Cautare

2860 de rezultate pentru "stirile realizate la uzina dacia mioveni" (2.75 secunde)
In luna septembrie Dacia incepe comercializarea modelului Sandero Stepway, primul crossover din istoria marcii, prezentat joi, 7 mai, a. ... , la Barcelona, pe majoritatea pietelor europene, iar in unele state comenzile vor putea fi preluate de la sfarsitul lunii iunie, a anuntat constructorul auto.
Inceputa in luna martie a anului curent, prima editie a caravanei Dacia a ajuns si la Constanta. ... Succesul Logan, apartinand grupului Dacia Renault, s-a datorat, potrivit specialistilor, de cea mai inalta clasa, specialisti care si-au pus amprenta pe ceea ce reprezinta astazi o masina cu o adevarata identitate europeana.
Dacia Sandero va fi disponibila in Romania cu o garantie de un an si jumatate, in limita a 100.000 de kilometri, in timp ce in alte state va avea trei ani de garantie, tot pana la 100.000 de kilometri, motivul acordarii unui interval mai scurt pe plan local fiind legat de costuri, scrie Mediafax."Dacia Sandero va avea aceleasi conditii de garantie ca Logan Sedan, din motive care tin de costuri.
Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.  Unul dintre cei mai importanti furnizori, Continental Products SRL Timisoara, are o relatie la nivel mondial cu Ford, chiar daca în România lucreaza pentru Dacia. ... La nivel mondial, Ford este deja unul dintre clientii nostri importanti.
Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.  Unul dintre cei mai importanti furnizori, Continental Products SRL Timisoara, are o relatie la nivel mondial cu Ford, chiar daca în România lucreaza pentru Dacia. ... La nivel mondial, Ford este deja unul dintre clientii nostri importanti.
Compania Dacia a produs anul trecut cu 19. 723 mai multe autovehicule decat in anul 2007, ajungand la 242. 415 pana la sfarsitul lunii decembrie 2008, in crestere cu 8,85%, potrivit raportului financiar al companiei. Printre modelele produse de Dacia anul trecut au fost 83.
Dacia Lodgy, asa se numeste masina de familie care va fi lansata in martie 2012 Dacia Lodgy este numele pe care il va purta al saptelea model din gama Dacia si care va fi dezvaluit in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.
Dacia vinde bine ' Piata auto de masini noi din Romania a inregistrat o crestere de 27,19% Marca romaneasca este in continuare lider in topul vinzarilor de la noi.
• Sondajul de opinie s-a desfasurat la nivel national, intre 1-10 octombrie, pe un esantion de 1102 respondenti cu varste de 18 ani si peste, prin interviuri fata in fata.
Uzina Dacia de langa Pitesti, apartinand grupului Renault va lansa astazi pe piata noul model Sandero. Acest model reprezinta primul autoturism cu cinci usi fabricat de uzina pitesteana, dupa preluarea ei de catre Grupul Renault.
Uzina Dacia Pitesti a produs autovehiculul cu numarul 2.500.000, un model Logan de culoare gri-perl echipata cu motor de 1,4 litri pe benzina, care a parasit, ieri, 8 ianuarie a.c.
Dacia a prezentat, joi, la Salonul Auto de la Paris, modelul Logan MCV restilizat, dezvaluit publicului in premiera, precum si Logan eco2 si modelul Sandero cu motorizare diesel de 1,5 litri, cu 85 CP, care va fi lansat in Romania la inceputul anului viitor.
Dacia Logan a pus in vanzare modelul Pick-Up, un vehicul utilitar cu motoare pe benzina sau motorina, care iese in evidenta prin faptul ca este cea mai ieftina camioneta din lume.
Din 20 noiembrie, timp de doua saptamani, pe poarta uzinelor Dacia de la Colibasi nu va mai iesi nicio maaina.
In cele din urma Grupul Renault proprietarul Uzinelor Dacia de langa Pitesti si a societatii Automobile Dacia a decis sa lanseze si pe piata romaneasca incepand cu luna iunie a acestui an modelul Sandero diesel ce se comercializeaza in Franta inca din luna septembrie a anului trecut.
Dacia planuieste, pentru luna mai, lansarea la nivel comercial a modelului Duster, dupa succesul neasteptat de mare inregistrat in 2009 de marca romaneasca pe pietele europene.
Cu prilejul Salonului Auto de la Paris, oficialii Ford Europa au declarat ca intentioneaza sa achizitioneze Uzina de Automobile Daewoo de la Craiova.
Johnson Controls a demarat recrutarile de personal pentru fabrica de la Craiova, care se va deschide chiar in incinta Ford.
Unde suntem cu industria auto dupa 15 ani Dacia a ajuns un important jucator pe piata europeana la 14 ani de la preluarea marcii si a uzinei auto de la Mioveni de catre Grupul Renault.
'In ultimii 20 ani, aproape toata industria a fost pusa la pamant: ... Un reportaj din seria "Romania, te iubesc", de la PRO TV Combinatul Siderurgic "Victoria" Calan a fost de mult infrant. ... Pana la ultimul nivel... ... In 1869 s-a inceput constructia primului furnal la Calan.
google-analytics.com