Cautare

167 de rezultate pentru "hot diamonds" (6.35 secunde)
Formatia a obtinut locul 6 la concursul Eurovision si au cantat pe aceeasi scena cu mari artisti si trupe precum Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Red Hot Chilli Peppers, Linkin Park etc.
Compozitor si producator, Valentin Tulica, aka Wendell, lanseaza acum single-ul Dumb Dumb, featuring ANDIA, ritmul care te duce cu gandul la cele mai hot locuri din lume, la distractie, la petrecerile de vara.
Lumea nu era chiar extaziata de acest lucru, preferand nachos sau hot dog in detrimentul moshelii. Se pastrau pentru Soulfly pesemne.
Pe noul album, publicul ii poate asculta si pe Glenn Hughes, de la Deep Purple si Black Sabbath, dar si pe Chad Smith de la Red Hot Chili Peppers.
Cand te fura hot strain,/ Plangi si-njuri, si-ti pare rau,/ Dar durerea-i mult mai grea Cand te fura-un frate-al tau.
Fast-food-ul - si aici vom include tot ceea ce tine de alimentatia "rapida", de la banalii cartofi prajiti, burger-ul extra large, shaorma, kebabul, pestele pane, hot-god-ul, meniurile de-a gata, cu sote-uri, fripturi, garnituri care cu greu pot fi catalogate drept "sanatoase"si cam tot ce se mai gaseste prin meniul acestor fast-food-uri.
Pilotul a luat o arma de vanatoare, calibrul 12 mm, pe care o detinea in mod legal, si l-a impuscat pe hot.
Rubicon - Lychee Litchi, Rubicon - Mango Mangue, Gits - Ready Meals, Chicken - curry masala, Patak‘s - Hot Lime Pickle, Jalfrezi Curry Paste.
Pe langa cele 20 de aripioare delicioase, cei care vor achizitiona un Hot Bucket, redenumit Bucket de bine”, vor primi, in semn de multumire, cate un sfat sincer din partea copiilor de la SOS Satul Copiilor Bucuresti.
Sortimente diverse de ceaiuri - Rooibos Orange & Cactus Fig - Windsor Castle - Cranberry & Vanilla - Chococcino - Aphrodite Treasure Dulciuri - ciocolata cu fistic - praline de ciocolata - caramele belgiene - nuga Hot chocolate and Honey - Orange - Irish Cream - Almond - Peach - Pineapple - Banana - Rum - Cognac Diverse sortimente de cafea - Turkish - Coconut - Ginseng - Ginger - Caramel - Cardamom - Strawbery & chocolate - Grapefruit - Australia Skyburry - Espresso pur - French coffee
Motiunea de cenzura era un bun prilej de a spune ca suntem singura tara din lume cu un premier acuzat ca-i hot, chiar sarlatan.
Nu pot sa recunosc ca Romania a trimis in cele mai importante functii un hot. In Belarus toata lumea ma stie.
Cum m-am putut trada eu insami asa, ca un hot, facand doar ceea ce vor sau asteapta altii de la mine ?
Cum sa recunosti un hot sau un escroc? - aceasta este intrebarea la care incearca sa-si raspunda cei care au fost de-a lungul timpului victime ale metodelor creative ale infractorilor care nu intentionau altceva decat sa fure sau sa insele.
Fiecare hot care vine la Pembroke Pines va fi primit cum se cuvine de catre ofiterii nostri. Alegeti intelept si ramaneti acasa, este un alt avertisment.
Se recomanda la fripturi, legume raw si preparate si poate fi presarat din belsug peste deliciile savurate de toti cei carora le place sa adauge o nota HOT, picanta la mancarea lor!
Fraierul ala de Tapalaga nu-mi inspira insa nici o incredere, asa ca-l las la Hot News). Ziceam de Pippidi, asta.
Politistii de la Transporturi feroviare spun ca astfel de furturi din vagoanele CFR sunt din ce in ce mai dese si ca nu este prima data cand au fost nevoiti sa traga dupa hoti. Un al treilea hot a reusit sa fuga si este cautat de politisti.
Si, pana la urma, chiar un reprezentant al Guvernului in teritoriu insista, in urma cu ceva vreme, ca "magnetu' ”, cat e el de hot, n-are cum sa sara in tren, sa ridice ditamai fierul vechi si sa-l si arunce din vagon.
Nu e nevoie decat de 2 minute pentru ca 1 hot sa deschida usile si sa goleasca masina de orice poate fi vandut, in timp ce ceilalti sau de 6.
google-analytics.com