Cautare

161 de rezultate pentru "usr" (2.71 secunde)
Sociologul a mai remarcat ca USR si PNL sunt foarte apropiate in sondaje si a pus sub semnul intrebarii intrarea ALDE in Parlament, dar si a PMP, spunand ca Traian Basescu este o figura foarte buna, dar nu intra in Parlament.
Asa insa, votand pentru organizarea referendumului, dar indemnandu-si electoratul sa nu se prezinte la urne, PNL se vede in situatia deloc confortabila de a se multumi ca l-a invins pe Liviu Dragnea, dar si cu faptul ca va trebui sa imparta cu celelalte partide (USR, UDMR, PMP) procentele care raman de la PSD si ALDE, ceea ce ar insemna sa ramana si dupa 2020 in opozitie!
Evenimentul Zilei ne prezinta ideile unuia dintre candidatii la Senat ai USR-ului. ... Ati spune ca este un caz izolat mai ales ca dupa aparitia articolului, candidatul s-a retras din USR. ... Vicepresedintele USR Cluj, Bogdan Radulescu, are exact acelasi discurs impotriva Bisericii Ortodoxe Romane:
Nicusor Dan, seful USR si Bogdan Diaconu, seful PRU.
PSD 35-40%, PNL 19-25%, ALDE 15%, USR 9-10% - IMAS: PNL 29,4%, PSD 28,6%, USR 11,2%, ALDE 10,6% - SOCIOPOL: PSD 34%, PNL 33%, USR 12%, ALDE 5%. ... PSD CADE ABRUPT, PNL SI USR CRESC! ... PSD 34%, PNL 33%, USR 12%, ALDE 5%, PMP 3%.
Treaba asta cu vulnerabilitatea juridica a lui Liviu Dragnea se aseamana pana la identitate cu sublima campanie USR-CIOLOS-#REZIST intitulata Fara #PENALI in functiile publice. Pai daca asa credeti, dragi semnatari, nu vreti voi sa va alaturati USR?
PNL, USR si UDMR vor cauta (prin proceduri, comunicare publica, etc) sa paseze pisica moarta la PSD. ... Acestia se vor orienta catre USR sau catre Ciolos daca acesta nu o va mai scalda.
Partidele veritabil populiste, ca PPDD sau USR, au reusit sa sparga din monopol, ajutate de presa si societatea civila, dar au fost imediat aduse sub control si varsate tot in mlastina.
Anularea licitatiei pentru Centura Metropolitana a Clujului a fost motiv de cearta intre reprezentantii USR si primarul Emil Boc. Consiliera USR Alexandra Oana i-a solicitat edilului sa-si asume acest esec, insa Boc a lansat o serie de atacuri importiva celor de la USR.
Presedintele Asociatiei Studentilor ai Universitatii din Bucuresti, Florin Ion, a dat in judecata Uniunea Studentilor din Romania (USR), pe care o acuza de ilegalitati.
USR, de pilda, sunt si ei acolo. ... Oameni ca Dragos Paslaru, Cristian Ghinea sau Vlad Voiculescu, pusi in circulatie de cele cateva luni de mandat, tropaie de nerabdare sa intre sub acoperirea USR, ca sa-si duca mai departe tehnocratia, intr-un guvern politic.
Sau cu USR-istii? ... Mama USR-ista care spunea senina ca ea stie povestea, si ea a fost agresata la vremea ei de unul, si ca n-are ce sa-i faca lu fii-su, ca e major. ... Si e ditamai oama sefa la o organizatie de mediu si facea parte din USR.
Andrei Radu) USR ar putea fi scos din alegeri nu de PSD, ci de Monica Nicoleta Patrut, o jurista din Deva foarte activa in tot felul de chestiuni politico-civice, este de parere jurnalistul Liviu Avram.
DE CE E SI USR ACEEASI MIZERIE? ... USR. ... USR, aceeasi mizerie, intr-o alta forma e! ... Sugand de la aceeasi tata, acelasi lapte, trinomul DNA, PNL, USR sustine cu indarjire lozinca DACIAN CIOLOS - BUN PENTRU ROMÂNIA.
Bogdan Radulescu a fost votat vice-presedinte al USR Cluj desi insultase si amenintase cu moartea o intreaga comunitate ortodoxa. Abia dupa ce a devenit un scandal public, inclusiv cu sanctionari din partea CNCD, si-a dat demisia din USR, dar fara sa retracteze o iota.
Dupa o zi, mai precis la 16 Mai 2019 ora 05:22, rezultatele votului exercitat de catre cititorii acestui site plaseaza pe primul loc PSD, urmat de ALDE, USR-PLUS, PNL , Pro Romania etc. ... 8,4% (1239) - USR-PLUS: ... 18,8% (2606) - USR-PLUS: ... 13,6% (132) - USR-PLUS:
USR contesta proiectul imobiliar din zona Corbu-Vadu. USR cere Prefecturii Constanta sa ridice autorizatia de constructie. ... USR i-a cerut lui Tanczos Barna sa verifice legalitatea constructiei.
Faptul ca PNL si-a construit intreaga campanie electorala pe mitul Eroului Salvator” incarnat caricatural de Dacian Ciolos, luat cu imprumut si impartit cu un partid anti-sistem (USR), a intarit electoratului impresia de improvizatie, amatorism si oportunism in legatura cu partidul Bratienilor si al lui Blaga&Co!
Determinarea scaderii in popularitate a PSD si ALDE, care, si dupa alegeri, isi pastrasera o tendinta de crestere in sondaje (daca acest punct s-a realizat sau nu, e dificil de spus, pentru ca, odata cu prabusirea PNL, asta insemnand, probabil, intre o treime si jumatate din intentia de vot, o parte din electorat s-a transferat spre ALDE, o parte spre PSD si o parte spre USR â€" din acest motiv, presedintele, cand a vorbit in Parlament, a spus raspicat ca alegerile anticipate sunt prea mult).
Intr-o parte un fel de partida nationala, alcatuita din PSD si ALDE, in cealalta legiunea straina PNL-USR. ... USR USR e un banc cu prosti.
google-analytics.com