Cautare

1345 de rezultate pentru "clara pietre" (3.18 secunde)
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei.
Teodora Chiselenco din Tulcea a venit la targul din curtea MTR cu bijuterii din pietre, cercei de aventurin, dar si coliere, fuste crosetate, salvari de bumbac - la 100 Ron, gablonturi, pisici facute din materiale si umplute care se pot spala la masina de spalat - la 35 Ron.
Jaful a durat trei zile, timp in care locasul a fost golit de icoane pretioase incadrate de aur, argint si pietre pretioase, de candelabre din argint si aur, de cruci incrustate si ele cu pietre pretioase si de alte relicve rare.
Totodata, ea mentioneaza ca "politic sau nepolitic, Adrian Nastase are de gat niste pietre de moara, sub forma unor dosare". ... Oricum, politic sau nepolitic, Nastase are de gat niste pietre de moara, sub forma unor dosare", a fost de parere Zoe Petre
Marcel Hoara a fost atacat cu pietre si fugarit de cateva zeci de participanti la mitingul din Piata Victoriei, talibanul de frunte al PD-L fiind salvat si scos din multime de politistii comunitari si dus sub escorta in Muzeul Taranului, mort de spaima, de unde a fost scos cu o duba a Politiei Comunitare.
Spre deosebire de alte bijuterii din metale pretioase, verighetele sunt scutite de acciza de 25% care se aplica pentru articolele din aur, argint si alte metale si pietre pretioase.
"Atunci cand creez bijuterii din pietre folosesc si metale si otel inoxidabil. Am adus si bratari Shambala din rasina cu pietre (margele) - la 35 RON, bratari cu rubin inzoisit - la 40 RON si coliere din turcoaz cu accesorii argintate - la 140 RON", ne-a spus Jacqueline Niculescu.
Avem cercei din fimo - la 5 RON, brose - la 12 RON, cercei din pietre - intre 5 - 10 RON, coliere din pietre - intre 30 - 70 RON", ne-a spus Alina Deaconu.
coliere din cristale, din coral, bratari din pietre, cu inchizatoare camee, bratari din alte pietre - la 15 RON, bratari - la 10 RON, obiecte de la targuri de antichitati, obiecte feng-shui, zane - la 15 RON, inele din malachit - la 15 RON.
Erau pavate cu pietre, batute peste calcar maruntit si nivelat. In locurile care prezentau riscul denivelarii, erau fixate intr-un strat compus din pietre, pietris si nisip.
In intervalul orar 10.00 -17.30, in curtea muzeului se va desfasura expozitia cu vanzare de cristale si pietre pretioase. ... Pe langa aceasta, vizitatorii vor fi intampinati cu expozitia temporara de sculptura in piatra "Mari Adormite- pietre, fosile, arta".
Am adus pandantive din zodii, din sidef, coliere din melci, facute de sotia mea, Klara, coliere din diverse pietre: larimar, mokkait si regalit, dar si bratari din pietre semipretioase", ne-a spus Oscar Edelstein.
Vara Cristalelor, cea mai importanta expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale, pietre pretioase si semipretioase din cursul anului, ajunge la a-VII-a editie. ... Bijuteriile din metale nobile cu pietre pretioase si semipretioase aflate in tendintele verii (smarad, rubin, safir), vor fi prezentate ca parte a colectiei Vara Cristalelor 2013.
"Avem ca noutati, la targul de cristale, pietre aduse din Franta:
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza prin Muzeul National de Geologie in perioada 13-15 septembrie 2013 expozitia cu vanzare de bijuterii, cristale, pietre pretioase si semipretioase, Toamna Cristalelor.
casete de bijuterii pictate - intre 12 - 35 RON, in stil retro, huse din piele pentru telefonul mobil - la 20 RON, huse din material pentru telefonul mobil, perii din lemn pictate - intre 8 - 12 RON, icoane pe lemn - intre 35 - 75 RON, bijuterii din pietre semipretioase si sarma argintata, cercei din cristale - intre 15 - 35 RON, coliere din pietre semipretioase", ne-a spus Catalina Marinescu.
De asemenea, de la standul ei si al sotului sau, puteti achizitiona si bratari cu pietre - 25 RON, seturi cu 12 bratari - la 30 RON, cani si elefanti - intre 10 - 25 RON, sculptati manual, in lemn, dar si elefanti din marmura (potriviti pentru un cadou special), cu pietre semipretioase - intre 35 - 125 RON, bluze, rochii, fuste, pantaloni, costume traditionale indiene, esarfe si saluri.
Bijuteriile sunt din pietre semipretiopase din India, Thailanda, Africa de Sud. ... bijuterii cu pietre semipretioase si bijuterii pentru rockeri, dar si cu simboluri ezoterice, modele unicat si designuri speciale, miniaturi din argint, cutiute, pandantive foto, un pahar din argint (la 650 RON).
La standul firmei de bijuterii Sigrid, o gasiti pe Beatrice Mistodinis, director, care va poate da si sugestii in alegerea bijuteriilor din argint, cu pietre semipretioase sau simple.
casete de bijuterii pictate - intre 12 - 35 RON, in stil retro, huse din piele pentru telefonul mobil - la 20 RON, huse din material pentru telefonul mobil, perii din lemn pictate - intre 8 - 12 RON, icoane pe lemn - intre 35 - 75 RON, bijuterii din pietre semipretioase si sarma argintata, cercei din cristale - intre 15 - 35 RON, coliere din pietre semipretioase", ne-a spus Catalina Marinescu.
google-analytics.com