Cautare

9 de rezultate pentru "deea" (3.22 secunde)
Desi Deea a reusit sa stranga mai multi bani decat Dinu din aprecierile celor serviti, Dinu a fost cel care i-a convins pe invitati sa comande cat mai mult. ... Frumoasa si harnica, Deea a avut grija sa se incalte corespunzator si nu a avut probleme de oboseala.
Deea si Dinu Maxer sunt un exemplu pentru orice cuplu. ... Astfel, intr-o zi de rasfat, Deea si Dinu Maxer au simtit din plin efectul benefic al tratamentelor in camera special amenajata cu un efect profund relaxant si odihnitor.
Deea si Dinu Maxer au dat impreuna testul geloziei. De ce n-a avut voie Deea sa danseze cu niciun barbat la nunta, dar si cum a ramas Dinu inchis pe afara dupa un incident la piscina.
Deputata Andreea Cosma este o fosta cantareata cu numele de scena Deea. ... Inzestrata de mama natura cu forme apetisante, Andreea, sau Deea - cum isi spunea pe atunci - a mizat pe fizicul ei in singurul videoclip pe care l-a realizat.
Anca Turcasiu, Gratiela Duban, Deea Maxerm Marguerita de la Clejani, Iana Novac, Florentina Opris, Oana Roman, Julia Jianu, Laurette sunt cateva dintre vedetele ce poarta creatii Victoria Sava. ... Julia Jianu, Gratiela Duban, Laurette si Deea Maxer.
Influencerita care a nascut in apa vorbeste despre provocarile vietii de mamica. Interviu in exclusivitate cu Deea Codrea.
Aceasta prima editie a ON AIR MUSIC AWARDS a fost sustinuta de AQUA CARPATICA, APA NOVA BUCURESTI, ASUS, FIVE’S, TRENDS BY ADINA BUZATU, HOTEL INTERCONTINENTAL, DELOITTE ROMANIA, TRUE ENERGY, SHELTER SECURITY, 4 POINTS, LEXUS, GALA PR, MEDIA IMAGE, MIRELA VESCAN MAKE-UP ACADEMY, DEEA BUZDUGAN.
ASR Printul Paul al Romaniei si ASR Printesa Lia a Romaniei, Stela Popescu, Irina Radu, Liliana Sandulescu, Marina Almasan, Petru Luhan, Florin Alexa, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Mirabela Dauer, Raul, Silvia Dumitrescu, Elvira Deatcu, Florentina Opris, Sorin Marcus, Diana Matei, Dinu si Deea Maxer, Mircea N.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
google-analytics.com