Cautare

19 de rezultate pentru "cofetaria" (3.20 secunde)
Totul s-a intamplat intr-un decor special, cu casute, tobogane, figurine si baloane colorate, vata de zahar, popcorn si o multime de bunatati si cadouri pregatite cu grija si devotament de catre MIKO si partenerii sai- Original Marines, Daisy & Learn With Music - Miko Kids, Ulker, Mobexpert, Carrefour, Alka, Cupcake Philosophy, Cofetaria Maria, Cofetaria Alice, Danone, Sun WavePharma, Cielo Venetia, Plafar, ZenithPharma, Editura Litera, FreyaProduction, Vinurile Negrini, BDG International, Bricks4you, Cramele Tohani, Grupul de Presa Bursa.
Prajiturile se gasesc in Cofetaria Dulce Boutique din Piata Amzei. Ca producatori exclusivi de produse fara gluten, Godrich Gluten Free continua sa extinda gama de produse in aceleasi conditii de siguranta alimentara.
Vitrinele fostului Cazinou Leuca, de langa Sfatul popular orasenesc, devenita, intre timp, Cofetaria Violeta, ne incercau simturile gustative multora dintre noi, prajiturile avand preturile prea mari fata de maruntisul din buzunarele noastre.
De asemenea, din Eforie Nord urmeaza sa fie scoase la vanzare cinci unitati, respectiv Vila Marina, restaurant Dunarea, Vila sincai, laborator Pinguin si cofetaria si laboratorul Pescarus, iar din Eforie Sud, hotelurile Magura, Suceava, Orizont, Fortuna si anexa Sirena.
Atunci vor fi adjudecate trei active, toate situate in cele doua statiuni Eforie - Cofetaria "Pescarus" si laboratorul cu acelasi nume plus terenurile unitatilor de alimentatie publica, cu pret de pornire 367.161 euro, Vila (Casuta) "Marina", anexa cladirii si terenul aferent - 17.712 euro si Hotelul "Suceava", din Eforie Sud - 1 milion de euro.
La Pa Pa Gatit si Casa de Comenzi Cofetaria Dunarea. Special pentru mediul de afaceri au fost pregatite produse noi pentru derularea cu succes a evenimentelor de firma:
Oameni seriosi si calificati în domeniu se gasesc greu în Craiova.Cofetaria GabrielleMihaela Pascu a început afacerea în 2001 cu bani proveniti din fonduri PHARE pe baza unui proiect depus la ADR 4 SV Oltenia.
Aceasta gala a fost organizata de Federatia Romana de Oina cu sprijinul urmatorilor parteneri si sponsori carora le multumim si pe aceasta cale, Ministerul Tineretului si Sportului, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Hotel Lev Or, Impulser, Compania de marketing Vizitic, Danco Pro Communication, NEI Holding, CentroFarm si Plafar, Acqua Carpatica si Domeniile Samburesti, Magiun de Topoloveni, Cofetaria Cristal, Half of Me.
Un grup de bombe a cazut in Palatul "Adriatica", pentru a doua oara, ca si la cofetaria "Zamfirescu", Pasajul Roman.
Diana Matei i-a daruit Adelei Antoniu, fondatoarea organizatiei, un tort creat special de cofetaria Claus pentru concertul caritabil. Foarte emotionata, aceasta le-a multumit artistilor si a transmis tuturor mesajul asociatiei:
Vei gasi o atmosfera placuta si vesela, vei socializa cu persoane agreabile, vei testa produse ale partenerilor nostri Gerovital Romania, Fresh Corner - Romania si Cofetaria Claus, vei gasi tinute unicat personalizate, vei fi rasfatata si apreciata, vei pleca incarcata cu energie pozitiva!
Noah este centrul Universului meu si am fost fericita sa ii organizez o fabulaoasa petrecere la locul lui de joaca preferat Gymboland Promenada, unde toti copii sunt fericiti, alaturi de familie, prietenii lui cei mai buni, un magician care ne-a lasat pe toti masca, Mickey si Minnie, multe bunatati culinare, un tort superb cu Mickey, Pluto si Goofy si un candy bar delicios, asigurat de de cofetaria Claus.
Anul acesta nu am mai lasat-o pe mama sa faca prajituri si cozonaci pentru ca nu am vrut sa se oboseasca, asa ca am luat tot ce trebuia din Bucuresti, de la Cofetaria Claus.
Artista a marturisit ca in acest moment prioritatea sa este cariera si se concentreaza pe evolutia sa si grija fata de fiul ei. Parteneri: Silhouette, Himalaya, Cofetaria Claus.
Punctul culminant a fost si venirea tortului, in forma de Batman, special realizat pentru sarbatorit de catre cofetaria Claus, cu trei feluri de ciocolata si fructe de padure.
Cristina a savurat alaturi de invitatii prezenti delicioasele preparate ale restaurantului Gargantua D'Oro din Dorobanti si minunatul tort in forma de cadou de la cofetaria Claus.
Produsele noastre dulci se gasesc la vanzare in cofetaria Dulce by Paula din Piata Amzei, iar celelalte, tot fara gluten, la Mega Image Dorobanti, ne-a spus Dana Duca.
- Sunt fursecuri, bomboane de ciocolata, prajituri (fara zahar si cu zahar), pasca si cozonac, pe care le gasiti la vanzare si la cofetaria din Piata Amzei.
O spun fara cea mai mica megalomanie locala in glas, iar pe cei care nu ma cred, ii astept la o tura de cladire si la un mic suc la cofetaria din apropiere.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com