Centrul de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro) din Bucuresti este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Personalul calificat va ofera servicii medicale de calitate, sub supravegherea permanenta a medicului, in vederea obtinerii starii dumneavoastra de echilibru si sanatate. Terapiile utilizate in cadrul centrului nostru medical sunt terapii naturiste care completeaza cu succes si uneori, chiar substituie terapiile medicinii alopate.
Fie ca sunteti sanatos sau bolnav, in cadrul centrului nostru de sanatate va puteti relaxa intr-un ambient modern si placut beneficiind de Aromoterapie, Meloterapie si Cromoterapie. Este cunoscut faptul ca stressul este cauza celor mai multe dintre afectiunile morfologice si functionale. Indepartand cauza, sansele imbolnavirii sunt mult mai scazute si veti putea savura astfel bucuriile unei vieti sanatoase.

Echipa
Dr. Iuliana Avadanei
- Medicina generala
- Competente acupunctura (Societatea Romana Acupunctura)
- Competenta homeopatie (Societatea Romana de Homeopatie)

Terapeuta Elena Enescu
- Reflexoterapie
- Masaj terapeutic
- Masaj facial

Terapeuta Diana Rhea
- Masaj Shiatsu (Focused Touch Shiatsu)
- Masaj cu miere
- Theta Healing
- Reiki Usui

Echipa Promotoare
Echipa actuala multumeste echipei promotoare pentru efortul depus de-a lungul timpului (2002-2007) in consolidarea imaginii si bunului renume adus Centrului de Sanatate Medireflex.


Domenii de activitate
ACUPUNCTURA
HOMEOPATIE
REFLEXOTERAPIE
MASAJ TERAPEUTIC
EFT (EMOTIONAL FREEDOM TECHNIQUE)
MASAJ SHIATSU (FOCUSED TOUCH SHIATSU)
MASAJ CU MIERE
MASAJ FACIAL
LUMINA POLARIZATA
TERAPIE CROMATICA
THETA HEALING
REIKI (METODA DE VINDECARE USUI)