Cautare

31 de rezultate pentru "elamo mireille" (2.69 secunde)
Acesta urmeaza a fi publicat in curand de fiica sa, Mireille Astrid Popa. Iata unul dintre poemele semnate Areta Sandru.
Acesta a acceptat cu amabilitate sa faca chiar si o fotografie impreuna cu Mireille Astrid Popa, jurnalista la estiri.ro si einformatii.ro!
Jimmy Stanescu, Victor Grigore, Cornel Ursu, Nestor Damaso del Pino, Petronela Milea, Mireille Astrid Popa. Au expus si cativa tineri talentati din Calarasi, care nu s-au lasat mai prejos:
Vrem sa implementam un Salon anual de ziua de 15 ianuarie, s-o dedicam artelor si culturii di poetului nostru national, Mihai Eminescu, a spus artistul plastic Jimmy Stanescu. Pe simezele expozitiei am remarcat si un acrilic, Strada din vis pictat de jurnalista Mireille Popa.
Jimmy Stanescu, Florian Valsan, Victor Grigore, Cornel Ursu Dobrogea, Petronela Milea, Mihai Gabriel Boboc, Mireille Astrid Popa, dar si alte tinere talente in ale caricaturii;
A avut o fiica, un copil frumos si bun, care ii seamana in multe privinte, nu doar la talentul scrisului, jurnalista, ci mai ales la frumusetea sufletului - Astrid Mireille Popa.
Sa ne bucuri in continuare cu articole pline de har, cu versuri frumoase care ne imbogatesc sufletul. Sa ramai mereu tanar in spirit! Mireille
Va rog mult, cine poate da detalii in acest sens (daca il vedeti undeva sau il puteti prinde) contactati in privat pe messengerul de la Facebook, pe contul Mireille Popa.
Va rog mult, cine poate da detalii in acest sens (daca il vedeti undeva sau il puteti prinde) contactati in privat pe messengerul de la Facebook, pe contul Mireille Popa.
Buna Mireille Imi pare rau ca suferi in aceste momente, dar am toata increderea ca o sa fii bine, pentru ca esti o luptatoare!
Invatatoarea lovita cu pumnul in piept se numeste Areta Sandru, si era mama lui Mireille. Episodul s-a petrecut pe cand Areta era invatatoare, la o scoala de pe Str.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com