri si, de asemenea, se va diminua contrabanda cu lemn", ne-a declarat ieri Simion Maftei, directorul general al Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva.
Pe lânga rabdare si multa munca, pentru a transforma o afacere simpla în una de succes este nevoie si de o idee inovatoare.Firma Rogabri Impex are ca domeniu de activitate producerea de ferestre si usi de interior din lemn stratificat si masiv.
O firma din Arad va exporta in China traverse din lemn pentru calea ferata in valoare de aproximativ 6 milioane de euro, in baza unui acord semnat cu o companie care activeaza in domeniul feroviar.
"Am adus obiecte din lemn:
Acestea au venit cu crucifixuri pictate viu colorat pe lemn si icoane superbe.
"Avem obiecte din lemn facute de mine, de sotul meu si de copiii nostri: linguri de mancat, scaunele din lemn - 50 RON, vase, platouri pentru mancare, linguri cu farfurie - la 10 RON si linguri mari, sculptate - la 15 RON", ne-a spus Vita Lepadatu.
La Muzeul Taranului Roman bucurestenii au putut admira si achizitiona crucifixuri din lemn pictate, de diverse dimensiuni si modele, create de membrii Atelierului de creatie de la Pucioasa.
coliere din argila, margele de lemn pictate, bratari de lemn pictate, brose din piele", ne-a spus Cristina Stefanescu. ... Un sirag de margele de lemn costa intre 15 - 20 RON, iar un colier din argila pictata costa 15 RON.
Orice lemn este bun pentru sculptura, pentru ca este lasat de la Dumnezeu. ... Am adus multi cercei sculptati in lemn, cu motive traditionale si geometrice.
La targul ce are loc de Sfintii Mihail si Gavriil in curtea MTR, participa si sculptorul in lemn Jorj Dimitriu. ... Lucrez ceramica de vreo 30 de ani si lemn cioplesc de vreo 7-8 ani.
google-analytics.com