Cautare

504 de rezultate pentru "gabriela" (4.90 secunde)
Doi tineri, Despina Gabriela Gheorghiade si Silviu Bratu de la firma Ela Boutique (accesorii dama, decoratiuni si handmade) au participat de Rusalii la targul traditional organizat in Parcul Kiseleff. ... E linistitor si imi place tematica pariziana, spune Despina Gabriela Gheorghiade de la Ela Boutique.
Avocata Gabriela Zoana ocupa locul 7 in topul prezentat de CanCan. ... Urmeaza apoi romanca Gabriela Zoana, Marijana Petir din Croatia, Dita Charanzova din Cehia si Frederique Ries din Belgia.
Gabriela Mateiuc, director la Cozonac Domnesc de la Botosani, participa in acest week-end la targul de produse traditionale organizat in curtea MTR.
Elena-Gabriela. ... Familia Udrea a locuit in Plescoi, apoi in gazda la Buzau incepand cu 1979 cand Gabriela avea 6 ani, in casa unei femei pe nume Mariana Dragomir,contabila la ADAS.
Gabriela Truica a prezentat in fata colegilor sai, atat realizarile obtinute, pe parcursul anului trecut, dar si aspectele negative din activitatea depusa pana in prezent. ... Gabriela Truica in cadrul Adunarii Generale. ... Gabriela Truica a precizat ca un rol important, in aceasta privinta, il are comisia de cenzori a institutiei.
Gabriela Firea nu este interesata de presedintie: ... Magda Marincovici) Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, sambata, la Antena3, ca nu este deloc interesata de o eventuala candidatura, in 2019, la Presedintia Romaniei, pentru ca vrea sa isi duca mandatul pana la capat:
Edilul Sectorului 3, Robert Negoita, a fost intrebat la Jurnalul de Seara de la Digi 24 in ce relatii se afla cu Gabriela Firea si daca se vor impaca, in contextul in care a povestit ca s-a intalnit cu nasa sa, in septembrie, la o nunta, iar ea nici nu l-a bagat in seama.
Plecari din Antene catre RTV Ionela Nastase, reporter la Antena3, si Gabriela Mirica, producator la Observatorul Antenei 1, pleaca la postul de televiziune RTV al lui Sebastian Ghita. , iar Gabriela Mirica va fi producator executiv al unor programe de stiri, scrie Adelin Petrisor pe blog.
Gabriela Vranceanu Firea este din nou insarcinata! ... Acasa ma asteapta un copil de soi ani si cateva luni, iar Gabriela mi-a spus ca este din nou insarcinata", a marturisit Pandele in fata "audientei" uimite.
Elica Gabriela Fercal din comuna Vatra Moldovitei, sat Paltin, a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR. ... De Florii voi fi la Muzeul Satului, iar in acest week-end voi fi tot aici", ne-a spus Elica Gabriela Fercal.
Judecatoarea Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) Gabriela Elena Bogasiu a fost aleasa, azi, presedinte al Biroului Electoral Central (BEC) constituit in vederea organizarii referendumului national din 29 iulie pentru demiterea presedintelui Romaniei, a confirmat, pentru Agerpres, instanta suprema.
PSD Ilfov informeaza ca Gabriela Vranceanu Firea, sotia primarului din Voluntari si intrata de curand in partid, a fost desemnata oficial de conducerea organizatiei sa candideze pentru Senat in Colegiul 1 din circumscriptia nr.25 Ilfov. ... Colegiul 1 Senat - Gabriela Vranceanu Firea;
Gabi Firea, aleasa cu unanimitate de voturi, presedinte PSD Ilfov Senatorul social-democrat Gabriela Firea a fost aleasa duminica presedintele Organizatiei PSD Ilfov, cu unanimitate de voturi, la lucrarile Conferintei judetene.
Senatoarea Gabriela Firea a organizat la Senat dezbaterea "Pe langa fiecare biserica, un afterschool", care are drept scop elaborarea unei propuneri legislative de modificare a legislatiei din domeniul cultelor.
Senatorul Doru Adrian Panescu, Presedintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Bolivariana Venezuela, si senatoarea Gabriela Cretu, Presedinta Comisiei pentru afaceri europene, au transmis un comunicat de presa privind situatia din Republica Bolivariana Venezuela, pe care il puteti citi in continuare.
Integrarea in Uniunea Europeana va aduce in pragul falimentului in primul rand intreprinderile mici si mijlocii (IMM) implicate in activitatea de productie, ne-a declarat Gabriela Vasile, vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC).
Senatorii si deputatii au prelungit ieri pana la 20 noiembrie mandatul presedintelui Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare, Gabriela Anghelache, impotriva acestei decizii fiind doar parlamentarii PRM.
Gabriela Vranceanu Firea s-a hotarat sa rupa tacerea, deranjata de speculatiile care se fac pe marginea casatoriei ei cu primarul Florentin Pandele din Voluntari, la mai putin de 9 luni de la moartea sotului ei.
Acum, pentru ca senatorul Gabriela V. ... Basescu il preocupa prestatia fostei jurnaliste Gabriela Firea, calificand-o drept "cititoare de prompter".
avem surse de finantare Primarul general al Bucurestilor, Gabriela Firea, a declarat, duminica, la Antena 3, ca poarta discutii cu reprezentantii Guvernului pentru ca primaria Capitalei sa preia constructia soselei de centura a orasului, pentru finalizarea acesteia fiind posibila recurgerea la imprumuturi de la institutii financiare internationale.
google-analytics.com