Cautare

336 de rezultate pentru "ucis" (2.66 secunde)
Finul lui Gigi Becali, ucis de tren, in Pipera A depasit coloana oprita la bariera Finul lui Becali a murit dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un tren de persoane, miercuri, pe Soseaua Petricani, la trecerea de calea ferata de la iesire din Capitala spre Pipera, judetul Ilfov, transmite Realitatea.net.
50 de copii ucraineni au fost ucisi, Putin le-a ucis viitorul". Zelenski: "In toate aceste zile, am fost sub un atac continuu.
Doi parinti care si-au ucis copilul in varsta de patru ani au fost arestati dupa doi ani de cercetari, desi avocatii spun ca existau toate probele care ii incriminau.
Autoritatile ruse au anuntat arestarea unei tinere, considerata principala suspecta in atentatul in care a fost ucis un cunoscut blogger militar rus si sustinator al ofensivei barbare pornite de Moscova impotriva Ucrainei. Bloggerul a fost ucis intr-un atentat cu bomba la Sankt-Petersburg, orasul natal al presedintelui Vladimir Putin.
Khalid 'Aydd Ahmad al-Jabouri a fost ucis de armata SUA. Liderul gruparii teroriste planuia atacuri in Europa. Armata americana a folosit o racheta trasa de o drona.
Copilul care a ucis 8 colegi de scoala si pe paznicul unitatii de invatamant isi planificase atacul in urma cu o luna, a precizat politia sarba, intr-o declaratie de presa. Elevul de 14 ani a ucis sapte fete, un baiat si un gardian.
Kathleen Folbigg a stat 20 de ani in inchisoare, acuzata ca si-ar fi ucis cei patru copii, insa niste oameni de stiinta spanioli au reusit sa demonteze acuzatiile si au scos la iveala una dintre cele mai mari nedreptati din istoria Australiei.
Nadia, bunica tanarului Nahel, ucis de politie in Franta, vrea ca violentele urbane sa inceteze, dupa mai multe nopti de revolte in Franta.
Un terorist si-a sunat parintii de pe mobilul unei victime, pentru a se lauda ca a ucis 10 evrei "cu propriile maini".
In atac a fost ucis si un civil. ... Luna trecuta, tot in Liban, a fost ucis un fotojurnalist al agentiei franceze de presa AFP si mai multi jurnalisti au fost raniti.
Au aparut noi informatii despre modul in care a reusit sa scape liderul celor care l-au ucis pe omul de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner. ... Intre timp, anchetatorii verifica si ipoteza potrivit careia barbatii ar fi actionat la pont in noaptea in care omul de afaceri a fost ucis.
Gestul lui Iliescu arata ca in Romania terorismul politic este la el acasa iar prietenia dintre un presedinte al tarii si un terorist care a condus detasamente de mineri care au devastat, batut si ucis este un fapt la ordinea zilei.
4) in Piata Marasti, unde a fost ucis un demonstrant si au fost raniti alti trei.
Anuntul a fost facut la scurt timp dupa ce agresori neidentificati au ucis cu focuri de arma o membra a Parlamentului, in fata locuintei de la Bagdad a victimei.
AVM mai sustinea ca minerii au "sechestrat, maltratat, schingiuit, violat si ucis" si ca politistii au fost complicii minerilor, iar procurorii au arestat, anchetat si maltratat ilegal oameni nevinovati.
Capiton Lupol) invatatoarea Maria Gherasim Isaicul in timpul conflictului pleca si se intorcea de la scoala purtand cu ea, tricolorul. Intr-o noapte au ucis-o si au aruncat-o in fantana (85). Ferice de copiii ce au avut-o in frunte.
Coruptia, veninul societatii romanesti O haita de lepre, straini vesnic nesatui pusi pe furat, pe jefuit, au tot ucis elita romaneasca, au tot parazitat acest popor ce sufera de exces de toleranta la flegma.
Cel mai mare Imparat crestin - Constantin cel Mare, ocrotitorul crestinilor, in realitate unul dintre cei mai cumpliti criminali din istorie (asa cum am mai scris aici, si-a ucis sotia si fiul fara niciun regret), considera zona aceasta de lume foarte importanta, construind cetatea Constantiana Daphne, langa Oltenita.
Deja a fost ceva ucis in ea si cu atat mai mult ar avea nevoie de multa fidelitate, sinceritate si bunavointa, precum si de multa, multa dragoste, dupa cum vezi deci tot chestii foarte greu de obtinut, de pretins sau de gasit.
Adevarul despre cum a murit Mihail Eminescu, ucis la comanda (Autor: Mircea Puscasu) Istoria oficiala a vietii lui Mihai Eminescu a impus un sablon convenabil.
google-analytics.com