Cautare

654 de rezultate pentru "lansare inedita" (2.67 secunde)
In cadrul exclusivist al galeriei de arta Artmark, creatoarea de moda Claudia Rawlings a lansat colectia de primavara-vara 2016, WanderLust - o invitatie inedita intr-o vacanta exotica.
Pentru publicul adult, programul este realizat sub indrumarea artistilor plastici de la Fundatia Calea Victoriei, care coordoneaza cinci ateliere, fiecare dintre acestea o experienta artistica inedita, participantii fiind incurajati sa improvizeze si sa creeze in spiritul epocii.
Aventura secreta inaugurala promite o seara de neuitat plina de eleganta, frumusete si magie, deoarece preia o locatie inedita pentru mancare, distractie, celebrare si momente de dans sub cerul orasului.
Cerere in casatorie inedita, facuta de un politist, in Constanta: In loc de amenda, femeia a primit inelul de logodna
UNIQA Asigurari a lansat astazi, la Scoala Centrala, "Casa mea e UNIQA" - campanie de informare si educare a "noii generatii".
"Fiecare capitol este o noua — si inedita — experienta profesionala, sub semnul unui umanism aproape palpabil. De la scene tari, unele cu mafioti, parca desprinse din filme, pana la descrierea unor interventii dificile sau portretizarea colegilor si a pacientelor, autorul nu te lasa sa te opresti din citit:
Discul cu aceasta muzicq s-a bucurat de un mare succes fiind o productie inedita in industria acestui gen in Romqnia. ... evenimentul de lansare va invitam sa traiti o aventura muzicala cu MIRCEA TIBERIAN & NADIA TROHIN - La margine de Bucuresti.
"Nevermind" si "Asgard" Povestea inedita care sta in spatele piesei inchinate clubului de motociclisti, "Asgard", se regaseste pe blogul personal al lui Nicu Covaci, detalii foarte putin cunoscute despre inceputurile acestuia in viata de mototciclist, despre lectiile de viata si de prietenie pe care le-a primit si despre finalul clubului Asgard, neasteptat si sangeros, sunt descrise de autorul acestei piese deosebite.
Saptamana viitoare, pe 18 decembrie, tot la Hellen Concept Store, va avea loc o lansare inedita a lui Alex, un creator de fuste midi deosebite, pentru fete.
Razboaie sangeroase a atras in salile de cinema, in week-end-ul de lansare (2-4 decembrie 2016), 45.184 spectatori si incasari totale de 908.558 RON, devenind astfel lider national de box office.
- 2008 - Expozitie personala VENETIA, MEMORIA ARTEI, la Institutul Italian de Cultura Vito Grasso Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Apollo Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Artelor, Cercul Militar National Bucuresti - 2010 - Expozitie personala la Galeria Uzinexport si lansare Album Teodor Raducan - 2012 - Expozitia SCAR GRAFICA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitia SCAR PORTRETUL IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitie personala retrospectiva de pictura DE LA NATURA LA CONCEPT, la Muzeul National al Taranului Roman - 2015 - Expozitie de grup la U Art Gallery (Uzinexport) Bucuresti - 2015 - Expozitie personala APROAPE DE SOARE la U Art Gallery (Uzinexport) - 2015 - GRAFICA ROMANEASCA INEDITA DIN COLECTII, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2015 - Expozitia SCAR BUCHETUL DE FLORI IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup PASI SPRE LUMINA, la Galeria Orizont Bucuresti - 2016 - Expozitia SCAR MARINA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup DIN LUMEA SATULUI, Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2017 - Expozitia de grup ARTISTI PLASTICI COMENTATI DE PETRE OPREA, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2018 - Expozitie personala retrospectiva TEODOR RADUCAN - 80 ANI, la U Art Gallery Peste 2000 de lucrari ale artistului se gasesc in colectii publice si particulare din tara si din strainatate (Italia, Canada, Elvetia, Algeria, Franta, Grecia, Israel, Germania, Polonia, Malta, Japonia, S.U.A., Suedia, Rusia).
Pentru ea a fost o experienta inedita si totodata interesanta sa intrebe oamenii pe strada de ce credeau ei, la ceva timp dupa Revolutie, ca magazinele aratau ca si inainte de decembrie 1989.
Recent, a avut loc inaugurarea oficiala a Yucca Welness Center care reprezinta pentru oricine paseste aici o calatorie inedita intr-o lume fascinanta.
Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a sustinut marti, 5 iulie a.c., o alocutiune in cadrul evenimentului de lansare in dezbatere publica a documentului strategic Romania competitiva:
Pe 27 septembrie 2010, CNN a transmis, in direct, conferinta de presa dedicata relatiei OZN-urilor cu armele nucleare, manifestare organizata la Washington D.C., in timpul careia, fosti rachetisti din Fortele Aeriene ale SUA au descris ocazii in care mai multe rachete nucleare intercontinentale au prezentat disfunctionalitati misterioase, dupa ce o nava in forma de disc a fost observata in apropierea silozurilor de lansare subterane.
La Centrul de lansare a baloanelor din Aire-sur-Adour, tehnicienii au intarziat o lansare pentru a observa fenomenul! Pe 8 noiembrie, lucrurile incepusera deja sa se lamureasca, NASA indicand, pentru 5 noiembrie, reintrarea obiectului 20925/1990 94C / GORIZONT 21 PLATFORM / USSR.
Ministrul de stat Markó Béla, care a participat ieri la deschiderea lucrarilor Conferintei ministeriale de lansare a Programului regional "Initiativa de la Kiev", a declarat ca Romania "poate si trebuie sa fie impreuna cu altii, in proiectie strategica, un promotor al colaborarii dintre Est si Uniunea Europeana".
cine sunt greii politicii si afacerilor care participa la marea lansare de la Hotel Caro si il sustin pe Oprescu.
La Hotel Caro din Bucuresti, luni, 5 octombrie 2009, Sorin Oprescu si-a tinut discursul de lansare. Textul discursului, cu titlul "Viitorul presedinte al Romaniei", publicat pe site-ul www.sorinoprescu.ro, este spart in mici fragmente, cu 22 de intertitluri, veritabile sloganuri:
"Lansare cu aplomb: Oprescu a tinut un discurs lozincard, perfect populist (1)" . "In toate partidele sunt multi oameni de calitate.
google-analytics.com