Cautare

57 de rezultate pentru "antonia" (3.99 secunde)
Antonia, fetita artistei si a lui Vlad Huidu a adus multe schimbari in viata acestora, asa cum chiar Giulia recunoaste.
Tanara artista de 18 ani se bucura de mare succes, asa ca acum este ascultata si pe postul Radio Plus Playlist din Kosovo, fiind in top cu piesa "Paradise", printre artistii cunoscuti, precum Justin Timberlake, Pink, Mariah Carey, Aretha Franklin, Antonia, Morandi, Akon si multi altii.
Zilele Brasovului, in perioada 9-12 mai Concerte, expozitii, targuri ale mestesugarilor si de flori, concerte sustinute de Directia 5, Connect-R, Dalma, Antonia, de Filarmonica si Opera, spectacole de folclor, de teatru pentru copii si tineret, de comedie, de mimi, clovni, bufoni, turnirul cavalerilor, lansari de carte - toate vor avea loc in perioada 9-12 mai, in cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Brasovului, editia 2013.
Dupa ce a compus o perioada pentru mai multi artisti de la noi, printre care Antonia si Liviu Varciu, LeeYa s-a gandit ca ar fi timpul sa se lanseze intr-o cariera solo, ceea ce a si facut.
De altfel, Elena a lucrat si cu Antonia si The Marker la piesa "Jameia", dar si cu Ryan&Radu, pentru single-ul "Vente Cubana".
Carnavalul a continuat, reprezentantii fiecarui club oferind un spectacol celor prezenti in Piateta Cazino, fie ca a fost vorba despre dans, jonglerii sau minirecitalul unor vedete precum Antonia, invitata de unul din cluburi sa participe la acest show.
Fiica mea, Antonia Ioana, de 19 ani, este studenta la Facultatea de Arhitectura in Marea Britanie si face si ea bijuterii din fimo", ne-a spus Angela Alexandru din Brasov.
Mafia, Loredana, Pact, Andra, Raluka, Smiley, Delia, Mihai Constantinescu, Alex Velea, Vunk, Antonia, Proconsul, Stela Enache, Daniel Iordachioae, Holograf, Fly Project, Guess Who, Maximilian, Shift, Randi, Uddi, Nadir, Alina Eremia, Marius Moga, Adda, Lidia Buble, Adrian Sina, Lariss, Otilia, Maxim, Ami, Carmen, Ruby, What's Up, Andreea Banica si 3 Sud Est.
Cu ocazia concertului pe care il va sustine sambata, 30 mai, la Teatrelli, trupa Taxi va prezenta in avanpremiera Joc periculos, cel mai recent videoclip, care ii are ca protagonisti pe actorii Antonia Ionescu Micu si Radu Micu.
Asa e cateodata cu iubirea asta, te duce pana la stele" - Jackie Vegas Piesa Spaceship este lansata la Global Records, casa de discuri care are in portofoliu artisti precum INNA, Antonia, Alexandra Stan, Carla's Dreams, Nicoleta Nuca, Lariss, Yanka, Mira, Ivana, Lori, Vanotek.
Carla's Dreams sunt artistii nonconformisti, talentati, creativi care cuceresc Romania si impresioneaza prin mesajele puternice, sound-ul divers, colaborarile de success cu INNA, Antonia, Delia, Loredana Groza.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Nicoleta Nuca, Alexandra Stan, Carla's Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana.
Carla's Dreams este unul dintre proiectele din Moldova cu cea mai mare ascensiune care au reusit sa cucereasca publicul intr-un timp relativ scurt, artisti la Global Records, casa de discuri care are in portofoliu artisti precum INNA, Antonia, Alexandra Stan, Lariss, Vanotek, Ivana, Lori, Mira.
INNA, Antonia, Smiley, Diana Dumitrescu, Horia Tecau, Bogdan Vladau, Andreea Mantea, Gina Pistol, Andreea Balan, Adina Galupa, Alexandra Harra, Ale Blake, dar si sketch-uri cu Mihai Bendeac.
De asemenea, va lansa in curand o piesa alaturi de GGirls (Antonia, Lori Ciobotaru si Lariss). Primul single GGirls Call the Police a depasit 15 milioane de vizualizari pe YouTube si are success in Polonia si Germania.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, Karmen, GJAN, Alexandra Stan, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Alexandra Stan, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Alexandra Stan, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nuca, Alexandra Stan, Carla's Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN.
INNA - Gimme Gimme (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=Jr4TMIU9oQ4 Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.
google-analytics.com