Cautare

477 de rezultate pentru "reclame restaurant" (3.00 secunde)
Demersurile facute in 1999 de Caile Ferate Romane in privinta demararii unui program de modernizare a vagoanelor de dormit, a vagoanelor-restaurant si a celor tip cuseta s-au materializat abia in 2001. ... Clasicul vagon- restaurant In traditia romanilor, vagonul-restaurant a existat din totdeauna si a avut un mare succes.
Zice Basescu presedintele ca Uniunea Europeana este ca un restaurant de cinci stele pentru noi, romanii. Un restaurant select, in care nu poti intra oricum, in care trebuie sa iti vezi lungul nasului, sa nu iti atragi dispretul comesenilor si sa te intinzi cat iti este plapuma.
- Este normal ca un actor sa apara in reclame tv pentru a-si rotunji veniturile? ... Toti marii artisti ai lumii - personalitati din alte domenii, chiar si sportivi au trebuit sa faca nenumarate reclame pentru a nu intra in panica de zi cu zi pe care o traim.
Te invitam la restaurant... ... Ea a trebuit sa faca munca de ospatar la un restaurant de lux din Bucuresti, parte din incasarile din comenzi, dar si bacsisurile obtinute fiind donate catre un centru specializat.
Agentii economici care considera ca alte firme concurente isi fac reclame inselatoare pot sesiza acest aspect printr-o adresa scrisa catre Finantele judetene.
Renumele oricarui restaurant e dat in primul rand de serviciile oferite si de mancarea servita. Cu toate acestea, indiferent de cat de priceput e ospatarul, bucatarul e cel care aduce clientii intr-un restaurant, mai ales ca acestia au anumite asteptari de la mancarea comandata.
"In 2007 s-a depasit cifra de afaceri de un miliard de euro, iar pana in 2010, chiar intr-o estimare pesimista, aceasta va atinge doua miliarde de euro", a declarat Andrei Iordache.Potrivit acestuia, din 2003, in fiecare an, cifra de afaceri din piata a crescut cu 30%, insa din cele 527 de firme care activeaza in acest domeniu doar 55% au inregistrat profit in 2007."Aproape 40% din cheltuielile unui restaurant merg catre furnizori, fapt ce duce la o blocare a rulajului, iar 20% reprezinta salariile personalului", a spus consultantul Visionwise.O alta problema pe care o au cei ce activeaza in domeniu o constituie locatiile bune, care sunt din ce in ce mai greu de gasit si extrem de scumpe, potrivit specialistilor in domeniu.
S-a dus vestea pe internet ca Damascus Palace este un restaurant cu mancare arabeasca delicioasa, preturi decente si cel mai bun humus. ... Desi este un restaurant amenajat modern, odata intrat inauntru esti placut surprins.
Astfel, producatorii celui mai asteptat eveniment de advertising din Romania, in colaborare cu Cinema Pro, vor infrumuseta sfarsitul de saptamana al pasionatilor de publicitate cu o selectie de best-of-uri ale celor mai apreciate reclame internationale si locale.
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
Rachelle si Mary Lynn mergeau cu masina de la Pittsburg la Cleveland si s-au oprit sa ia masa la un restaurant. ... Mary Lynn si-a cautat portmoneul ca sa plateasca benzina si, ingrozita, si-a dat seama ca-l uitase la restaurant.
Prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu a declarat, miercuri, ca liderii democrat-liberali si cei social-democrati au fost luni seara la un restaurant, dar la saloane diferite, si ca membrii conducerii PDL nu s-au intalnit si nu au discutat nici cu PSD, nici cu PNL.
De aceasta data, Iagar a vrut sa invete cum sa pregateasca un meniu simplu, dar delicios si anume, Gnocchi a la Silk Panoramic Restaurant & Bar.
Cum a transformat saracia de la tara in prosperitate (Continuare) Laurent Favier a mostenit de la bunicI o casa cu garaj, iar azi e cel mai cautat restaurant din sat, sub sloganul "casa mea e casa ta". Laurent Favier, proprietar de restaurant:
In cadrul acestui proiect, Arpad Ciorba a deschis un restaurant social in Baia Mare, care are 17 angajati, dintre care sapte persoane sunt cu dizabilitati.
Un restaurant pe saptamana: ... Psihologia patronului roman de restaurant va ramane o necunoscuta pentru mine inca multa vreme, cu siguranta... ... Divan nu este doar un restaurant, un lounge sau o cafenea!
Dupa aceea am vazut un restaurant unguresc, Christie's, inlocuit de un alt restaurant, care a avut o viata mai scurta, Casa Tulceana, cu peste adus direct de la Dunare si din mare.
- Cum v-a venit ideea sa deschideti la Bucuresti un restaurant cu specific oriental? ... Este primul restaurant al meu, cu specific arabesc, deschis aici. ... - Cine vine sa manance in acest restaurant, care e deja renumit in Bucuresti pentru preparatele sale orientale delicioase?
O fetita de 9 ani a fost ranita intr-un accident de circulatie care a avut loc intr-un restaurant in care se afla impreuna cu tatal ei. Australianul a iesit in oras cu fiica lui si i-a facut o surpriza invitand-o la un restaurant japonez.
Statia beneficiaza si de un restaurant "Hei", un magazin si un punct de Internet. "Hei", concept de magazin, restaurant si punct de Internet lansat in Timisoara, va fi prezent in toate benzinariile Rompetrol din marile orase pana la sfarsitul anului.
google-analytics.com