Cautare

2087 de rezultate pentru "foto" (2.82 secunde)
Aflat chiar la sediul Ministerului Transporturilor, pentru a obtine un punct de vedere oficial din partea acestui minister privitor la comasarea Agentiei, Dorel Onaca (foto), directorul ARSVOM, a declarat ca la nivelul institutiei pe care o conduce nu a fost primita vreo adresa oficiala pe aceasta tema.
Pedelistul Tudorel Calapod (foto), in prezent directorul Registrului Auto Roman (RAR), filiala Constanta, a inceput sa simta ca traieste pe picior mare in perioada mandatului de primar, dar si acum, dupa incetarea mandatului. ... "La baietii de elita" (foto).
Presedintele Traian Basescu (foto), impreuna cu sotia sa, Maria, si cu fiica cea mare, Ioana, s-au intalnit sambata seara, la o terasa din statiunea Neptun, cu ministrul Turismului Elena Udrea (foto) si cu sotul acesteia Dorin Cocos.
Desi instanta a decis sa respinga cererea primarului Claudiu Tusac (foto) de dizolvare a Consiliului Local Municipal, edilul nu se declara invins si spune ca "ei chipurile au castigat" si ca tot ceea ce "vor dusmanii", adica cei din consiliul local, in frunte cu fostul primar Zanfir Iorgus (foto), este sa ii blocheze activitatea si proiectele demarate, pentru a-i prinde in campanie "descoperit".
Da, stiu, nu imi mai amintiti, sunt un evreu lipsit de patriotism ai carui parinti au venit catarati pe tancurile sovietice, sluga lui Voiculescu pe care a platit-o Vantu ca sa ponegreasca Gradina Carpatilor (foto).
In cursul zilei de azi, Lucian Lotreanu (foto), fostul director al Companiei Nationale de Radiocomunicatii Navale RADIONAV S.
, gazda ceremoniei de botez pentru tancul chimic "Norient Scorpius" (foto), construit pentru "Interorient Navigation Company".
Potrivit unui studiu publicat luni, 18 mai, a. c. , vanzarile produselor electrocasnice a inregistrat un declin, cele mai afectate fiind echipamentele de birou si sectorul foto.
"Practic, pe suprafata adiacenta celei detinute prin contract a fost amplasata o baza de agrement nautic cu un numar de 24 de ski-jeturi si alte ambarcatiuni (foto). ... De cealalta parte a baricadei, Sorin Greavu (foto), administratorul Romned Port Operator, spune ca nu a "incalcat" contractul nr.
Pozitia Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) cu privire la reducerea si comasarea a 38,49% din taxele si tarifele nefiscale este aceea ca saluta aceasta masura guvernamentala care este benefica pentru mediul de afaceri autohton, a declarat, ieri, Iulian Groposila (foto), presedintele Patronatului IMM Constanta, organizatie membra a CNIPMMR.
Proprietarul hotelului "Iaki" (foto), Gheorghe Hagi (foto), va trebui sa scoata din buzunar 5. 000 de lei, valoarea amenzii dispuse, ieri, de catre inspectorii de munca.
, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Constanta, Boris Parpala (foto), a realizat raportul in cuprinsul caruia se regasesc nici mai mult, nici mai putin de 15 probleme grave pe care agricultura judetului Constanta le intampina.
Spunem asta intrucat, desi de regula se stie "din oficiu" cine urmeaza sa fie validat pe o functie - in cazul de fata Silviu Wagner (foto) pentru postul de director general al societatii, respectiv presedinte al Consiliului de Administratie - in cursul zilei de ieri sedinta AGA a supus votului cumulativ inca doua persoane.
, a controversatului om de afaceri Liviu Scarlat (foto), care a vandut pentru 1,1 milioane de euro un teren catre SC Centrul de Afaceri Marea Neagra President S. ... 795 metri patrati, este aferent hotelului President (foto), cele doua firme judecandu-se de mai multi ani pe seama acestuia.
Reprezentantii SC Scut au decis actionarea in judecata atat a Alas Premix si a reprezentantului legal, "cat si a Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Constanta - in frunte cu comisarul sef Vasile Petro (foto), pentru neexercitarea atributiunilor legale si informatiilor false oferite presei cu privire la functionarea SC Scut SA".
Iata-le mai jos la sedinta foto pentru o revista dedicata barbatilor. ... Pe promotor.ro puteti vedea un scurt clip video de la shooting-ul foto unde cele doua surori au pozat in revista Maxim.
Motivele sunt in galeriile foto si video urmatoare Formele bine conturate sunt motivul pentru care a fost inventat Miss Bum Bum, competitie in care brazilienii isi aleg fata cu cel mai HOT posterior!
Sub carcasa regasim alaturi de un software bine dezvoltat garnisit cu functii specifice unui player MP3 si o camera foto de 2 megapixeli, un ecran TFT de 1.8" si capacitati de comunicare quad-band.
Producatorul afirma ca sistemul de lentile este adresat in special camerelor foto incorporate in telefoanele mobile si dispozitivele asemanatoare cu senzori de peste 3MP, dar nu a exclus si posibilitatea utilizarii sale si in echipamentele mai putin performante.
Olympus a anutat astazi versiunile imbunatatite a doua camere foto digitale DSLR: ... Daca pana nu demult, Olympus nu reprezenta un concurent serios pentru Nikon si Canon pe segmentul DSLR al camerelor foto digitale, calitatea produselor lansate si planurile de viitor prezinta compania ca un jucator important;
google-analytics.com