Cautare

2178 de rezultate pentru "traditii si flori de sarbatori in parcul cismigiu" (3.06 secunde)
La standul lui Florin Spiridon din Braila, din cadrul targului traditional organizat in Parcul Cismigiu, gasiti si hamuri din piele, pentru cai, facute la Braila de Chirac Alecu, la pretul de 200 RON.
Virginica Soldanescu din Radaseni, de langa Falticeni, Suceava, participa zilele acestea la targul traditional organizat de Creart in Parcul Cismigiu. ... "Am fost prezenta zilele trecute si la targurile de la Vatra Dornei si de la Bistrita-Nasaud.
Vita Lepadatu din Valcea si sotul ei, Iordan Lepadatu, expun obiectele lor din lemn la expozitia din Parcul Cismigiu ce se desfasoara zilele acestea in Bucuresti.
Familia Zota este prezenta cu produse apicole la targul de Florii organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu si in curtea Muzeului Taranului Roman.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs zilele acestea la targul traditional organizat cu prilejul Pastelui, in Parcul Cismigiu. Targul este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs zilele acestea la targul traditional organizat cu prilejul Pastelui, in Parcul Cismigiu. Targul este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie. ... "Aparatul de preparat kurtos e facut de mine.
Elena si Vasile Stan, apicultori, au participat recent la targul organizat in Parcul Cismigiu de Creart. "Am adus la targul din Parcul Cismigiu:
In cadrul targului organizat recent in Parcul Cismigiu, vizitatorii prezenti au fost foarte incantati de sarmalutele extraordinar de bune. La standul lor, acestia ii s-au inghesuit sa cumpere gogosi cu branza si marar, dar si sarmalutele cu mamaliguta - la 5 RON portia.
Ziua Sfantului Valentin sau Ziua indragostitilor Ziua Sfantului Valentin sau Ziua indragostitilor este sarbatorita, in fiecare an, la data de 14 februarie, in mai multe tari din intreaga lume, inclusiv in SUA, Marea Britanie, Canada, Japonia, Franta, China si India.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti.
la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu (UAUIM), din Bucuresti si director al Departamentului de Proiectare Urbana si Peisagistica, a facut o clasificare a parcurilor din punct de vedere al valorii istorice a acestora, al patrimoniului si al elementelor artistice si peisagistice.
Primaria Generala a Capitalei este gata sa cheltuie un milion de lei din bugetul public pentru ciorile din Cismigiu. ... In calendarul investitiilor prioritare scrie negru pe alb ca Municipalitatea aloca suma catre Administratia Lacuri Parcuri si Gradini pentru o simpla hartie. Adica un studiu de fezabilitate intitulat:
Tudor Alin Robert participa la targurile traditionale organizate in Bucuresti, dar si la cele organizate la Sala Dalles. Acesta are un stand amenajat recent in cadrul Festivalului Primaverii de la Sala Dalles.
Primaria Sectorului 3 organizeaza, in perioada 19-20 mai 2018, cea de-a VI-a editie a FESTIVALULUI FLORI PENTRU SUFLET - REMEMBER FLORIAN PITTIS, care se desfasoara in Parcul Titan.
Iuliana Tudor a prezentat in weekend-ul ce tocmai a trecut cel mai mare festival international de folclor din Romania, Muzici si Traditii in Cismigiu”, la TVR 1.
Presedintii celor doua Camere, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, au participat vineri la ceremonia militara organizata cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, in Parcul Carol din Bucuresti, informeaza Antena3.
Casa Comana - o destinatie turistica de prim rang, aflata la o ora de Bucuresti Delta Neajlovului si Parcul National Comana se afla la 46 de km distanta de Bucuresti, traseul fiind pe soseaua Bucuresti - Giurgiu, foarte aproape de comuna Calugareni.
Arpad Balint din Odorheiu Secuiesc a participat recent la Targul Bucurestiului organizat in Parcul Cismigiu.
Rusaliile, traditii si superstitii. Vezi ce trebuie sa faci in aceste zile de sarbatoare pentru a te feri de duhurile rele! Rusaliile sau Pogorarea Sfantului Duh reprezinta o sarbatoare crestina importanta, calculata la 50 de zile dupa Paste.
"18 decembrie - Tripla sarbatoare care celebreaza toleranta si multiculturalitatea: Ziua Internationala a Minoritatilor, Ziua Minoritatilor Nationale din Romania si Ziua Internationala a Migrantilor", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com