Cautare

224 de rezultate pentru "dr iuliana avadanei" (2.92 secunde)
- Ce este reflexoterapia? - Reflexoterapia este o metoda holistica de tratament care vizeaza imbunatatirea circulatiei la nivelul intregului organism si ajuta la ameliorarea si chiar tratarea afectiunilor in general.
Intunecarea luminilor interioare poate aduce necazuri mari." Confucius-Decade di Tang Sursa: Dr.Iuliana Avadanei Medicina generala Homeopatie Acupunctura Centrul de Sanatate Medireflex
Pentru tratamente homeopate puteti apela cu incredere la dr. Iuliana Avadanei, la Centrul de Sanatate Medireflex situat pe Strada Nerva Traian nr.
A urmat tratament prin reflexoterapie si homeopatie (i s-a prescris Ignatia) echilibrandu-se din punct de vedere hormonal si emotional. Dr.Iuliana Avadanei (articol aparut in Saptamana Medicala)
inclinatie spre staza mentinere,complacere in anumite situatii si stari.Este o patologie cu dominanta de apa,atasamentul fiind elementul dominant din punct de vedere emotional (Plante de Leac pentru tamaduirea sufletului-autor Dr.Dragos Dorin). ... Dr.Iuliana Avadanei director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro)
Intunecarea luminilor interioare poate aduce necazuri mari." Confucius-Decade di Tang Dr.Iuliana Avadanei Medicina generala Homeopatie Acupunctura Centrul de Sanatate Medireflex
Echipa Dr.
,, Yin-ul si Yang-ul sunt Calea (Dao) Cerului si a Pamantului."....Bolile apar ca urmare a dezechilibrului dintre Yin si Yang. Sursa: Centrul de Sanatate Medireflex Dr.Iuliana Avadanei Acupunctura-Homeopatie
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata in care personalul calificat va ofera servicii medicale de calitate, sub supravegherea permanenta a medicului Iuliana Avadanei, in vederea obtinerii starii dumneavoastra de echilibru si sanatate.
Cazul 1. DC, in varsta de 23 de ani, se prezinta la consultatie cu dureri multiple migratorii si nespecifice in intensitate si caracter.
www.medireflex.ro Dr.Iuliana Avadanei Homeopatie-Acupunctura Pentru informatii 0740.338.705 0746.227.896 0726.881.491 Email: [email protected]
Echipa Centrului de Sanatate Medireflex Dr.
Reiki a fost descoperit, dezvoltat si transmis in timp de Dr. Mikao Usui, preot catolic japonez din secolul al XIX- Echipa • Dr.
Echipa Dr.
20 sector 3, Bucuresti Echipa Dr.
Echipa Dr.
20 sector 3, Bucuresti Echipa Dr.
[email protected] (dr. Iuliana Avadanei) MASAJ TERAPEUTIC Descriere: ... 50 Lei REIKI (METODA DE VINDECARE USUI) Reiki a fost descoperit, dezvoltat si transmis in timp de Dr.
1.Ce este homeopatia? Homeopatia este o metoda de terapie alternativa (la tratamentul clasic,alopat) si urmareste stimularea capacitatii de vindecare a organismului.Remediile homeopate sunt preparate din substante din regnul vegetal, animal,mineral.
Echipa Dr.
google-analytics.com