Cautare

12 de rezultate pentru "acident simleu" (3.10 secunde)
S., de 22 de ani, din Simleu Silvaniei, student la o facultate din Cluj Napoca, a vandut un telefon mobil prin intermediul unui anunt de mica publicitate, aparut intr-un ziar regional. ... s-a intors acasa, in Simleu, cu bancnotele false si l-a contactat pe B.
Mai mult, Precup subliniaza faptul ca, din lipsa de activitate, conducerea organizatiei din Simleu a PC a fost dizolvata. In fond, dupa cum explica liderul partidului, presedintele PC din Simleu, Rodica Tarlea, s-a mutat in Zalau, astfel incat nu a mai putut raspunde vizavi de problemele simleuanilor.
Wesselenyi, Simleu Silvaniei: Bathory, etc.), bai termale (Boghis, Bizusa, etc.), degustari de vinuri, pastravarie (Tusa), zone peisagistice deosebite ("Poiana narciselor" de la Racis, Zona peisagistica a muntilor Plopisului, Izvoarele Barcaului, Gradina Zmeilor), muzee (Zalau, Simleu Silvaniei, Bocsa, Bobota), etc.
In cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local al orasului Simleu Silvaniei, desfasurata, joia trecuta, proiectul cel mai cu bucluc a fost cel privind darea in folosinta a unor terenuri din domeniul public al orasului Agentiei Nationale pentru Locuinte, in vederea amplasarii unui bloc de locuinte.
Mihaela Biris, de 18 ani, fiica lui Gavril Biris, fost consilier judetean PSD si om de afaceri din Simleu Silvaniei, si-a pierdut viata, azi dimineata, intr-un grav accident petrecut la ora 6.00, la intrarea in Cizer dinspre Plesca, pe DJ 108 G.
Este o fractura de fragilitate, favorizata de slaba rezistenta a oaselor osteoporotice si provocata de traumatisme minore, precum o cadere, un acident casnic sau chiar desfasurarea unei activitati zilnice.
• In vederea evitarii producerii unor accidente rutiere grave sau a unor blocaje in trafic, Politia Rutiera va asigura prezenta activa a agentilor de circulatie care vor actiona, inclusiv cu aparatele de supraveghere a traficului si de masurare a vitezei, pe trosoanele de drum cu risc crescut de acident.
1 din Simleu Silvaniei i-au revenit 12, 5 milioane de lei, Gradinitei Deja 11 milioane de lei, iar Scolii Gimnaziale din Panic si Grupului Scolar Sarmasag cate, 10 milioane de lei.
Senatorul UDMR Fekete Andras are 1 ha teren forestier in Simleu Silvaniei, tot acolo un apartament de 67 mp, un Opel Vectra din 1995, 165 de milioane de lei, 57 de milioane, 4 milioane si 21 de milioane de lei ca vicepresedinte al Consiliului Judetean, consilier judetean, subprefect si senator.
Este vorba de Scoala din Cristur, Caminul Cultural din Samsud si Borla, doua imobile care au apartinut Bisericii Catolice din Simleu Silvaniei, Scoala din Salatig, Castelul Bánffy din Nusfalau etc.
eu si primarul orasului Simleu Silvaniei, Septimiu Surcas. Totusi, in loc sa aprecieze sinceritatea noastra, Stanca a luat aceasta marturisire ca pe un afront personal, ceea ce da dovada de un oarecare infantilism politic".
In fine, Biroul Permanent Judetean Salaj al PD a fost completat cu un secretar general - Lucian Bode (212 voturi), precum si 10 vicepresedinti, printre care se regasesc primarul orasului Simleu Silvaniei, Septimiu Surcas, precum si edilul comunei Hida, Dorin Petrus.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com