Cautare

32189 de rezultate pentru "clara 2c o tanara de doar 10 ani pasionata de cristale" (5.13 secunde)
O perspectiva surprinzatoare Fragment din cartea CREDINTE MAGICE GETO DACICE, autor Iulia Branza Mihaileanu Pentru mult timp, descantecul a fost considerat de catre stiinta materialista doar o superstitie babeasca. Cercetatorii romani nici acum nu-l socot demn de studiat in profunzime.
Manu Nasiri din Pakistan, stabilit de multi ani la Cluj-Napoca, a participat recent la targul de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Carmen David participa zilele acestea, mai precis inclusiv pana duminica, 4 august, la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production (Hand made cu cristaluri Swarovski Elements) participa zilele acestea la targul organizat cu prilejul Pastelui, la Sala Dalles. ... "De aproape doi ani ma ocup de bijuterii cu Swarovski!
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production (Hand made cu cristaluri Swarovski Elements) participa in luna decembrie la targul de Craciun de la Sala Dalles. ... "De peste doi ani ma ocup de bijuterii cu Swarovski!
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production (Hand made cu cristaluri Swarovski Elements) participa zilele acestea la targul organizat cu prilejul Valentine‘s Day, la Sala Dalles. ... "De aproape doi ani ma ocup de bijuterii cu Swarovski!
Andreea Cocoranu este o tanara pe care am descoperit-o pe Facebook, citind articole despre filmul Allied (Aliatul) cu Brad Pitt si Marion Cotillard, pe care l-am vazut aseara, la Cinema City Afi Palace Cotroceni.
Ramona Badescu a facut furori recent, la primul restaurant de experiente culinare din Bucuresti, Chefs, din Floreasca. Vedeta si-a facut aparitia la evenimentul de deschidere intr-o rochie super sexy si a atras privirile tuturor, pentru ca vestimentatia a fost, ceva mai transparenta in partea de sus.
Ca urmare a prabusirii puterii de cumparare si a nivelului scazut al salariului mediu, tinerilor le este practic imposibil sa achizitioneze un imobil fara ajutor financiar din partea rudelor.
Diagnosticate la timp, 90% din cazurile de melanom pot fi tratate in mod eficient. Un studiu exclusiv derulat de Ipsos pentru La Roche Posay, in 23 de tari de pe toate continentele, analizeaza comportamentul persoanelor la soare si cunostintele generale privind riscurile asociate expunerii la soare..
Filiala Municipala a PRM Constanta isi exprima ingrijorarea fata de scaderea demografica din Romania. "Timp de 18 ani, Romania, prin guvernantii ei, a facut foarte putin pentru ca tanara generatie sa poata lucra, crea si munci.
Asociatia Romana de Cancere Rare- ARCrare va invita si in acest an sa fiti alaturi de pacientii afectati de Leucemie Mieloida Cronica. Data de 22 septembrie nu a fost aleasa intamplator, deoarece 22/9 reprezinta modificarea genetica a cromozomilor 9 si 22 care cauzeaza leucemia mieloida cronica.
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina.
Teodora Maftei, o tanara in varsta de 36 de ani, care a fost ranita in incendiul izbucnit in clubul Colectiv din centrul Capitalei, a fost operata, de-a lungul timpului, de sapte ori, dintre care de trei ori pe creier, din cauza unei acumulari de lichid aflata pe creierul mic.
Un botosanean care a lovit cu masina o tanara a omis sa anunte politia. ... de 24 de ani a incercat sa traverseze strada pe marcajul pietonal. Lovita de un Opel, tanara s-a ales cu leziuni minore si l-a rugat pe sofer sa o duca la o prietena.
O tanara gravida in 20 de saptamani a ajuns cu splina rupta la spital, dupa ce a fost calcata in picioare de cel cu care are acasa doi copii. ... In urma cu 30 de ani o alta tanara trecea prin acelasi calvar.
Maxim Hiruta a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. Acesta a venit cu noutati, precum:
Irina Braileanu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati precum: ... Urmatoarea editie la care veti putea admira si achizitiona bijuteriile create de Irina Braileanu va fi Expo Cristal, intre 30 noiembrie si 2 decmebrie 2012.
Emil Spiac din Arad a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de la Muzeul National de Geologie.
Intre 30 noiembrie - 2 decembrie 2012 ii veti putea intalni pe Iulian si Carmen Bere atat la targul de hand-made organizat la Hotel Marshall din Bucuresti, cat si la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
google-analytics.com