Cautare

1046 de rezultate pentru "accident magheru" (3.53 secunde)
Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru. ... "Am fost informat de ginerele meu ca parintii lui, respectiv cuscrii mei, sunt victime in acest accident, respectiv sunt raniti in stare grava in acest accident.
Totodata, daca soferul aflat in stare de ebrietate a produs un accident din care au rezultat pagube materiale, fara ca fapta sa constituie infractiune, va primi o amenda incadrata la clasa a VI-a de sanctiuni (51-120 puncte-amendă) si i se va lua permisul pentru un an.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
Tanarul suna la numere alese la intamplare, pretindea ca este procuror sau avocat, si ii spunea interlocutorului ca fiul acestuia a provocat un accident si are nevoie urgent de o suma mare de bani pentru a musamaliza cazul.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: ... 20 de masini, printre care si doua microbuze, au fost implicate in accident.
Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Accident grav in Capitala, in urma cu doar cateva momente. Accident grav in Bucuresti! Traficul autoturismelor si tramvaielor este restrictionat
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Magheru. Un sofer amabil ne-a dus pana la sediul MApN. Nimeni nu a putut sa ne ofere vreo explicatie privind diversiunea armata.
VIDEO Dupa ce si-au pus in aplicare ambuscada de pe bulevardul Magheru si i-au prins pe ultrasi la mijloc, intre doua grupe, jandarmii i-au urcat in dube.
Pentru a va continua traseul cultural nocturn, va invitam sa vizitati expozitiile Artmark de la Art Safari Bucuresti 2015, Cladirea Ciclop, B-dul Magheru 6-8 Grigorescu & Atelier Corneliu Baba & Ambient by Maria Farcas, intre orele 12:00 - 04:00.
In proiect, partea noua era cu jumatate mai inalta decat este acum si arata mai bine. Ideea era si aceea de a distrage atentia de la partea din spate a blocurilor de pe Magheru.
La libraria Integral de pe Bd Magheru, de la parterul Hotelului Ambasador, se gaseste la vanzare un dictionar care costa 10 lei si are dimensiuni liliputane, ca intr-o poveste din alta lume.
Toate contractele au fost incheiate in aceeasi zi, 10 decembrie 2004 (cu noua luni inainte de a-i fi intocmit ultimul raport), la acelasi notariat - "Biroul Notarului Public Elena Panait" cu sediul in Ramnicu Valcea, strada General Magheru nr.
Magheru (Sud). "Restrictii pentru vehiculele cu tractiune animala au mai fost adoptate de Consiliul Local Craiova, insa aceste propuneri limiteaza si mai mult aria de acces.
Suspectul a fost prins pe Bulevardul Magheru din Capitala si condus la Sectia 4 de Politie, informeaza romanialibera.ro.
Bulevardul Magheru, care a reprezentat prima axa semnificativ moderna a orasului (fiind, la acea vreme, o prioritate europeana si ridicand scara orasului patriarhal), a inlocuit, la randul sau, edificii preexistente.
Presedintele Traian Basescu a semnat, potrivit unui comunicat de presa, decretele de rechemare in tara pentru Gheorghe Magheru, seful Misiunii Permanente a Romaniei pe langa Consiliul Europei de la Strasbourg, Constantin Simirad, ambasador in Cuba si Dan Ghibernea, ambasador in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord.
Liderul filialei bihorene a PRM, deputatul Paul Magheru, crede ca rana deschisa a presedintelui suspendat ramane in continuare premierul liberal Calin Popescu-Tariceanu.
google-analytics.com