Cautare

585 de rezultate pentru "carmen plesea" (3.18 secunde)
Carmen David participa zilele acestea, mai precis inclusiv pana duminica, 4 august, la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... aventurinul si jadul", spune Carmen David de la Giuvaer.
In urma cu aproximativ doua saptamani, Carmen Harra chiar afirma ca Dani Otil nu este barbatul alaturi de care Mihaela Radulescu va ramane pana la adanci batraneti.
Carmen Bere a adus la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie: ... cristal de stanca, calcit, pirita, coliere unicat din diverse pietre", ne-a spus Carmen Bere, care a fost prezenta si la targul de cristale de la Mamaia, apreciindu-l ca fiind unul reusit.
"Sarcina va fi una dificila si cu risc" - Uite cine face aceasta marturisire socanta despre Carmen Bruma Astrologul Radu Stefanescu este de parere ca Bruma va intampina dificultati cu sarcina din cauza abdomenului prea tonifiat si ca in aceasta perioada trebuie sa manance cat doi.
Vera Andronic si Carmen Hison din Suceava, Manastirea Humorului, au participat recent la targul Piata taraneasca organizat la MTR.
scriitoarele Carmen Firan si Lavinia Pintea Tatomir, care au lansat in aceeasi zi doua volume superbe, Dialogul vantului cu marea - Nina Cassian in conversatie cu Carmen Firan si In umbra lui Adrian Pintea, regizorul Radu Gabrea si sotia sa, actrita Victoria Cocias, scriitorii Adrian Sangeorzan, Dan Safran sau Dragos Cojocaru...
CUM ITI RECOMANDA CARMEN BRUMA SA SLABESTI! ... Carmen Bruma a fost foarte grasa in adolescenta si deci stie ce inseamna sa vrei sa slabesti cu adevarat si cat este de greu de fapt.
Au confirmat Stela Enache, Aurelia Temisan, Anca Turcasiu, Gabriel Cotabita, Carmen Radulescu, Viorela Filip, Berti Barbera, Carmen Movileanu, Bogdan Stanoevici, compozitorul Ionel Bratu Voicescu, Marina Florea, Sergiu Cioiu, Titus Andrei, Carmen Anton, Geanina Olaru, Florin Apostol, E.S.
Fratiweeeer, Carmen Serban este o previzionara si-o clarvazatoare, care se pisa pe tiza ei de peste ocean, Carmen Hara, ce a spus ca presedintele Americii va fi o fetita, manca-i-ar ea cocoselu'!
In legatura cu evenimentele din Piata Victoriei, ministresa Carmen Dan are le dispozitie o solutie in 4 trepte ce pot fi parcurse in cateva minute: ... demisia de onoare a ministresei Carmen Dan.
In legatura cu evenimentele din Piata Victoriei, ministresa Carmen Dan are le dispozitie o solutie in patru trepte ce pot fi parcurse in cateva minute: ... demisia de onoare a ministresei Carmen Dan.
Carmen Iban din Ialomita de la firma Flori lavanda a venit cu produse din lavanda la targul traditional organizat in curtea MTR.
Carmen Tanase, in stare de soc dupa ce i-a venit factura la curent. ... Declaratiile lui Carmen Tanase, chiar acum.
Carmen Paunescu nu va sta dupa gratii pentru accidentul pe care l-a provocat in urma cu aproape doi ani. ... Procurorii valceni au considerat ca pedeapsa este prea blanda, avand in vedere ca in accidentul provocat de Carmen Paunescu si-au pierdut viata trei persoane.
Societatea Eforie din Eforie Nord va vinde, prin leasing imobiliar, hotelurile Lira, Azur, Selena si Carmen.
Asociatia Investitorilor in statiunea Turistica Venus-Mangalia s-au reunit, in cursul zilei de vineri, 5 mai, la sediul organizatiei, pentru a discuta cu reprezentantul Directiei Apele Romane "Dobrogea Litoral", Carmen Bogasiu.
Eximbank, Banca de Export - Import a Romaniei, a lansat un produs de finantare pentru firmele mici si mijlocii (IMM) cu actionariat majoritar feminin, pentru care dobanda este fixa si subventionata cu 5%, a spus presedintele bancii, Carmen Radu."Firmele mici si mijlocii cu actionatiat majoritar feminin pot obtine imprumuturi de pana la 100.000 euro, pe o perioada de cel mult cinci ani, pentru care dobanda este subventionata cu 5% si fixa pe toata perioada derularii creditului", a mentionat presedintele Eximbank Romania, Carmen Radu.
In cursul zilei de duminica, 4 decembrie a.c., Organizatia Municipala a Femeilor Liberale, reprezentata de presedintele Olga Zeicu, impreuna cu Asociatia „Carmen Silva”, au organizat o dezbatere privind problemele si nevoile persoanelor cu dizabilitati.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Carmen Calfa/ 17. ... Premiul de excelenta pentru intreaga cariera muzicala, pentru sprijinul extraordinar adus comunitatii, pentru cariera sa in astrologie se acorda doamnei Carmen Harra.
google-analytics.com