Cautare

223 de rezultate pentru "ahmed quffa sani quffa arestati" (4.60 secunde)
Trei tineri din comuna gorjeana Runcu au fost arestati preventiv pentru un furt si un jaf care au avut loc in judetul Gorj.
Doi parinti care si-au ucis copilul in varsta de patru ani au fost arestati dupa doi ani de cercetari, desi avocatii spun ca existau toate probele care ii incriminau.
180 de oameni au fost arestati in urma protestelor violente din Franta Macron: Violenta protestatarilor nu poate fi justificata Mama tanarului de 17 ani omorat de politie a condus manifestatia
Invitatia fusese facuta cu mai mult timp in urma, dar coincidenta a facut ca programul ambasadorului Ahmed Okcun sa-i permita acestuia sa onoreze invitatia in aceeasi zi in care si premierul Tariceanu se deplasa in judet.
Cele 400 de sesizari primite de comisie apartin deopotriva sustinatorilor lui Mohamed Mursi si ai lui Ahmed Shafiq. Pentru a face posibila analizarea acestora, Comisia Electorala va intarzia sa confirme numele viitorului presedinte egiptean.
Cei 32 de membri prezenti la sediul partidului au decis ca presedintia organizatiei sa revina lui Lucian Negrea, in timp ce vicepresedinti au fost desemnati Beghin Levent, Ahmed Levian, Maria Traistaru si Costel Viziteu, iar secretar general Cosmin Vasilescu.
Locotenentii lui Baaklini, Ali Danfash, Ahmed Kadum si Omar Feisal, au cumparat fictiv societatile comerciale, cu datorii catre stat si diversi furnizori, ale lui Cristian Boureanu si ale lui Cristi Borcea, dupa care cumparatorii au disparut.
"Toata lumea din Irak si din afara tarii intelege ca momentul ales a fost un mesaj menit sa-i umileasca pe toti arabii", a declarat Makram Mohamed Ahmed, citat de cotidianul egiptean al-Ahram.
Comunitatea internationala a promis luni, la Sharm el-Sheikh, un ajutor de 4,481 miliarde de dolari pentru reconstructie in Fasia Gaza si pentru relansarea economiei palestiniene, a anuntat ministrul egiptean de externe, Ahmed Aboul Gheit (foto).
Reprezentantul celui de-al doilea operator de transport public in comun, Ahmed Bacriz, nu a putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere cu privire la intentia primariei de a organiza licitatie pentru cele 18 trasee.
Noul sultan, Ahmed al II-lea, a intarit cetatea in anul 1703, cand Imperiul Otoman trecuse in defensiva neta. Insa orasul a fost eliberat de oastea crestina a printului Eugeniu de Savoia, in anul 1716.
Jean Vladoiu, presedintele lui FC Arges, a vorbit despre incidentele petrecute in timpul partidei dintre FC Arges si FCSB, atunci cand Ionut Serban l-a lovit cu palma pe Florin Tanase, dupa ce capitanul de la FCSB a avut un schimb de replici si s-a imbrancit cu Ahmed Said.
Principalul suspect in cazul asasinarii celor doi studenti la medicina din Iasi, marocanul Ahmed Sami el Bourkadi, a fost trimis in judecata la mai mult de cinci luni de la comiterea dublei crime.
- Am 20 de angajati si am asociat un bucatar, Ahmed, care este deja renumit, a primit multe diplome in domeniu si este foarte talentat.
In ciuda stilului de viata sanatos pe care il duce, cel putin cu impresa asta ne-a lasat dupa ce am vazut-o practicand yoga, Jordan s-a incapatanat sa apeleze la chirurgia plastica pentru a avea o pereche de sani imensi.
Purtau amandoua niste pulovere mari, pline de sani, ca niste ursoaice. Isi aminteste ziua aceea, cand, vara fiind, foarte cald, Doina a ajuns la scoala atat de transpirata, ca rochia ii era uda subtioara.
poezii cu femei gonflabile, sani de baba, atarnand, lapte matern cu gust de nicotina - cum sa apara asa ceva?
- Zaresc in curte, trantit pe cele doua trepte, trupul aproape descoperit al lui Maitreyi, cu parul in ochi, cu bratele pe sani - si o vad miscand din picioare, cutremurandu-se de ras, incepe din urma repezindu-si papucii, cu o aruncatura de glezne, tocmai in capatul celalalt al zidului.
Ca sa ma conving ca nu visez si ca e chiar femeie nu altceva (diavol sau femela de minotaur) ii pipaisem intai picioarele, pe partea interioara a pulpelor, urcasem cu mana pe pantece pe care ma bucurasem sa-l gasesc plat, pe gustul meu, la fel ca si mijlocul subtire, cu un strat nu prea mare de grasime, exact cum imi place, continuasem sa o cercetez mai departe, un pic nelinistit de dimensiunea sanilor - cum, bineinteles, nu puteam fi constient ca e vis, si ca doar tot eu imi ofeream o femeie cu niste sani exact pe gustul meu -, corpul ei era perfectiunea intruchipata.
In urma cu doua luni si jumatatea Angelina Jolie a suferit o operatie de dubla mastectomie dupa ce medicii i-au spus ca are 87% sanse sa dezvolte cancer la sani.
google-analytics.com