Cautare

91 de rezultate pentru "diva hair" (2.77 secunde)
Diva si-a ras zona intima astfel incat ultima ramasita din parul pubian sa arate precum sigla celebrei firme textile Nike, precizeaza Daily Star.
Diva Buena Vista Social Club, supranumita si Edith Piaf a Cubei, detine un premiu Grammy si este ambasador artistic al tarii sale.
Magazinul The Retro Shop te trateaza ca pe o diva si iti face vara si sedintele de shopping mai frumoase!
Am lucrat la diverse emisiuni de televiziune, Next Diva, X Factor, Romania Danseaza, Serifi de Romania, Baieti de oras, In puii mei, filme documentare si videoclipuri muzicale.
Diva sufera de o boala grava. Julia Roberts (50 de ani) este bolnava. A aparut tot mai slabita fiindca e atinsa de o boala rara.
Zsuzsana i-a cucerit pe toti cu vocea ei uluitoare si cu aparitia demna de o diva, iar alaturi de Loredana Groza a ajuns in finala concursului, unde a interpretat o piesa alaturi de celebrul Alessandro Safina.
"Diva de la Monaco" a produs o mare bucurie odata cu intoarcerea ei in Romania, vedeta venind special pentru ziua Antenei 1, atunci cand postul TV a implinit 25 de ani.
Cocheta fiind Iuliana Calinescu , Diva-Irina Caramizaru , Ingenua-Stefana Ionescu Darzeu si. un singur tanar actor, printre atatea actrite, Razvan Hancu. Ele sunt increzute sau modeste?
In 2008, Andreea, Stefan si Sanda Liteanu au facut impreuna un imprumut urias, de 1.700.000 de euro, bani care l-au ajutat pe Banica sa-si ridice un bloc cu patru etaje, in zona Aviatorilor, iar pe diva sa sustina constructia unei vile in Pipera.
Diferenta de varsta dintre el si diva si faptul ca aveau prea putine lucruri in comun. Scarlett Johansson si Sean Penn Scarlett Johansson si Sean Penn au intrat anul trecut in atentia presei, prin faptul ca formau un cuplu interesant.
Diva de Monaco a recunoscut ca si-a facut cateva interventii estetice, de-a lungul anilor, insa nu a spus cu lux de amanunte exact ce si-a facut.
Fara motiv, doar pentru ca este blonda si a pozat drept diva (care nu este) a anilor '50. Revenind la lucruri mai...
E de ajuns o singura emisiune cu Monicuta (pe care am vizionat-o starnita de un articol care cita comentarii memorabil de stupide si nesimtite scoase pe gura de "diva" columbeana).
Imagini nedifuzate cu Bianca Dragusanu si Gabi Badalau! Diva showbiz-ului romanesc si-a sarbatorit iubitul departe de casa, atat de departe incat l-a dus pe alt continent!
Supranumita "Regina Traviatei", "Donna di prima forza", "Superba tragediana" sau "Diva celesta", cea pe care Monserat Caballe a numit-o pe scena de la Covent Garden "Sei un cavallo di scena!", Felicia Filip este unica artista lirica din lume castigatoare a tuturor Premiilor "Mozart".
Diva din showbiz-ul romanesc a oferit un interviu exclusiv la Antena Stars despre acuzatiile Claudiei Patrascanu, asa ca a dat cartile pe fata si a vorbit fara perdea.
Are bijuterii de aproape 200 de mii de euro, insa niciodata nu strica una in plus. Cum a fost surprinsa diva
Dincolo de munca ei de manager si art director, Georgiana nu rateaza nici o oportunitate in domeniul specializarilor de hair style.
Basescu Romanul " Ispas Florin "Traian the sailorman" Mihai Sarca "Bufonul " Cristina M Popescu "Anonymus" Popelca Robert Cristian "Hair style marinaresc fara flota" Curca "Traian Basescu."Unul din ei" Mircea Balea "Traian "the sugar daddy" Basescu "Vasile Bilius "CHIORUL"
1.Concept este un salon deschis recent, ce poate fi luat drept reper atunci cand vine vorba despre noi tendinte in materie de hair-styling, nails & make-up.
google-analytics.com