Cautare

61293 de rezultate pentru "inele din argint inedite" (4.28 secunde)
Carmen David creeaza bijuterii inedite din cristale, fiind o prezenta constanta a targurilor de cristale. La editia din septembrie, Carmen a participat cu:
Dan Turca si Sanziana Turca fac obiecte de cupru - bijuterii de cupru, inele de cupru, iar sotia mea face tricouri pictate, genti pictate, esarfe de matase pictate, la 40 rom, inelele sunt din sarma colorata, cu buline de lemn colorate si inele de cupru.
Cristina si Andreea, mama si fiica, participa la targurile traditionale Piata Taraneasca si Mester(esti) din curtea MTR. "Avem la stand coliere din hartie quilling (tehnica de hartie) facute de Andreea - la 5 RON si 10 RON pe baza metalica, inele cu pietre:
Emil Spiac din Arad a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie. ... pandante si cercei din moldavit, inele din argint cu ametist, amoniti, calcedonia Uruguay, labradorit, lidit (jasp negru sau piatra de incercare a aurului) - de pe Mures.
Din 2012 am inceput sa cochetez cu pietrele semipretioase si in 2015 am facut firma My ZorZon. ... Din pacate, multi tineri cumpara in continuare de la Meli Melo si nu sunt atrasi de bijuteriile cu pietre.
"La standul meu puteti gasi bratari fantezie facute pe piele naturala de diferite grosimi sau matase naturala cu ciorchini din pietre semipretioase, bratari fine, elegante din azurit, labradorit, malachit, smarald, cristal de stanca, inele din pietre divers colorate de diferite dimensiuni, pe sarma placata cu argint, cu diverse pietre (cuart, coral cu cristal) - intre 20 - 25 RON, pandantive fantezie - intre 20 - 60 RON, cercei cu pietre - intre 20 - 30 RON, cercei candelabru (merg foarte bine).
Simona Petre participa frecvent la targurile organizate de Asociatia Colectionarilor si Anticarilor din Bucuresti, in curtea Palatului Sutu.
Familia Gabrian participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR, in zona anticarilor, cu inele din lapis lazuli, ametist, topaz, citrin - intre 20 - 100 RON, vase de uz casnic (cazan de tuica - la 300 RON/ 10 litri), lanturi din argint - la 80 - 100 - 250 si 300 RON, cutiute de medicamente, din alpaca, vechi - intre 50 - 80 RON (de la strabunicii lor), vase din alama si arama (lucrate la comanda, de la 10 litri pana la 1.000 de litri), cazane, ibrice (care se dau cel mai bine), calut de bronz - 100 RON, vas mic de bronz - 80 RON, ceasuri intre 10 - 100 RON, linguri din alpaca - la 10 RON bucata si cutiuta din alama pentru bijuterii - la 80 RON.
Familia Gabrian a participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR, in zona anticarilor, cu inele din lapis lazuli, ametist, topaz, citrin - intre 20 - 100 RON, vase de uz casnic (cazan de tuica - la 300 RON/ 10 litri), lanturi din argint - la 80 - 100 - 250 si 300 RON, cutiute de medicamente, din alpaca, vechi - intre 50 - 80 RON (de la strabunicii lor), vase din alama si arama (lucrate la comanda, de la 10 litri pana la 1.000 de litri), cazane, ibrice (care se dau cel mai bine), calut de bronz - 100 RON, vas mic de bronz - 80 RON, ceasuri intre 10 - 100 RON, linguri din alpaca - la 10 RON bucata si cutiuta din alama pentru bijuterii - la 80 RON.
Am venit la targul de Craciun de la MTR cu obiecte vechi din argint, cu o colectie bogata de bricege si ceasuri vechi, de mana si de buzunar.
o lustra art nouveau (din perioada 1915) - la 200 de euro, o cutie din bronz dore, icoane vechi - intre 100 - 300 RON, un obiect de cult incas din cupru cu argint, dar si bijuterii din argint: inele, cercei montati cu pietre semipretioase, bratari si ceasuri vechi.
Bijuteriile care transmit emotii reflecta fidel personalitatea celor care le poarta si fascineaza printr-un design delicat cu mixuri inventive pot fi gasite din 18 decembrie 2017 in Bucuresti Mall, la etajul 1.
cercei cu surub, cu pietre - intre 20 - 25 RON, bratari din ametist, cu lapis lazuli, cu malachit, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru - intre 15 - 40 RON.
Am venit cu bijuterii din argint 925, cu smaralde, rubine, cu bijuterii orientale, cu perle naturale, cu bratari, inele, bratari.
Piata imobiliara din Romania cunoaste la momentul actual un avant fara precedent in istoria moderna a plaiurilor mioritice, fiind sectorul economic ce va beneficia in urmatorii 5-7 ani de investitii straine si autohtone estimate la mai multe miliarde de euro.
Amenajari peisagistice inedite si locuri de joaca spectaculoase. Asa arata o prima zona din parcul Oraselul Copiilor, inaugurat duminica de primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.
Primarul Negoita vrea sa schimbe mobilierul urban din sector. Investitii de 175 de MILIOANE de EURO Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, intentioneaza sa schimbe mobilierul urban din sector si sa doteze locurile de joaca cu ansambluri de joaca inedite:
Lucrez cu argint, cupru, alama, rasina, flori naturale si pietre semipretioase sau chiar pretioase. ... Bratarile sunt din cupru, care ori e patinat ori are culori speciale pentru metal - la 70 RON.
La standul Angelei Avram din cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori", organizat in Parcul Cismigiu, gasiti bijuterii inedite create de ea:
Reconstruita de Teodosiu al II-lea in 415, biserica a fost din nou arsa, in timpul Rascoalei Nika din 532. ... Catedrala era o constructie remarcabil de mare, doar cu cativa centimetri mai mica decat domul Panthéonului din Paris, una dintre cele mai mari cladiri.
google-analytics.com