Cautare

171 de rezultate pentru "adina" (3.54 secunde)
Adina Buzatu a creat conceptul Trends by Adina Buzatu cu un scop foarte clar: ... Dupa ani de munca, este mandra ca Trends by Adina Buzatu este un reper al elegantei masculine.
Dupa ce toata familia i-a plecat in Italia, la munca, Adina Visterineanu, fosta sotie a lui Marcel Prodan, impresarul care a snopit-o in bataie pe Alexandra Stan, si-a gasit sprijin in fostii socri, cu care se intelege foarte bine.
Stilista Adina Buzatu a inceput anul in forta. ... Ca in fiecare an, Adina Buzatu face comenzile, dupa ce isi stabileste linia stilistica pe care doreste sa o imprime sezonului respectiv.
Vica Blochina primeste o noua lovitura in razboiul cu Adina Alberts! ... Magistratii au dispus executarea silita a Victoriei Blochina in procesul cu medicul estetician Adina Alberts!
Roxana Iordache publica pe blog articolul "ADINA VALEAN, CEL MAI TARE PARLAMENTAR EUROPEAN. TELEVIZIUNILE DIN ROMANIA II PREFERA PE EBA SI VADIM" Organizatia Votewatch.eu a desemnat-o pe Adina Valean cel mai puternic europarlamentar, adica deputatul cu influenta cea mai mare in Parlamentul European.
Joi seara, la Resedinta Excelentei Sale, Domnul Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei in Romania, a avut loc evenimentul "Made in Italy", organizat de TRENDS by Adina Buzatu si High Class Magazine in parteneriat cu Ambasada Italiei.
Nu exista celebritati masculine din Romania care sa nu fi apelat la sfaturile vestimentare ale stilistei Adina Buzatu si niciun eveniment important fara ca domnii cu prestanta sa nu isi etaleze tinutele TRENDS by Adina Buzatu.
Artistul Florin Chilian a participat recent la evenimentul organizat de Adina Buzatu la magazinul ei din Baneasa Shopping City. Imi plac la nebunie bretelele Albert Thurston aduse de Adina in magazinele Trends by Adina Buzatu! ... De atunci am ramas buni prieteni, ne-a spus Adina Buzatu.
Adina Alberts isi pastreaza policlinica Curtea de Apel Bucuresti i-a dat castig de cauza celebrei doctorite esteticiana in procesul pe care il avea cu Primaria Sectorului 1. Instanta a considerat actiunea primariei ca nula in conditiile in care dr Adina Albert are toate autorizatiile necesare pentru desfasurarea activitatii.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Adina Buzatu ne-a raspuns la cateva intrebari. - Adina Buzatu, ce ne poti spune despre celebrele bretele, pe care romanii le pot gasi acum si in magazinul Trends by Adina Buzatu din Baneasa Shopping Mall?
In magazinele Trends by Adina Buzatu, se gasesc branduri in voga ale momentului, cu designeri rasfatati de presa internationala stau alaturi de branduri cu istorie care incepe tocmai in secolul 19, a caror experienta indelungata garanteaza calitatea.
Stilistul vedetelor, Adina Buzatu, a ales sa-si petreaca o duminica dupa-amiaza in parcul Herastrau, unde a atras privirile barbatilor. ... Luni, 9 august, Adina Buzatu va desemna si castigatorul acestui concurs: ... sa dea check-in in unul dintre magazinele TRENDS by Adina Buzatu, plus doua hash-tag-uri:
Printre cei prezenti, s-au aflat Adina Buzatu, Christian Ciocan, Giulia Anghelescu, Delia Matache si Zoli de la Sistem.
Europarlamentarul Adina Valean invita, cu sprijinul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI), 20 de tinere studente si eleve de liceu la Bruxelles, in cadrul programului Youth Press Project, care urmareste familiarizarea viitorilor specialisti in jurnalism si comunicare cu institutiile si problematica Uniunii Europene.Vizita va avea loc in perioada 13-15 aprilie, iar participantele vor fi selectate din randurile studentelor la facultatile cu profil legat de comunicare si ale elevelor de liceu care intentioneaza continuarea studiilor in domeniul mentionat.
ne-am adunat astazi la On Air Music Awards toti capii din muzica romaneasca, pentru a termina cu razboaiele." Show-ul a inceput in forta cu Vita de Vie care a deschis seria mini recitalurilor continuata de Alina Manole, Grasu XXL, Corina, What’s Up si Andra, Trio Zamfirescu, Adina Raducan, Vunk, Lala Band si Electric Fence.
Adina de la Heaven a avut o perioada stresanta in care a muncit pana la epuizare si a ajuns la spital, pe perfuzii.
libertatea.ro /Adina Alberts A NASCUT! ... Medicul estetician Adina Alberts a adus pe lume primul ei copil, o fetita. Adina Alberts (45 de ani) a nascut primul copil al cuplului chiar de Sfanta Maria.
Degeaba se poata o culoare vedeta, pe care lumea o adora daca mie nu-mi sta bine, a declarat Adina Buzatu.
Ionut a mers pe mana specialistilor, apeland la talentul cunoscutei stiliste Adina Buzatu de a ii realiza un outfit care sa raspunda in mod functional cerintelor scenice, dar totodata sa ii puna in valoare si personalitatea.
Adina Postelnicu, una din cele trei componente ale trupei Heaven, face sport zilnic si e cat se poate de activa, insa aceste obiceiuri nu au ajutat-o sa scape de problemele coloanei care o tot chinuie dupa accidentul de masina in care a fost implicata in urma cu aproape zece ani.
google-analytics.com