Cautare

3040 de rezultate pentru "rezultatele la bac simleu liceu agricol" (3.00 secunde)
Un an agricol foarte bun ar putea contribui cu 1-2 puncte procentuale la cresterea economica in 2008, care ar putea fi peste 7%, nivel peste estimarile bancii centrale, a declarat marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru, la un seminar despre fonduri structurale.
Varful asigurarilor a fost atins in anul agricol 2008 - 2009. ... Se vede ca la romani, daca nu este obligatoriu, nu se fac asigurari, cu toate ca sumele sunt foarte mici, aproape modice. ... In general, cei care apeleaza la asiguratori sunt firmele care fac agricultura pe suprafete intinse.
Acesta a afirmat, luni, ca momentul crizei in agricultura nu a venit inca, el va fi pe la sfarsitul lui septembrie, perioada cand va fi reluat ciclul agricol. ... Sa ne asteptam la sfarsitul lunii septembrie sau inceputul lunii octombrie, cand va trebui reluat ciclul agricol", a precizat Niculae.
Incepand din acest an, agricultorii nu mai primesc subventii considerate ajutor de la stat. ... Autoritatile incearca sa gaseasca solutii alternative pentru salvarea sectorului agricol, care sa prevada inclusiv stimulente financiare.
Premierul Emil Boc s-a intalnit ieri, la Ministerul Agriculturii, cu reprezentanti ai bancilor comerciale si ai Bancii Nationale a Romaniei, pentru a discuta modalitatile de deblocare a creditarii in agricultura.
'Valeriu Tabara va participa la evenimentul "Am 18 ani, deci deschid o afacere" ' Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara (foto), participa joi, 10 Februarie 2011, ora 11:00, la evenimentul organizat de Asociatia Europeana pentru Opozitie Economica, care va avea loc la Liceul Agricol Nucet, judetul Dambovita.
Dincolo de comicul situatiei, raman problemele grave din sectorul agricol, pe care urmasul domnului Valeriu Tabara nu este capabil sa le solutioneze.
Astazi vreau sa va vorbesc despre un domeniu care necesita atentie sporita, si anume, agricultura, in contextul in care expertii Comisiei Europene au transmis autoritatilor romane cateva observatii cu privire la absorbtia fondurilor UE 2014-2020, ca o prima versiune a Acordului de Parteneriat pentru utilizarea fondurilor comunitare in perioada 2014-2020.
Senatorul Octavian Liviu Bumbu a sustinut o declaratie politica intitulata "Potentialul agricol nu e suficient pentru performanta", pe care o puteti citi in continuare.
Stearsa a fost dragostea de pamant agricol a romanilor. ... Citesc mai jos o stire postata de o colega de la AMPress care mi-a starnit interesul.
Dupa ani de zile in care doar au asistat la distrugeri, autoritatile incep, timid, sa ia masuri. ... Asadar, potentialul agricol este unul considerabil. ... Numai anul trecut s-au inregistrat pierderi considerabile la porumb -mai mult 30.000 de ha afectate si la floarea soarelui - aproape 19.000 ha afectate.
In ciuda potentialului agricol, populatia rurala nu are un trai decent.
Toate cele patru exit poll-uri comandate de televiziuni arata ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 6 decembrie, se vor confrunta Traian Basescu si Mircea Geoana, ambii obtinand peste 30% din voturile exprimate pana la ora 21.00, la o distanta de doar cateva procente.
Rezultatele obtinute in judetul Constanta la alegerile pentru Parlamentul European a umflat muschii democratilor. ... Potrivit pedistilor, Organizatia Constanta este intre primele 3 din tara ca si procent obtinut la alegeri.
Simulare computerizata a votului din 9 decembre O harta interactiva realizata pentru site-ul DeCe News permite prognozarea rezultatelor la parlamentare, pe baza unei simulari computerizate a votului din fiecare colegiu.
Amniocenteza poate sa ajute la diagnosticarea unor anomalii congenitale prin verificarea genelor sau a cromozomilor copilului aflat in burtica mamei. ... Cu ajutorul lichidului amniotic, bebe sta la o temperatura constanta, intr-un mediu aseptic si ferit de socuri.
A fost descoperita la sfarsitul anilor '90 de catre Dr. ... Ei va vor recomanda metoda Hypoxi potrivita nevoilor dumneavoastra si va vor supraveghea rezultatele, progresul si succesul antrenamentelor. ... Metoda Hypoxi este formula pentru succes, rezultatele fiind rapide si de lunga durata. ... Dupa cat timp observ rezultatele?
De la simple documente pe hartie, hartile au evoluat in instrumente web inteligente care astazi pot ingloba informatii bogate incorporate in sisteme GIS (n.r.
Saracia a ajuns sa fie stigmatul multora dintre noi si este un fenomen greu de infruntat in conditiile in care, de la zi la zi, multi se trezesc tot mai impovarati de griji si de nevoi.
Mult asteptata aderare la UE nu inseamna neaparat numai avantaje, ci si dezavantaje.
google-analytics.com