Cautare

769 de rezultate pentru "teatrul tanase" (3.00 secunde)
Stelian Tanase:
Ultima isprava a presedintelui Traian Basescu este un discurs electoral, gen Farfuridi, in care ne-a spus verde in fata ca, in ceea ce priveste numirea viitorului guvern si premier, nu va conta prea mult rezultatul de la urne, ci vointa sa suverana, afirma analistul politic Stelian Tanase.
Daca USL atinge 50% din voturi, Traian Basescu il va numi pe Victor Ponta premier, fiindca Bruxelles-ul este cu ochii pe ce se intampla in Romania, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics. ... Nici seful statului nu va putea sa fie mai presus de jocul electoral", comenteaza Stelian Tanase.
Tanase: "USL va rezista pana la alegerile europarlamentare" Este cat se poate de firesc ca USL sa se sparga, intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat, aceasta fiind soarta tuturor guvernarilor de coalitie din Romania postdecembrista, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Stelian Tanase: "Basescu se agata de putere" Presedintele Traian Basescu se agata de scaun, conectat cu Bruxelles-ul si Berlin-ul, numai si numai sa ramana in post, afirma analistul politic Stelian Tanase.
Stelian Tanase:
"In perioada 1 ianuarie - 30 noiembrie 2006, la nivelul judetului Dolj, exporturile de marfuri, exprimate in FOB, au fost de peste 318 milioane de euro, cu 13,7% mai mari decat in primele 11 luni ale lui 2005", a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica Dolj.
„La sfârsitul anului 2007, fondul de locuinte din judetul Dolj a fost format din 274.725 de spatii locative“, a declarat Mariana Tanase, directoarea Directiei Regionale de Statistica Dolj.
„Produsele industriale au reprezentat 96,3% din exporturi, iar produsele din agricultura si silvicultura, numai 3,7%“, a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica (DRS) Dolj.
„Produsele industriale au reprezentat 96,3% din exporturi, iar produsele din agricultura si silvicultura, numai 3,7%“, a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica (DRS) Dolj.
Ministerul Transporturilor a lansat anuntul de licitatie pentru proiectarea si executia tronsonului de metrou Drumul Taberei-Universitate de pe Magistrala 5, valoarea contractului fiind de 320 milioane euro, a anuntat, luni, secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Antonel Tanase.
Inpolitics publica articolul 'Stelian Tanase: ... 'Otevistul Dan Diaconescu ar trebui sa ingenuncheze in fata presedintelui Traian Basescu si sa-i multumeasca pentru ca l-a reinventat chiar daca, in aceasta operatiune, cusuta cu ata alba, puterea a folosit "un scenariu securistic gen Buftea", avertizeaza analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
In minutul 29 Tanase a reusit sa deschida scorul. ... Bourceanu a pierdut o minge in fata propriului careu, Grigore a recuperat si l-a executat pe Tanase cu un sut de la marginea careului. ... Tanase - Tatu, M.
Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Rusescu, Tanase - Rocha RAPID : ... intra Balan in locul lui Tanase Min. ... 15 Tanase ii paseaza excelent lui Rocha, dar acesta rateaza centrarea Min.
Golurile Romaniei au fost marcate de Tanase ‘35, Stancu ‘80 si Torje ‘84, in timp ce pentru australieni au inscris Wilkshire ‘45 din penalti si Cornthwaite ‘54.
Prima situatie ofensiva demna de mentionat este lansarea lui Tanase pentru Latovlevici pe axul central al apararii poloneze (7), dar portarul Kuciak a fost mai rapid decat fundasul stelist.
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor din Romania, organizeaza astazi si maine un targ in curtea Palatului Sutu. ... Pe timp de criza, am scazut preturile la bijuteriile din argint!", ne-a spus Mihai Tanase.
Cea care a facut public acest anunt a fost actrita Carmen Tanase, care si-a exprimat supararea. ... Nici viata!", a spus Carmen Tanase.
Joi seara a avut loc la Cinema Pro gala filmului Frozen Ignat, in regia lui Dinu Tanase. ... Inspirat din fapte reale, filmul regizorului Dinu Tanase spune povestea tragica a unor vieti dintr-un sat uitat de lume din Delta Dunarii. ... Dinu Tanase, regizor:
Mihai Tanase, presedintele colectionarilor din Bucuresti, s-a mutat de cinci ani la Bruxelles.
google-analytics.com