Cautare

828 de rezultate pentru "fashion show" (2.55 secunde)
Intr-o lume unde toti oamenii se invart in cerc grabiti, Barbierii opresc timpul in loc luni, 30 mai, si fac un show pe un gang urban din Bucuresti, cu o prezentare de hairstyle ce include 10 modele masculine.
INNA a deschis festivalul UNTOLD printr-un super show full band pe Cluj Arena, scena principala. ... Festivalul a inceput in forta, cu multa energie, asigurata de INNA, band-ul ei si cei 6 dansatori, precum si Raldia, artista care canta cu INNA in show-urile ei.
Ce ne poti dezvalui despre sezonul actual Teo Show? ... (zambeste) - Odata cu venirea toamnei a reinceput nu doar Teo Show, ci si un nou an scolar pentru Maia (12 ani). ... - Iti place sa urmaresti show-uri de divertisment celebre, precum cele din SUA?
Top Beauty Trade Show 2016 este locul unde ne putem intalni, intre 29 septembrie si 2 octombrie, daca decideti sa va faceti un dar: ... Andreea Marin recomanda Top Beauty Trade Show 2016.
McCartney Group, compania de evenimente a familiei McCartney, manageriata de mama si sora lui Sir Paul McCartney, prezinta in premiera in Romania, un show live interactiv, cu 4 schimburi complete de costume autentice, in ton cu muzica din fiecare perioada Beatles:
Show pirotehnic 3D, concerte, trei tone de fasole si carnati (Autoare: ... In program sunt si un show pirotehnic 3D si concerte de muzica populara si usoara. ... Potrivit firmei care organizeaza show-ul, acesta va avea un concept unicat.
primarii de negasit (se stiu ei care!) au fost reperati salivand pe langa starletele porno venite sa-si expuna nurii la „Eros Show Estival”.
la Mamaia, in paralel cu o noua manifestare expozitionala denumita Best Romanian Fashion Brands, organizata de Asociatia de Moda si Design din Romania, in colaborare cu organizatorii TINIMTEX.
Te bucuri de vara si gasesti inspiratie pentru outfit-urile tale la cel mai stylish workshop de fashion cu Sore si stilistul Edi Enache!
In acest week-end se desfasoara targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Takko Fashion, grupul european de retail de moda ce isi desfasoara activitatea in mai mult de 1.800 de magazine din 16 tari din Europa de Vest, Centrala si de Est, a anuntat o crestere a veniturilor cu 1,6% in anul fiscal 2012/2013 intr-un mediu macroeconomic dificil.
Duminica seara a fost ultima zi din fastuosul festival de moda de la Mamaia, "Fashion Summer Festival". ... Festivalul "Fashion Summer Festival" a gazduit prezentari importante de moda ale unora dintre cei mai consacrati designeri romani, precum Catalin Botezatu.
Retailerul suedez de fashion Hennes & ... "In ziua deschiderii, primii 100 de clienți vor primi un Fashion Card, in valoare de 80 de lei, care va putea fi folosit in orice magazin H&M din Romania", informeaza compania.
in perioada 10-11 aprilie 2014, Federatia Patronala din Industria Textile, Confectii si Pielarie din Romania-FEPAIUS in parteneriat cu Expoconfintex va organiza, in cadrul complexului hotelier CARO, expozitia "FASHION PEEK", dedicata productiei si colectiilor realizate in Romania.
Mai intai si-a lansat un showroom in Timisoara, apoi a organizat un defileu de moda inedit in centrul orasului sau natal, dupa care a participat aseara, pentru prima oara, la Bucharest Fashion Week.
Mai tarziu, nasul de cununie al fiului meu, Matei Miko, a venit la Casa Vernescu cu un grup de fete de la clubul de fashion pe care il are la Cluj (Transilvania Fashion - n.r.).
Intr-o multitudine de modele si culori, colectiile Hispanitas sunt perfecte pentru orice femeie, atat pentru cea care cauta fashion-ul, cat si pentru cea care cauta comoditate. ... Daca esti adepta stilului smart-casual alege aceasta pereche de ghete pentru un plus de fashion si stil.
Gigi si sora sa, Bella Hadid, se aflau la iesirea de la Milan Fashion Week in momentul in care un barbat s-a apropiat de cele doua, din spate, si a ridicat-o pe Gigi in brate.
Anca Pancu Anca Popescu Ana Domina BRIA Design CORRIDA KNIT Faiblesse Ii Breaza Oana Vasiloiu Maruca Muna Radu Perfect Legs Shoes Raluca Albu Sensorium Haifa Fashion by Tanya Oriental Design Fashion
Anca Pancu Anca Popescu Ana Domina BRIA Design CORRIDA KNIT Faiblesse Ii Breaza Oana Vasiloiu Maruca Muna Radu Perfect Legs Shoes Raluca Albu Sensorium Haifa Fashion by Tanya Oriental Design Fashion
google-analytics.com