Cautare

1345 de rezultate pentru "clara pietre" (2.72 secunde)
Inainte am fost manager de magazin la Adidas si am zis ca trebuie sa functionez pe principiul creeaza-ti visul. Lucrez cu pietre, pietre vechi si margele vechi", ne-a spus Roxana Ion. Aceasta are doua fiice:
Oras de pietre albe, te salut pentru frumusetea ta nemaivazuta !". ... Oras de pietre albe, te salut pentru frumusetea ta nemaivazuta !".
agatatori din fetru pentru telefonul mobil - 5 RON, cercei din fetru brodat, pandante din fetru brodat - 10 RON, coliere din perle si margele de cristal - 70 RON, bratari din pietre semipretioase pe sarma argintata, bluze din voal - 50 RON, pulovar pentru copii, din lana si acrilic - 40 RON, paturica crosetata 80 cm/80 cm - 40 RON, pandant din margele - 40 RON, flori de organza - 5 RON, bratari din margele tesute - 25 RON, bratari tesute in razboi cu margele de nisip - 15 RON, bascute tricotate - 40 RON, bratari cu cristale tip swarovski - 20 RON, set din bratara si cercei din portelan - 30 RON, gentute crosetate - 40 RON, gentute crosetate pentru telefon - 15 RON.
os, lemn din mango si pietre semipretioase (colierele costa intre 20 - 55 RON, iar cele cu pietre semipretioase costa 65 RON)", ne-a spus Cristina Popescu, angajata la firma Maya Shop.
Ce puteti cumpara de aici - saluri din casmir lucrate manual (intre 95 - 300 RON) - bluze din bumbac - genti din piele de camila - intre 95 - 150 RON - coliere lucrate manual, cu pietre semipretioase, rasina, os, material textil - intre 35 - 75 RON - esarfe din bumbac viu colorate - rochii din lana - 150 RON - fuste din bumbac - 75 RON - coliere si inele din metale precum alpaca, lucrate cu os si pietre - portofele din piele - masti din cupru - 50 RON - inele din alpaca - 10 RON - 75 RON Mai multe detalii gasiti si pe FACEBOOK/ sadhana-the-indian-boutique.
os, lemn din mango si pietre semipretioase (colierele costa intre 20 - 55 RON, iar cele cu pietre semipretioase costa 65 RON)", ne-a spus Cristina Popescu, angajata la firma Maya Shop.
Costel Covaci de la Mineralien Company a participat in acest week-end la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului cu o colectie impresionanta de pietre.
La standul ei, vizitatorii au putut achizitiona esarfe din casmir si matase - 60 RON, esarfe din casmir si lana - 45 RON, bijuterii din metale, bratari din otel inoxidabil, placate cu aur - 70 RON, cercei cu pietre - la 60 RON si la 90 RON, coliere cu zirconii, perle, pietre din sticla - la 120 RON, 130 RON si 150 RON.
Ce am la stand este o donatie de la un afacerist israelian care consta in gablonturi precum cercei cloisonne, ersarfe din bumbac si esarfe din matase naturala, pasari din email - 20 RON, portofele, coliere din pietre semipretioase, bratari din pietre semipretioase, coliere din hematite, uleiuri esentiale, biblice terapeutice din Israel - 20 RON.
La standul sau puteti gasi si achizitiona si bijuterii superbe din argint si pietre semipretioase precum: jad, smarald, citrin, coral, cuart fumuriu, lapis lazuli, achizitionate din toate targurile de profil sau din colectia ei personala, mostenita de la familie.
un timp pentru a arunca cu pietre si un timp pentru a strange pietre; un timp pentru a imbratisa si un timp pentru a fi departe de imbratisari;
cercei cu surub din argint si cu pietre, , bratari din argint si ametist (cu inel si cercei), cu lapis lazuli, cu malachit, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru.
un ceas american, din pietre scumpe, in cadran, bagate in cifre din aur alb, un ceas Bulova placat din aur, un ceas Elgin din aur alb. ... Am inele din argint cu pietre diferite:
cercei cu surub din argint si cu pietre - intre 20 - 25 RON, bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, cu malachit - 180 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru - intre 15 - 40 RON.
Am adus la stand si pietre din Romania:
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei.
La standul ei, care este unul deosebit de mare, gasiti si figurine superbe de pietre - la 10 Ron, bratari si pandantive, coliere de ametist.
"Am adus coliere lucrate manual de mine, din perle de cultura si pietre semipretioase. Nepoata mea, Beatrice Stan, de zece ani, ma ajuta si le insira!
Cei neexperimentati pot confunda cu usurinta turmalinele cu alte pietre pretioase cum ar fi: ... Purtatorul acestei pietre simte siguranta de sine, incredere, pace interioara si, prin urmare, ii creste dorinta si forta de a crea si construi lucruri benefice in viata sa.
In clipa in care au fost colectate primele pietre de pe Luna, aceste teorii au fost zdruncinate.Cea mai veche piatra dateaza de acum 5,3 miliarde de ani.
google-analytics.com