Cautare

3108 de rezultate pentru "gala premiilor vip august" (2.65 secunde)
Asociatia "I.C.Bratianu" a organizat la sfarsitul saptamanii trecute, mai exact vineri, 17 martie a.c., Gala premiilor "Profesionalism si Eleganta", eveniment adresat doamnelor si domnisoarelor care prin activitatea lor s-au impus pe plan profesional, social, economic si politic in Constanta.
Incident neplacut la decernarea premiilor Galei "Zece pentru Romania". O femeie, care s-a recomandat drept verisoara lui Traian Basescu, a ridicat in numele presedintelui premiul decernat acestuia.
Si asta pentru ca salariile nu pot creste fara performanta si fara eliminarea “gaurilor negre“ din economie, a afirmat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, prezent marti seara la gala premiilor Piata Financiara.
In gala Omul Anului 2016, pentru al saptelea an consecutiv, ziarul Cotidianul a propus scenei publice din Romania o recapitulare a performantelor obtinute in anul 2016 de catre principalele personalitati ale Romaniei.
· Cannes Film Festival · Monte Carlo Grand-Prix · Gala Premiilor Oscar · Fashion Week: Paris, New York, Milano, Madrid, Londra Organizeaza, cu ocazia finalei UEFA Europe League, un eveniment special dedicat tuturor suporterilor, denumit Fashion TV Football Party.
Lista castigatorilor de la Gala Premiilor Globul de Aur 2013 Duminica seara, in Beverly Hills (Los Angeles), s-au decernat Premiile Globul de Aur 2013.
Actrita si cantareata a schimbat mai multe rochii la acest eveniment de gala, insa sambata seara a fascinat audienta intr-o rochie lunga, neagra, cu trena, creatia designerului italian Carlo Pignatelli, care i-a pus in evidenta trupul de sirena.
Discul este editat de Casa de Discuri EUROSTAR, care a aniversat 25 de ani de la infiintare si a fost distinsa recent cu Premiul Discului la Gala Premiilor Anuale ale Revistei Actualitatea Muzicala a Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania pe anul 2016, editia a XXVII-a.
Albumul este editat de Casa de Discuri EUROSTAR (manageri Venera si Paul Stanga) care a aniversat 25 de ani de la infiintare si a fost distinsa recent cu Premiul Discului la Gala Premiilor Anuale ale Revistei Actualitatea Muzicala a UCMR pe anul 2016.
Castigatorii premiilor speciale acordate din partea eva.ro au fost:
Luis Fonsi a primit pe 16 noiembrie 2017, in cadrul celei de-a 18 editie a premiilor Latin Grammy, 4 trofee pentru hitul Despacito (Record Of The Year, Song Of The Year, Best Urban Fusion si Best Music Video â€" Short Version).
Margaretei Paslaru i-a fost decernat la cea de-a cincea editie a Galei Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati, in 2007, Premiul de excelenta.
Casa de Discuri EUROSTAR condusa de Venera si Paul Stinga a aniversat 27 de ani de la infiintare si a fost distinsa cu Premiul Discului la Gala Premiilor Anuale ale Revistei Actualitatea Muzicala a Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania pe anul 2016, editia a XXVII-a.
In editia din 2 aprilie a emisiunii Politia Modei de la Antena Stars, Iulia Albu, impreuna cu Ovidiu Buta, au vorbit despre cum s-au imbracat vedetele care au participat la Premiile Oscar.
Pe data de 8 iunie, in Piata Mihai Viteazul din Craiova, va avea loc Gala Premiilor Muzicale Romanesti - Romanian Music Awards -editia a X-a.
Moastele, se spune ca ar vindeca bolile psihice.Sfantul este sarbatorit de 2 ori pe an, cu mult fast,in 16 august si in 20 octombrie.
Incepand de astazi, Reteaua Eventim distribuie un numar limitat de bilete la cea mai exclusivista gala a showbiz-ului authoton. ... Cei care doresc sa ocupe cele 100 de locuri VIP trebuie sa plateasca echivalentul in lei a sumei de 100 de euro.
Pentru cei care au cumparat deja bilete VIP, organizatorii ofera cinci bilete MEET&GREET prin tragere la sorti, detaliile urmand a fi anuntate pe www.metalhead.ro. ... Un eveniment produs si organizat de METALHEAD si Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.
80 lei - Zona B 120 lei - Zona A (in fata scenei) - doar 500 de bilete 200 lei - Bilet VIP + Meet & greet - doar 20 de bilete, exclusiv pe www.Iabilet.ro Dupa 12 septembrie si in ziua concertului:
95 lei - Zona B 145 lei - Zona A (in fata scenei) 200 lei - Bilet VIP + Meet & greet - doar 20 de bilete, exclusiv pe www.Iabilet.ro si www.eventim.ro Un eveniment produs si organizat de METALHEAD si Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.
google-analytics.com