Cautare

179 de rezultate pentru "atelier" (3.44 secunde)
Atelier de desen. ... Atelier de modelat lut. La finalul celor 5 zile fiecare va primi cate o Diploma de participare.
Intalnirea va avea loc in aceasta sambata, 16 martie de la ora 10:15 in Sala Atelier a Muzeului. ... Inscrierile se pot face pe adresa de e-mail [email protected], in limita a 20 de locuri/atelier, iar taxa de participare este de 25 lei/copil.
Animation Worksheep, singurul atelier intensiv de animatie autohton, a lansat primul episod dintr-o serie de 12 scurtmetraje de animatie Pixel Art despre momentele esentiale din viata lui Dumitru Dorin Prunariu, singurul roman care a zburat vreodata in spatiul cosmic.
Revolutie, Sala Acvariu - orele 11.00 - 12.00 - Atelierul Povesti cu urechi cu Calin Torsan, pentru copii de peste 10 ani - orele 20.00 - Noaptea Alba a Filmului Romanesc la Cinema Muzeul Taranului in aer liber SAMBATA, 19 SEPTEMBRIE 2020 - orele 10.00 - 19.00 - Targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!, in curtea interioara - orele 10.00 - 18.00 - expozitia de portrete fotografice realizate de Cornel Brad Oameni.Putere.Romania.Revolutie, Sala Acvariu - orele 10.00- 11.00 - Atelier pictura pe sticla cu Bogdan Herascu, pentru copii de peste 6 ani - orele 11.30 - 12.30 - Atelier de modelaj in lut cu Crina Cranta, pentru copii de peste 6 ani - orele 11.00 - 12.00 si 13.00-14.00 - Croit, tesut si cusut cu Lidia Stares, pentru copii de la varsta de 6 ani si adulti - orele 20.00 - American Independent Film Festival la Cinema Muzeul Taranului -Beasts Of The Southern Wild, regie:
In timp am achizitionat atat de multe perechi personale, de ordinul sutelor si am starnit atatea controverse incat m-am decis sa colaborez cu un prim atelier de pantofi, apoi a urmat si cel de-al doilea atelier.
In Maressia Showroom & Atelier situat pe Strada Crangului nr. ... in atelier? - Da, sigur ca da! Avem rochii care se pot purta si ca veste, peste colanti si atunci le mai dau sugestii.
"Ar fi pacat ca atunci cind veti redeveni om normal (sef de atelier la Termica sau fotograf amator) sa se uite lumea cu dispret la dumneavoastra ", se arata in scrisoare.
in Brugge, trebuie sa ajungeti la "Muzeul Diamantelor" sau la un atelier de prelucrare a diamantelor "Casa Diamantelor", unde, la anumite ore, veti putea urmari o demonstratie de slefuire a diamantelor (la muzeu doar o singura ora pe zi).
Avem patru depozite (foto 2) de 5.000 t fiecare, o instalatie moderna de uscat cereale (foto 3) si un atelier mecanic care ne asigura un sistem integrat.
Pentru a va continua traseul cultural nocturn, va invitam sa vizitati expozitiile Artmark de la Art Safari Bucuresti 2015, Cladirea Ciclop, B-dul Magheru 6-8 Grigorescu & Atelier Corneliu Baba & Ambient by Maria Farcas, intre orele 12:00 - 04:00.
- 11:00 - 13:00, CONFERINTA pentru parinti & ATELIER pentru copii, Teatrul Ion Creanga, Bucuresti / Centrul National al Dansului Bucuresti;
Luviane Atelier de Parfumerie si Bijuterie organizeaza astazi, la Muzeul National George Enescu (Palatul Cantacuzino) o degustare olfactiva a colectiei de parfumuri artizanale-naturale Miresme Romanesti, realizate prin tehnici stravechi traditionale si inspirate de simbolistica motivelor romanesti si de mitologie.
acasa, la showroom, in atelier. - Ce poti sa-mi spui despre linia de bascheti din piele si piele intoarsa, de toate culorile?
Te bucuri de vara si gasesti inspiratie pentru outfit-urile tale la cel mai stylish workshop de fashion cu Sore si stilistul Edi Enache!
Din banii de premiu, Simone de Beauvoir isi cumpara primul si ultimul domiciliu, un mic atelier dotat cu un vitraliu imens, pe Rue Schoelcher, aproape de cimitirul Montparnasse.
Din atelier venea miros proaspat de lemn rindeluit care se amesteca cu mirosul dulceag al frunzelor de tutun puse la uscat si al strugurilor copti.
Una e cand lucrezi in atelier, unde nu te deranjeaza nimeni si altceva este sa faci portrete in parc, unde sunt copii si trebuie sa dezvolti atentia distributiva.
Atunci colegul a spus ca va cere permisiunea sa-i arate ce anume face. Primind aprobarea, prietenul l-a dus intr-un atelier plin de resturi, rezultate dintr-o coliziune.
Este vorba despre o cladire din Negru Voda care a fost atribuita primariei, in vederea infiintarii unui atelier de croitorie care sa ofere locuri de munca pentru circa 130 de persoane.
Inchiriase, intr-o mansarda, un spatiu pe care il folosea ca atelier. Intr-o seara ramasese aici. Usa era baricadata, totusi, cand s-a trezit, a zarit o silueta asezata pe un scaun, nu departe de patul sau.
google-analytics.com